Şimdi Ara

Hayatımda İlk Defa Birisini Sevmiştim... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haşin Erkek

quote:

Orijinalden alıntı: Pckopat_48

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beni lys ye bir hafta kala birakti o kadar yalvarmam bosa... Hic aglamayan ben caddenin ortasinda agladim bosa ne laflar saydi bana en son ben ona saydim baya agir laflar ama ozur diledim gine yalvarircasina konusmuyor benimle dahada hic konusmayacakmis... Zoruma ne gidiyor ben ona cok deger vermistim oda veriyordu baslarda sonra nasil bu hale geldi anlamadim yok eski sevgillimi cok basima kaktin bana onu harirlatiyorsun vs dedi resmen kendine bagladi beni sonrada .... Cekti. Ben ginede seviyorum ama bu saatten sonra olmaz zatende konusmaz. Baskasiyla cikacak elbet iste o gunde yikildigim gun olur hocam. Merak ediyorsan son actigim konulara bak barismak icin cok ugrastim ama olmadi. Ozledim sarilmak isterim ama olmuyor herkes dedi sen hak etmiyor ama ask bu bir anda bitmez

Hocam Kusura Bakmayın Ama Ayrılınca Barışanlar %3 Belki Gerisi Bir Anda Bitmez Doğru Bu Büyük Bir Aşk Çocuk Oyuncağı Değil...

Bende baya agir laflar ettim beni kendimden sogutmak icin biriyle cikiyorum dedi meger cikmiyormus bende sen zaten abazasin dedim insanin korilma noktasi olur ya o anima denk geldi bugun lys sinavim cok kotu gecti 2. Senem herseyim mahvoldu surekli aklima geliyor

Hocam Yani Ağır Laflar Ederken Hakaret Edici Laflar Kullanmıyıcaz ... Eğer Kullanırsak 2. Hakkımız Direkmen Siliniyor. Hocam Ben Şuan Üniversitedeyim 2 Senem. Ama Lys Anlıyorum Bende Girdim Sınava . Çok Kötü Geçmiş Hocam 2. seneniz mahvolmuş işte buda kötü durum .

Fen lisesi mezunuyum birde hayatimi mahvetti resmen hocam agir laf etmekte haksizmiyim sinava bir hafta varken bir amda birakip gitmek ? Ne zorluklara katlandim ben onun ici gizli gizli bulusmalar sirf gelemiyor diye yagmur altinda sirilsiklam olup yanina gitmek gunesin alninda saatlerce beklemek telefonuna mesaj atan sapiklarla ugrasmak zoruma giden bunlar... Kavganin cikis nedenine eski sevgilini gorurse selam vermeyecek diye kizmistim oda arkadaslar ortak gorursem selam veririm demisti olay burda patlak verdi daha sonra okulundan istemedigim kisilerle ben yokken gezmeye gitti ona laf ettim ama kendi bana karisir su kizla bu kizla konusma der ...

Haklısınız Hocam . Ağır Laf Etmektede Haklısınız Sınav Zamanı Ayrılırmı Ya. Tam Sınav Zamanı Onu Mu Sınavımı Düşünücen Kalp Tabi Dinlemez Onu Düşünür.
    Benimki Eski Sevgilime Selam Verme Demiştim Kanka Olmuş Töbe Yarrabbim . banada Karışıyor Efe İle Konuşma Cenk İle Konuşma Die Ben Onun İçin Kavga Ettim baya gittim dövdüm dayak yedim az neyse artık ayrıldık unutmak baya zor kardeşim ben 3 ay birşey demedim unutamadım şimdi dün bana onu yazınca nefret etmeye başladım

Haftaya son sinavim var aklimdan onu cikarmassam herseyimi mahvedecek yapamiyorum onerin nedir hocam ?

Hocam Belki İçki Kullanmıyorsunuz Bilmiyorum. Unutmak İstiyorsan Benim Gibi Yap Bak Şimdi Git Takmıyormuş Gibi Yap Sonra Sen Bunu Unut Sanki Unut Diyişim Git Birtane online oyun al 1-2 gün oyna sonra sınava çalış diyicemde çalışmışındır sen. öyle öyle bi dene daha kötü olmaz ama bir nevi aklından çıkarırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

İyi gene 12 gun olmamış. Yoksa sen evlenme teklifi falan ederdin heralde.

Okadarda Değil daha 20 yaşındayım üniversitede okuyorum evlenme falan işimi kurunca olurdu. Neyse kendisi bilir kendisi ayrıldı.
  • quote:

quote:

Okadarda Değil daha 20 yaşındayım üniversitede okuyorum evlenme falan işimi kurunca olurdu. Neyse kendisi bilir kendisi ayrıldı.

İlk mesajin ile son mesajin arasında daglar kadar fark var. Her önüne gelene aşık olanları anlamıyorum zaten. Biraz ağırdan alsaydınız suan hala beraber olabilirdiniz. 11 gun yahu. Kız neden o kadar ağır konuşmuş anlamadım. Yoksa anlatmadığınız seyler mı var bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bir kız için ağlanmazla gözümdeki yaşları akıttım falan biraz olgun olun erkek olcaksınız bide. Kız ağlasın sen neden ağlıyosun
  • quote:

quote:

quote:

İlk mesajin ile son mesajin arasında daglar kadar fark var. Her önüne gelene aşık olanları anlamıyorum zaten. Biraz ağırdan alsaydınız suan hala beraber olabilirdiniz. 11 gun yahu. Kız neden o kadar ağır konuşmuş anlamadım. Yoksa anlatmadığınız seyler mı var bize.

Hocam Herşey Açık Üniversiteye Arabayla Geliyorum Elimde Telefon Falan . Üniversitede Olunca Tabi Kıza Teklifi Ettim Kabul Etti . 11 gün Güzel Geçti Sonra Ayrıldı Küfürde Etmedim Lafta Etmedim. Annesini Tanıyorum Tanıştık. Sonra Aradan 3-4 ay geçmiş bu mesajı attı ama ağzının payını verdim sustu şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRider123 -- 17 Haziran 2012; 1:19:41 >

• 19 yaşında da hiç göstermiyor. Mümkünse 18-19 yaşında kızlarla çıkmayın. Onlar daha ne istediklerini bile bilmiyorlar, gönül eğlendiriyorlar heveslerini alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

19 yaşında da hiç göstermiyor. Mümkünse 18-19 yaşında kızlarla çıkmayın. Onlar daha ne istediklerini bile bilmiyorlar, gönül eğlendiriyorlar heveslerini alıyorlar.

Arkadaşlar Kız Şuan Mesaj Attı Pişman Oldum Aşkım Herşeyi Silelim Yeniden Arkadaş Olalım Sadece Dedi Bende Birşey Demedim Ama Çok Pişman Özür Diliyor Yarın Yanıma Gelcekmiş Kız Ağlıyor Birde Fotografını Göndermiş Ağlarken Ne Yapsam Sizce
  • Timsah gözyaşları diyorum ben, ama karar senin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostRider123

16 Mart Günü Sevdiğim Kıza Açılmıştım Kızda Kabul Etmişti... 11 Gün Çok Mutluydum Hayatımda Bukadar Mutlu Olmamıştım Hiç 11 Gün Sonra Ayrıldık Sonra Ben Tekrar Dönmesi İçin Dökmediğim Göz Yaşı Kalmadı Hayatımda İlk Kez Bir Kız İçin Ağladım Çünkü Ona Çok Fena Aşığım Şuan 3 Ay Geçti Ben Ona Hala Aşığım Ayrıldığımız Gün 4 Şişe Vodka İçmiştim . Şimdi Bana Bu Gün Mesaj Attı : Lan Mal Senin 11 Gün Neyine Yetmedi Çok Bile Şuan Senden Kurtuldum Başkasını Seviyorum Sana Kimse Bakmaz Bunu Bil Dedi... Gece Oldu Ben Şuan Çok Kötü Durumdayım Ve Onu Çok Fena Seviyorum... DH Ailesi Yardım Lütfen
    quote:

4 Şişe Vodka İçmiştim

4 şişe vodka = alkol koması

Benden önce uyanan ve yazanlar olmus konuyu sonradan okuduğum için özür diliyorum yanlıs anlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubai -- 17 Haziran 2012; 2:28:11 >

• quote:

Timsah gözyaşları diyorum ben, ama karar senin tabi.

Hocam :D Birşey Sorucam Arkadaş Olarak Görüyor Ben Buna Birşey Söylemeliyim Çıkması İçin :D İntikam Bende :D Şuan Arkadaşız Bir Söz Lazım Çıkması İçin İntikam Alıcam
  • quote:

quote:

19 yaşında da hiç göstermiyor. Mümkünse 18-19 yaşında kızlarla çıkmayın. Onlar daha ne istediklerini bile bilmiyorlar, gönül eğlendiriyorlar heveslerini alıyorlar.

Arkadaşlar Kız Şuan Mesaj Attı Pişman Oldum Aşkım Herşeyi Silelim Yeniden Arkadaş Olalım Sadece Dedi Bende Birşey Demedim Ama Çok Pişman Özür Diliyor Yarın Yanıma Gelcekmiş Kız Ağlıyor Birde Fotografını Göndermiş Ağlarken Ne Yapsam Sizce

Senin yerinde olsam sana yaşttıklarının intikamını alırdım açık ve net

• quote:

liseli kızlardan uzak durulmalı ne istediğini bilmeyen tipler ben çektim bilirim bide ne dersen de anlamıyolar beyni yok sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arygator12

quote:

quote:

Senin yerinde olsam sana yaşttıklarının intikamını alırdım açık ve net

Bir Cümle LAzım Çıkması İçin Şimdi İntikamını Alcam Çıkarsa Benle :D

• hocam kızın o sözünden sonra ne yapsan o kıza müstehaktır,eger yapabilirsen kendine bağla sonra tekmegi sen vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

hocam kızın o sözünden sonra ne yapsan o kıza müstehaktır,eger yapabilirsen kendine bağla sonra tekmegi sen vur

Hocam :D Bana Çıkma Teklifi Böyle Güzel Birşeyler Lazım KAbul ederse :D Zaten Bu dediklerinin intikamını alıcam ondan . Ama Klasik Çıkma Teklifi Edilmez Benimle Çıkarmısın Çok Kısa.
  • O kıza yapılacak 2 şey var

1'incisi ;

http://d.yimg.com/gg/u/ee817a5327b27a802f22a2b014a94a5f9d5b460e.gifa

2'incisi ;

http://chzgifs.files.wordpress.com/2012/06/funny-gifs-close-enough.gif

2 sini aynı andada yapabilirsin karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: arygator12

O kıza yapılacak 2 şey var

1'incisi ;

http://d.yimg.com/gg/u/ee817a5327b27a802f22a2b014a94a5f9d5b460e.gifa

2'incisi ;

http://chzgifs.files.wordpress.com/2012/06/funny-gifs-close-enough.gif

2 sini aynı andada yapabilirsin karar senin

• hayatında bir shot vodka içmediği belli, basitçe söyle anlatayım. 4 şişe vodka içersen alkol komasına girersin.
  • quote:

quote:

Böbrekleri sağlama al
  • Oha cevaba bak.. Bana o mesajı yazacak kızı ortadan kaldırırım . And olsun onu amuda kaldırıp........... messem benımde adım Sercan degıl.

Ne uzuluyorsun be. Kurtulmussun cınayet sebebı o kız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.