< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hayat 50 yasına kadar emekli olmak icin çalışıp sonra ölmeyi beklemek midir ?

-
-
65.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
En guzeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parasız nasıl yaşamayı düşünüyorsun kanka mecbur çalışıcaksın ya da ailenin yanında pısırık bi yaşam o da utanmazsan
-
50 yaşında emekli olmak
Güzel olurdu baya.
Ben 24 yaşındayım,benim yaşlardaki neredeyse kimse emekliliği göremeyecek bile.
63-65 yaşı benim sülalemde gören yok be.
-
ya öylesine dedim onu nerden bileyim emeklilik yaşını benim çevremde 3-5 kişi 55 yaşlarında olmustu ondan dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimse herkesin memnun olduğu bir çözüm istemiyor. Bunun yerine kendisinin prestijli ve iyi maaşı olanbir işi yaptığı, fiyakalı bir arabasının olduğu, başkalarının ise pis işleri ucuza yaptığı bir senaryoyu tercih ederler. Böylece kölelik de legal oluyor. Kim özgürlük, eşitlik, insani bir düzen istiyor twitterda vs.? İstedikleri daha çok paraya kölelik. Dünyadaki insanların yüzde doksandokuzu eşek olmayı kabul ediyor. Kendimiz için istediğimizi herkes için istemediğimiz müddetçe böyle devam. Biz hala mantık yürütebilen hayvanlarız çok fazla şey beklememek lazım.
-
o zaman sorunu cevapliym ben,
Diyosun ya neden çalışayım,o parayı harcayamayacaksam.(ben de böyle düşünüyorum aslında ama)
Gerçek hayatta yaşıyoruz sonuçta ve paraya ihtiyacımız var yani çalışmak zorundayız
Ben şahsen olabildiğince az sorumlulukla yaşamaya çalışıyorum(çocuk yapmamak vs.)
Çalışıyorum ve kazancımın tamamı bana kalıyor ve aileme tabi.
Madem ki sürünücem,en azından az sorumluluk alırım kafam biraz daha rahat olur,zaten hayat yeterince yorucu
-
Omg trde emekli olmak mantıklı degil ki yarım asgari ücret veriliyor emeklilere o paraylan napacan omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imkanın varsa çalışma kimse keyfinden çok sevdiğinden çalışmıyor sorulmadan getirildiğimiz bu dünya da hayatta kalmaya çalışıyoruz.
-
Çalışmak güzel birşey olsaydı para verirlermiydi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
-
50 de emekli olsam daha ne isterim. 61,63,65 kademeli gidiyor. Emekli olmadan yada olamadan göçüp gideriz büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X