Şimdi Ara

Hayatımda bu kadar korkmamıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler demin bi fotoğrafa bakıyodum başlığıda "bu aile fotoğrafına 10 saniye bakana garip bişeyler oluyor" diye böyle 4 tane tipsiz işte fotoğraftı bildiğin ulan gifmiş varyabi anda anlık olarak böyle çığıran karı gibi bişey çıktı ama yerimden zıpladım çok derin bi nefes aldım.Suan öyle bi terledimki su içinde kaldım hayatımda bu kadar boş bulunmamıştım.

• Valla bir aralar da resimdeki hayaleti bulun olayi vardi tatildeydik kuzenimle bakiyoruz iste surda burda filan bir anda arkadan ekrana dogru bi yaratik geldi ikimiz de ayni anda bagirmaya basladik ama ben bagirdikca o bagiriyo o bagirdikca ben bagiriyorum
    Bidaha da hicbir zoekenden korkmadim ondan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hayatımda bu kadar korkmamıştım
  • Belimin Sağ hafif arkaya doğru olan tarafı azcık ağrımaya başladı.Ödümmü patladı yoksa
  • he la biliyorum ben de şimdi reklam felan diye engelleme yemek istemiyorum ama başka bi forumda paylaşmışlar "bu resme 10 sn bakamıyorlar" gibisinden değişik bi başlıktaydı 4 kişilik aile daha sonra ağzı büyüyen zooken ve yine bir fail vakası.........
  • dedemin dedesi korkudan ölmüş hacı, mümkün
  • bir ara geceydi herkes uyuyor bende 2 resim arasındaki farkı bul gördüm dikkatle bakıyorum sonra..sonrası malum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koysana bakak, boşluğumuza gelmesin
  • ben bir keresinde gece herkes yattiktan sonra yunisdog mudur nedir onu yemistim telefonu firlatmistim son anda neyse ki ses kisikti

• quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Valla bir aralar da resimdeki hayaleti bulun olayi vardi tatildeydik kuzenimle bakiyoruz iste surda burda filan bir anda arkadan ekrana dogru bi yaratik geldi ikimiz de ayni anda bagirmaya basladik ama ben bagirdikca o bagiriyo o bagirdikca ben bagiriyorum
    Bidaha da hicbir zoekenden korkmadim ondan sonra

ilk korktuğum oydu evde tektim yerimden zıplamıştım hatta sonra halisunasyonlar görmüştüm gifte mavi bez mi ne vardı
  • LİNK

İLK SAYFA

• quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

dedemin dedesi korkudan ölmüş hacı, mümkün

Saka mi yapiyorsun yoksa gitmis mi adam korkudan hakikaten?

akrepten çok korkarmış. yatağına şaka amaçlı bırakılmış ölü akrebi görünce deliye dönmüş ve 3-4 saat sonra ölmüş. ileri yaşlarda kalp şakaya gelmiyor tabi.
  • PM alabilir miyim merak ettim zooken bizim işimiz
  • Fotoyu pm ile yollar mısın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.