Şimdi Ara

Hayatımda hiç devlet okuluna gitmedim ama şu an zorunluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç devlet okulu yüzü görmemiş biriyim ama liseye artık devletten devam etmek zorundayım. Lise şehir bakımından en iyi 10 lisesi arasında. Yani çok pis insan olcağını sanmıyorum. Nasıl bir ortam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liseye göre değişir.
    Hangi lise?

• Korkma yemezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boku yedin devlet okulundakiler genelde canidir , onlara fazla bulaşma tek takıl , olabildidğince o okuldan kaçmaya bak

• Devlet okullarında ilk gün ayin yapılır. Büyük ihtimalle kurban sen olacaksındir, şimdiden geçmiş olsun. Öyle şeyler yapacaklar ki

• Fake and Gay

• zebanilerden uzak dur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortamlar süper. Çok elit insanlar var görgülü, terbiyeli, saygılı ağzılarında hiç küfür yoktur. Ne sigara kullanırlar ne içki tertemiz çocuklardır hepsi.
  • En iyi 10 liseden birine gideceksen hepsi sabah akşam ders çalışan tiplerdir.Asıp kesen tipler olmaz yani.
  • Hayatının en sıkıntılı dönemine hazırlan.Koridorlarda kelebek sallayanlar,öğretmenler odasından hoca kaldıranlar,tuvaletlerde eşcinsel ilişkiler.Bu daha buzdağının görünen yüzü.

Bu arada ayin olayı gerçek.

• Zengin olmak nasıl bir duygu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

Hiç devlet okulu yüzü görmemiş biriyim ama liseye artık devletten devam etmek zorundayım. Lise şehir bakımından en iyi 10 lisesi arasında. Yani çok pis insan olcağını sanmıyorum. Nasıl bir ortam?

Kardeşim 1. sınıftan 8'e kadar ted kolejinde okudum. bende hiç devlet okulu görmemiştim. oks'de iyi bir puan yapıp ankara'nın en iyi anadolu lisesine yerleştim. fakat ortamına, binalarına, çevresine alışamadım. 1 ay sonra eski okulum olan ted kolejine geri göndüm

edit: özel okulda gördüğün ilgi ve alakayı göremeyeceksin sürekli rapor alan ve işini umursamayan hocalarla dolu.

edit 2: fakirler eksilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 8 Eylül 2015; 3:39:53 >

• Hiç unutmam senin gibi bir çocuk gelecekti okula, okula adımını atar atmaz müdür sniper ile tek atmıştı. Senin gibiler pek sevilmez yani

Normal okul işte kimseye bulaşmazsan, sana da bulaşan olmaz

• Ulan eski lisemi özledim be Yeni lisemde sadece sigara içiyorlar,uyuşturucu yok ot bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Ulan eski lisemi özledim be Yeni lisemde sadece sigara içiyorlar,uyuşturucu yok ot bile yok.

Favelada mı okuyon birader nasıl lise orası?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

Zengin olmak nasıl bir duygu ?

tahmin bile edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Ulan eski lisemi özledim be Yeni lisemde sadece sigara içiyorlar,uyuşturucu yok ot bile yok.

Favelada mı okuyon birader nasıl lise orası?

Sarıgöl Favelayi alır

Plevnedeydim,Gaziosmanpaşa

Edit: Şu nakil olayı çıktı ve müdür değişti,eski plevne asla ve asla kalmadi,hapishaneye dönmüş.Hiç eski tadi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 8 Eylül 2015; 3:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

Zengin olmak nasıl bir duygu ?

bilmiyorum :D

varlık açısından 1 milyon liramız var ama gelir bakımından 4000 anca borçlar yüzünden. ipotekli almıştık evi her ay 2000 eve gidiyordu ama aralık bitiyor. istanbuldaki evimizde 200k ediyor antalyada 500k. şu an ankaraddaki evde ucuz ama idare ediyor. istanbulda büyük zeytinliimiz var 150k değerinde. eşyalar var 50-75k değerinde. 30k altın var. araba çöp gerçi 10 yıllık 12k bile zor eder. 3 kardeşiz ben dışındaki 2sine ayda 2k gidiyor zaten okul için. onlar özel ben devlet :(

kısaca varlığımız +1 milyon
    gelirimiz şu anlık 2000 ve borçtayız
    herşey çıkınca ayylık masrafsız gelirimiz 10k

ama inan bana şu an kendimi fakir gibi hissediyorum aylık 2k nedir ya bu kadar para varken.
    ayrıca sanki çok gelirimiz varmış gibi aksekide ev yaptıracağız. heralde bana miras bırakacaklar ilerde borçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 8 Eylül 2015; 11:34:36 >

• İlk günkü ayinde özel okuldan gelen herhangi birini kurban ederler büyük ihtimalle kurban sensin geçmiş olsun. Dua et de kurban etmeden önce tecavüz etmesinler kabile gelenekleri arasında çok yaygındır

• Endüstri meslek gibi okullara gitmiyorsan pek bir farkı yok özelle devletin. Bende hep özelde okudum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.