Şimdi Ara

Hayatım mahvoldu lan hayatım mahvoldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 22 ama ben saçma sapan sorunlardan kafamı kaldıramıyorum. Fiziksel sorunlarım yüzünden özgüvenim çok düşük.

Hiç kız arkadaşım olmadı. Takılacağım erkek arkadaşta yok ama bu önemli değil zaten yanlız olmayı seven biriyim. Ama kızsızlık gerçekten çok bozuyor moralimi. Nadiren dışarı çıkan bir insanım ama çıktığım zamanda güzel güzel kızları görünce nefretim 2 kat artıyor kendime.

Herşeyimi kaybettim bu hayatta herşeyimi. 2 yıllık bir ünide okuyorum ve 1.5 yılı pandemi yüzünden evde geçti onunda. Gerçi okulda olsaydım bile bu özgüvensizlikle birşey yapamazdım. Hatta okula gitmediğim için devamsızlıktan kalacaktım zor kurtardım dersi.

Benim sorunum kendimi sevmemek ve beni mahveden herşeyimi benden çalan bu fiziksel sorunlar. Bu sadece bir iç dökmeydi. Okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xiper -- 21 Mart 2021; 21:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim tipini

• Üzülme dost. Atlatırsın. İstemesen de atlatacaksın.

• Fiziksel sorun dediğin ne?
    Elin kolun tutmuyor mu? Yürüyemiyor musun?

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Gününü boş geçiren insanın takıntıları bunlar,

Gününü dolu geçiren, o güne anlam katan insan bunları kafaya takmıyor.

İşsiz vasıfsız adamın problemi bunlar ve hepsi de zamanla sabırla düzeltilecek problemler.

• Forumca para toplayıp seni karıya götürelim ne dersin knk?

• benimde fiziksel kusurum var. 30 yaşındayım, hiç kız arkadaşımda olmadı. ben kendimi seviyorum :) isyan etmek için 22 erken bence. okulu bitir, bi işe gir bide orda şansını denersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım mahvoluyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fakirim, ortalama zekadayım, tip yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş, kadın değilsiniz siz. Erkeksiniz olum çalışmak çabalamak mücadele etmek zorundasınız, kendinize değer katmak zorundasınız. Bunun başka yolu yok. Tipim kötü ddiye ağlayarak bir yere varılmıyor.
    Tipi kötü olan adamın tek çözümü ya cinsiyet değiştirip külotlu çorabını giyer istemediği kadar alıcı bulur ya da gider çalışır kendine değer katar bunun başka yolu yok.

Kadın doğulur erkek olunur. Evrensel bir kanun bu.
    Kadın bir çorap giyer her türlü alıcı bulur zayıf da olsa şişman da olsa onu alacak enayi bulunur. Fakat erkek öyle değil.
    20li yaşlarda yaşacağınız ilişkilerde gelip geçicidir, erkeğin cinsel pazarı 30+dan değer kazanır. Tabi bu değer 20li yaşlarda yaptıklarına bağlıdır.

Hayatım mahvoldu lan hayatım mahvoldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 21 Mart 2021; 22:45:6 >

• Nedir sıkıntın

• Abi, sen asosyalliğin pençesindesin ipin ucu kaçmış tutman da zor. Bak 17 yaşındayım abi he sevgili olayı o kadar can sıkılacak bir olay değil. Dersler, kendime,çevreme vakit ayırma ve benzeri durumlarım var.
    Dışarı çıkma sıklığını da değiştir abi bu arada ki pandemi döneminde ne kadar değiştirebilirsin orası meçhul. Fiziksel sorunun eğer kilo ise siteme yer verme abi. YouTube da zibilyon video var spor ile ilgili onları izle abi bazıları sıfır ekipman. Ben de canlı derslere giriyorum abi evet ama elbet kendine ayıracak vaktin vardır. Ha kendinden nefret konuna gelince. Seni sadece sen kurtarırsın abi. Abilerim ve ben sana tavsiye veririz gerisi sana kalmış artık ipler misin okumamazlıktan mı gelirsin bilemem. Kendinden nefret edersen daha kötü olur durumun.. benden buraya kadar abi gerisi sana kalmış :)

• İnsanlara abartıyorsunuz demek istiyorum ama toplum o kadar estetik odaklı oldu ki belirli insanlar sistemin dışında kalıyor. Fakir olduğu için iyi giyinemeyenler, genetiği ya da başka faktörlerden ötürü dış görüşünü toplumun genel estetik anlayışının dışında kalanlar ve kilolu olanlar yer edinmekte zorlanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

İnsanlara abartıyorsunuz demek istiyorum ama toplum o kadar estetik odaklı oldu ki belirli insanlar sistemin dışında kalıyor. Fakir olduğu için iyi giyinemeyenler, genetiği ya da başka faktörlerden ötürü dış görüşünü toplumun genel estetik anlayışının dışında kalanlar ve kilolu olanlar yer edinmekte zorlanıyorlar.

Abi özel durum (maddi sıkıntı, engellilik, sosyal darlık vb.) varsa eyvallah canımızı yesin. Afedersin abi ama g.tünün üstünde 7/24 oturup kendine bir şey katmadan buraya serzenişte bulunması bu ağır asosyalliktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.