Şimdi Ara

Hayatımda İlk Defa Birisini Sevmiştim... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o mesaji bana atsin arar soverdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Pckopat_48

quote:

quote:

quote:

O lafı bi kız bana dese vay haline diyorum Önceden bi kız ile aramızdaki bazı konuşmaları arkadaşlarına atmıştım kızın arkadaşı kalmamıştı etrafında. Bi kız ortada bi sebep yokken kimseye böyle muamele edemez. Ederse de karşılığı ne olursa olsun haketmiştir

Şimdi Ben Yarın Onu Görücem Ona Neler Demeliyimki Benle Birdaha Hiç Yüzüme Bakamasın Arkamdan Konuşamasın ?

Sana şunu şunu yap diyemem ama sadece şunu diyim. Kendini rezil edicek şeyler yapma

Kendimi Rezil Etmemde .. Bu Kızı Ben Çok Sevmiştim Call Of Duty Modern Warfare 3 , Battlefield 3 , Max Payne 3'ten Fazla Sevmiştim

Hiçbir kızı Freedom Fighters ve Half Life 2'den fazla sevmedim Bu oyunları oynarken deliler gibi sevdiğim kız arasın açmam telefonu
    Aşk duygusunu hissetmeyeli kimbilir kaç sene oldu Aşk olmayan ilişkiler pek sarmıyor, aşk oluncada acısından durulmuyor Sevmeyi isteyip istemediğimi bile bilmiyorum ama şuan keyfim yerinde onu biliyorum

Güzel şiir

• Kızın ağlarken ki resmini atsana buraya merak ettim
  • kız ağır konuşmuş evine dayanmamak için alkolle vur kendini
  • Geçmiş olsun kardeş çok kötü konuşmuş ben bile üzüldüm sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

19 yaşında da hiç göstermiyor. Mümkünse 18-19 yaşında kızlarla çıkmayın. Onlar daha ne istediklerini bile bilmiyorlar, gönül eğlendiriyorlar heveslerini alıyorlar.

Arkadaşlar Kız Şuan Mesaj Attı Pişman Oldum Aşkım Herşeyi Silelim Yeniden Arkadaş Olalım Sadece Dedi Bende Birşey Demedim Ama Çok Pişman Özür Diliyor Yarın Yanıma Gelcekmiş Kız Ağlıyor Birde Fotografını Göndermiş Ağlarken Ne Yapsam Sizce

bu teklifi kabul edersen gerizekalısın sadece. hade çektir git başka biriyle çıkıyorum yada başka birinden hoşlanıyorum diye küfürlüsünü at msj olarak direk..kızlar it yerine koyacaksınki değer gör. yemişim sevgisini. anladımı tasmayı takıverir kızlar. 24 yaşındayım tecrübem bunu söyler. bir kıza hiçbirzaman seni seviyorum demeyin 2 seneden önce. 6 7 aydan önce hoşlanıyorum demeyin. anca etkilendim sart zurt..

• quote:

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 Şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen

hocam bunların hepsi böyle ya takma kafana sen içmeye devam ed unutmanın baska yolu yok..

• Bakalım Dave Mustaine abimiz konu hakkında ne demiş:

http://video.mynet.com/maruldeth/Megadeth-In-My-Darkest-Hour-Turkce-Altyazi/1094981/
  • Cool storynin hası olmuş. Anlarım iyisinden 2 sayfaya ulaşmışsın tebrik ederim. Ama bizimle dıyılsın
  • 4 şişe votka ?

• arkadaş şu en sağdakinden 4 şişe içmiş heralde
     Hayatımda İlk Defa Birisini Sevmiştim...
  • quote:

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 Şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen

Benimde durumum aynı kardeş ama benimki o kadar aşağılayıcı söylemedi baya kibar söyledi severek ayrıldık ama ben dayanamıyom sana bi tavsiye içme kardeş kimin için içiyonki değmez ya git Allaha yalvar içimdeki bu acıyı al diye.yardım dileyene yardım eder tamamen ona yönel kardeş laf dinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

Ben olsam sevgimi nefrete dönüştürürdüm ne demek 11 gün neyine yetmedi

+1
    yüzüne bile bakmam
  • Şimdi hemen mesaj at dostum ben tek gecelik ilişki aramıştım 11 gün boşuna takıldık 1 gece de yeterliydi
  • ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle, kasayı yan yatır, çıkarıp üstüne üstüne vur ve ona patronun kim olduğunu göster.
    Hadi şampiyon
  • 4 sise votkayi 1 gunde icecek insan yok dunyada

cool story bile degil

• quote:

no ss no güven

• Yav Her Kelimede Caps Lock Tuşuna Basarak Yazmanın Manası Ney Çok Zor Bak Deniyorurum. Hem Berbat Duruyor Hemde Zor. Neden İlla Baş Harfi Büyük Her Kelimenin?
  • 4 şişeye kadar okudum
  • sazan.avi / men dakka dukka / cool storrrryyyyy brooo aferim sana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.