Şimdi Ara

Hayatımda Hiç Gece Kulübüne Gitmedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş oldu 20. Filmlerde dizilerde gördüğümüz o son ses açık, her tarafta spotlar patlayan yerlerden bahsediyorum. Barmenin tezgahının önünde ki uzun sandalyelerde oturup soda içmeyi çok isterdim. Bazen arkadaşlarla konu konuyu açıyor. Diyolar ki, ben 16 yaşımda gittim. Diyorum içeri nasıl aldılar. Tanıdık falan vardı diyolar. Biraz da çekiniyorum öyle yerlere gitmeye. Siz gitmişsinizdir. Nasıl bir yer?

Edit: İstanbulda oturuyorum. Bodrumda çok var diyolar doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 8 Mayıs 2015; 15:55:15 >

• ben de aynı şekildeyim takip edim bakalım neler çıkıcak
  • Ben de aynen, yalnız bizim burada yok gece kulübü. Bi tek türkü bar ve nargile kafeler var. takip.
  • Alanyada her yerde var o dediğinden Ama ben pek sevmiyorum, 1 saat max. durup çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 8 Mayıs 2015; 16:14:35 >
  • İstanbul'da olan varsa gidebiliriz gece kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soda mı içeceksin orada? Evde iç daha iyi. Bar neyse de. masaya karı servisi olan mekanlara gideceksen sağlam parayla git bıçağı sokarlar haberin olsun. Mekancılar sakat adamlardır.

• Arkadaşların gitmiyor mu takıl peşlerine git bir sefer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana gore farklari 50 yasini gecmis dayilarin olmadigi nargile cekilmeyen tavla oynanmayan mac izlenmeyen bir yer sadece :)

Daha cok gencin bulundugu yer iste nasil anlarsan anla ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.