Şimdi Ara

Hayatımda İlk Defa Birisini Sevmiştim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pckopat_48

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 Şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen

lanet olsun sana ve senin gibi erkeklere dostum kusura bakma ama dayanamadım

ya sizin gibi erkekler yüzünden bakın ne haldeyiz ayrıca başka kızmı yok sana dışarda üçbuçuk milyar kzı daha var

ve kız sana öyle kötü bir mesaj yollamış ve sende hale onu sevdiğini söylüyorsun ben olsam ona okadar kötü okkalı bir cevap verirdimki

• quote:

Orijinalden alıntı: semi cartermatic

quote:

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 Şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen

ya sizin gibi erkekler yüzünden bakın ne haldeyiz ayrıca başka kızmı yok sana dışarda üçbuçuk milyar kzı daha var

ve kız sana öyle kötü bir mesaj yollamış ve sende hale onu sevdiğini söylüyorsun ben olsam ona okadar kötü okkalı bir cevap verirdimki

Haklısınız Hocam

• quote:

quote:

quote:

Haklısınız Hocam

istersen sana o kızın mesajına karşılık mükemmel bir okkalı cevap pm denn yollayabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız Hocam

istersen sana o kızın mesajına karşılık mükemmel bir okkalı cevap pm denn yollayabilirim

süper olur hocam

• tamamda başka kızmı yok ? yaz gelmiş giyin güzel kıyafetlerini sık parfümünü tak gözlüğünü arabanız varsa al arabanı ak sahile orda elbet bi kız bulursun ( sahil dedim ama sen nerde oturuyon bilmiyom inş deniz vardır )
  • Kıza her kelimenin baş harfini büyük yazarak mesaj attıysan normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

tamamda başka kızmı yok ? yaz gelmiş giyin güzel kıyafetlerini sık parfümünü tak gözlüğünü arabanız varsa al arabanı ak sahile orda elbet bi kız bulursun ( sahil dedim ama sen nerde oturuyon bilmiyom inş deniz vardır )

Bodrumda Oturuyorum Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Kıza her kelimenin baş harfini büyük yazarak mesaj attıysan normal.

Normal demeyin bence kendisini çok beğenmiş birisi...
  • quote:

quote:

tamamda başka kızmı yok ? yaz gelmiş giyin güzel kıyafetlerini sık parfümünü tak gözlüğünü arabanız varsa al arabanı ak sahile orda elbet bi kız bulursun ( sahil dedim ama sen nerde oturuyon bilmiyom inş deniz vardır )

Bodrumda oturuyon ve aşk acısımı çekiyon

Bu gifide koyayım buraya koyacak konu bulamadım bi türlü elimde kalmasın

/>

• quote:

quote:

quote:

Bodrumda oturuyon ve aşk acısımı çekiyon

Bu gifide koyayım buraya koyacak konu bulamadım bi türlü elimde kalmasın

/>

• O lafı dediğine göre max. 12 yaşındasınız ?
  • ohooooo yanlıs yapmıssın hacı sen
  • Kızlarla ilişkiye girersen hep sen sen zararlı çıkarsın. Eşcinsel olmak en iyisi.
    Not: homo değilim
  • quote:

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka
    4 şişe vodka

• Şahsen : O Mesajı bana atsa döverim. direk hemde soru sual yok.. acımam
  • quote:

KEZBAN DETECTED.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Konuyu açan kardeşim şu anda ruh halin pert, ha kızın sana olan aşağılayıcı lafları dokunmuşl ha başından aşağı kaynar sular dökülmüş hiç fark yok bunu bilesin . Şimdi sen bu kızlan beraberken ah canım vah cicim şeklinde yaklaştın buna eminim ee egosuda tavan yaptı ,sen çokmu düşüksün bu kızdanki bu lafları alınıyosun kendine , salla dicem sana ama şu anda senin ruh halini senden iyi kimse bilemez belliki baya acı çekiyosundur , bak babam bu sana bir ders olsun ,ders demeyelimde gönül konusunda sıkıntı bir olay ,şimdi yapman gereken şu 2 hafta atamıcaksın bu olayı üstünden orası kesin kim sana ne derse desin, şu anda dünyanın en güzel kızı ile birlikde olsanda aklından çıkmaz ama zaman herşeyi silip götürücek ,şimdi yapman gereken şu hiç takma sen acını gene çek, ama bir şekilde karşılaşırsın bir ortamda sanalda realde hiç fark yapmaz intikamını alıcaksın hiç takmıcaksın kaçan kovalanır bunu unutma, oki kız sana demiş senlen kimse birlikde olmaz vs vs bunun aklı yokmuymuşki senlen beraber olmuş he gülerler adama,ah şu ego tatmin etmek varya bişe demiyorum, yapman gereken bu saaten sonra sen bir hata idin ve benim için eziksin diyeceksin en önemlisi bunu ona his etttir belki seni takmaz ama emin ol ona öyle ağır bir darbe vurmuş olucaksınki hey gidi, yolda görsen suratına bakma şarkı söyleyerek yanından geç kimsin sen ya ezik muamelesi yap bütün defteden sil karlı sen çıkıcaksın bu saatten sonrada ilişkilerinde sen değil ,karşı tarafın senden hoşlandığını anlarsan o sana değil sen ona şans verde ,bu sefer senin egon tavan yapsın biliyosun kurallar çiğnenmek içindir hade kolay gele bro

Şimdi Hocam Arkamdan Konuşmaya Devam Ediyor :D Bugün Gördüm :D Yanından Kulaklıkla Müzik Dinlerek Geçtim Arkamdan O....u dedi nese aldırış etmedim yoluma devam ettim facebooktan birşey yazamadı duvarıma : Sen hala ölmedin mii ? :D Yazmış Neyse :D Umrumda Değil . Hayatında Başarılar Diyorum Kendisini Beğenmiş Birisi Fotografını Burdan Gösterebilirim Fazlada Güzel Değil Yani...

Hahahaah laflara bak kızın ha şöyle siliklen toparlan kendine gel adamsın bro taktiğe devam et facende hep sen mutlu gözükür gibi iletiler paylaşımlar ver beğenen çok olsun ben diyorum size ya prim yok şeklini ortaya koy , daha dur bu başlangıç sen kaçmaya devam ediyosun ve kovalanıyosun eğer bu denle tavırını görürsen buraya yada pm ye çak kardeşim sıkı bir taktik vericem koy bakalım şu kezbanın fotosunu neymiş hurimiymiş best model miymiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 17 Haziran 2012; 0:06:26 >

• aynen koy bi foto bende merak ettim bu tavırlara sahip homosapiens kimmiş
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu açan kardeşim şu anda ruh halin pert, ha kızın sana olan aşağılayıcı lafları dokunmuşl ha başından aşağı kaynar sular dökülmüş hiç fark yok bunu bilesin . Şimdi sen bu kızlan beraberken ah canım vah cicim şeklinde yaklaştın buna eminim ee egosuda tavan yaptı ,sen çokmu düşüksün bu kızdanki bu lafları alınıyosun kendine , salla dicem sana ama şu anda senin ruh halini senden iyi kimse bilemez belliki baya acı çekiyosundur , bak babam bu sana bir ders olsun ,ders demeyelimde gönül konusunda sıkıntı bir olay ,şimdi yapman gereken şu 2 hafta atamıcaksın bu olayı üstünden orası kesin kim sana ne derse desin, şu anda dünyanın en güzel kızı ile birlikde olsanda aklından çıkmaz ama zaman herşeyi silip götürücek ,şimdi yapman gereken şu hiç takma sen acını gene çek, ama bir şekilde karşılaşırsın bir ortamda sanalda realde hiç fark yapmaz intikamını alıcaksın hiç takmıcaksın kaçan kovalanır bunu unutma, oki kız sana demiş senlen kimse birlikde olmaz vs vs bunun aklı yokmuymuşki senlen beraber olmuş he gülerler adama,ah şu ego tatmin etmek varya bişe demiyorum, yapman gereken bu saaten sonra sen bir hata idin ve benim için eziksin diyeceksin en önemlisi bunu ona his etttir belki seni takmaz ama emin ol ona öyle ağır bir darbe vurmuş olucaksınki hey gidi, yolda görsen suratına bakma şarkı söyleyerek yanından geç kimsin sen ya ezik muamelesi yap bütün defteden sil karlı sen çıkıcaksın bu saatten sonrada ilişkilerinde sen değil ,karşı tarafın senden hoşlandığını anlarsan o sana değil sen ona şans verde ,bu sefer senin egon tavan yapsın biliyosun kurallar çiğnenmek içindir hade kolay gele bro

Şimdi Hocam Arkamdan Konuşmaya Devam Ediyor :D Bugün Gördüm :D Yanından Kulaklıkla Müzik Dinlerek Geçtim Arkamdan O....u dedi nese aldırış etmedim yoluma devam ettim facebooktan birşey yazamadı duvarıma : Sen hala ölmedin mii ? :D Yazmış Neyse :D Umrumda Değil . Hayatında Başarılar Diyorum Kendisini Beğenmiş Birisi Fotografını Burdan Gösterebilirim Fazlada Güzel Değil Yani...

Hahahaah laflara bak kızın ha çöyle siliklen toparlan kendine gel adamsın bro taktiğe devam et facende hep sen mutlu gözükür gibi iletiler paylaşımlar ver beğenen çok olsun ben diyorum size ya prim yok şeklini ortaya koy , daha dur bu başlangıç sen kaçmaya devam ediyosun ve kovalanıyosun eğer bu denle tavırını görürsen buraya yada pm ye çak kardeşim sıkı bir taktik vericem koy bakalım şu kezbanın fotosunu neymiş hurimiymiş best model miymiş .

pm attım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

O lafı dediğine göre max. 12 yaşındasınız ?

Hocam Ne 12si Ya Ben 20 , O 19 :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.