Şimdi Ara

HAYAT İÇİN ALINACAK KARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19 yaşındayım 1 ay sonra 20 olucam 2 yıllık bölümden hocayla tartıştığım için bir yıl kaldım . Pedere söz ile borçla motosiklet aldırdım diploma ile çalışırım diye. Aklımda üniye tekrar gitmek var bölümümden memnun değilim (OPTİSYENLİK) Bu yıl dershaneye gidip 21 yaşında üni 1 olacaktım . Şimdi çalışmak zorndayım ve bi yıl ertelersem 22 yaşında üni 1 olucam

Sizce 22 yaş üni 1 için çok mu geç . Olursa eğer 2. üni olacak ve ortam yapamamaktan korkuyorum milletin bana abi demesini istemiyorum biraz daha halk diliyle konuşursak ; Karı-kız ortamlarından uzak kalmak istemiyorum zaten tam yaşayamadım bir üni hayatı ...

Sizlerinde fikirlerini almak istedim . Motoru satıp hazırlanabilirim ama motosiklet benim hayatım çok zorlanırım geri almak için satmam bi yıl ertelerim herşeyi seneye diploma kirası ile borç öderim sonra dershaneye falan giderim bu yıl kazanamazsın geç kaldın diyenlerde var kazanamazsan motoru sattığınla kalırsın diyorlar .Sizce napmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porch -- 29 Ağustos 2016; 16:18:35 >

• Abi falan demiyorlar git oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Abi falan demiyorlar git oku

yani motoru satmayayım 22 yaşındamı üni 1 olayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.