Yaşım 24 oldu. Hiçbirşeyi değiştiremiyorum lan. Spora gideyim diyorum ama beslenmeyi karşılayacak maddim imkanım yok. Zaten işsizim çalışmıyorum iş arıyorum şuanda. Fakat elimde bir meslek bile yok. Asgari ücrete tüm hayatımı satmak istemiyorum lan haksızmıyım. Napıcam bilmiyorum beyler. Ruhum daralıyor. Bu yaşa kadar bir tane kız bile olmadı hayatımda. Cidden olmadı lan. Tipsiz olduğumu düşünmüyorum. Ama karakter olarak inanılmaz ezik biriyim. Dayanamıyorum lan cidden. Neyi sevdiğimi neyi yapmak istediğimi bilmiyorum. Amaçsız bomboş yaşıyorum. Lütfen bana yardım edin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayatım da hiçbirşeyi değiştiremiyorum

-
-
burda yardımcı olacak bir durum yok maalesef sen de çoğunluk gibi sigortalı bir iş karşılığı hayatını satacaksın. sabah akşam işe gidip geleceksin, geldiğinde de televizyon karşısında 2 meyve hüpletip uyuyup sabah kalkıp tekrar aynı döngüyle devam edeceksin.
kız konusunda da şansın varsa annene teyzene halana söyleyeceksin onlar bulacak evleneceksin. onun dışında bu saatten sonra kendi bulabileceğin, aşık olup birbirinizi severek evlenebileceğin bir ilişki bekleme.
spor beslenme cart curt o işleri de komple çıkart kafandan artık. geçti o tren. hayatına bak
-
16 yaşımda part time garsonluk yaparak sabah akşam tavuk pilav + spor ile vücut yapmıştım
çok sıkıntılı zamanlar yaşadım hayatımda bir çok kez. Her seferinde dipten sıçramayı başardım , motivasyonum ve fiizksel + zihinsel gücüm hep yüksekti
( fakir aileden geldim )
-
Herüf 24 yaşında emme sen sayıların yerlerini şaşurdun heral; söylemlerin karşındaki herüf sanki 42 yaşındaymış gibi...
-
Severek de bi halt oldugu yok da neyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fakir zihniyeti
40 yaşından sonra bile hayatını değiştirebilirsin
Hayatında hiçbir şey başaramamış bir doomer yorumu bu
-
Balık adam haklı
Herkesi kendisi gibi zanneden tipik vasat forum üyesi bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ya benim gibi prenses satıyorda sana noluyor bilader
Haksız mıyım
Turkce dilbilgisi ogrenmekle baslayabilirsin, basligi okurken gozum kanadi.
sporada gittik, işte bulduk onuda yaptık bunuda yaptık yine değişmedi. sans yok. olmayınca olmuyor anca grindliyoruz işte
-
spora gittin 5 günde hayat değişmedi
iş buldun hemen bir anda Acun Ilıcalı olamadın
Kesinlikle şanssızlık ile alakalı bu. Senin çalışmamanla değil. puhahaha
Kimisi hayatı boyunca "şanssızım" diye kendini kandırır
Kimisi de kendi şansını kendi yaratır kardeşim
-
Cem Egeyoutube
ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi: Oğuzhan Alpdoğanhttps://www.youtube.com/watch?v=M_V7cAi1o0A -
40 yaşından sonra hayatını değiştirebilen insan sayısı bellidir çok da umutlanmamak lazım.
başarabildik ya da başaramadık orası kendi hedeflerimize kalmış, kişiden kişiye değişir. ama ben hayatımı değiştirmeyi 21 yaşımdayken hallettim.
-
birçok insan senin gibi zaten çokda şey yapma yani bu ekonomik ortamda yapacağın ilk şey çalışmak kendini geliştirmek her yaşta geliştirebilir burda yazılanlara pek bakma bakarsan hayatın bu şekilde devam eder
benim ailem seninkinden daha kötüdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 5 Kasım 2023; 15:39:38 > -
Dostum bir hayat motivasyonuna ihtiyacın var.
Bilmiyorum nerede yaşıyorsun? İstanbul ise, orda hayat zor evet.
Bir hobi gibi keyif alacağın bir konuda uzmanlaşman lazım.
Sanat,
El işçiliği,
Fotoğrafçılık, Torna (işim değil ama torna videoları izliyorum Youtube'dan. Tornacı olurdum mesela.), kaynak, marangoz ahşap işleri vb ,fayans-su-banyo tamirat işleri (valla annemlerim banyo tadilatı için 3 haftadır bir ustayı bekliyoruz, usta yok gerçekten, hepsi çok yoğun.-hatta yer fayansını usta bulamadık diye ben döşedim)
aklıma gelenler bunlar.
Hobi gibi keyif alacağın bu işler aynı zamanda işinde iyi olursan güzel para kazanabileceğin ve kendi işini kurabileceğin meslekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X