Şimdi Ara

hayat 50 yasına kadar emekli olmak icin çalışıp sonra ölmeyi beklemek midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çevremde çalışan insanlara bakıyorum geneli günde en az 8-9 saat çalışıyor uyanık geçirdiğin saat sayısı zaten 12 felan bunun çoğunu çalışarak geçiriyorlar bi ömür boyu hem de sonra 50 yaşında emekli oluyorlar günlerinin hepsi boş ama vücut yaşlanmış sağlık sorunları çıkmış kuş belki de ölmüs en güzel zamanları 8 saat çalışarak geçmiş artık ölmeyi beklemekten başka yapacak bir şeyi yok

hayat bu mudur ? O yüzden çevremde çalışan insanlara bakınca anlamıyorum bunu yaşam dediğin bu olmamalı günde en fazla 3-4 saat kendine ayırıyorsun koca ömrümde bu saçmalıktan başka bir sey değil

20-40 arası hayatı yasamak varken dolu dolu neden sabahın köründe kalkıp 8 saat çalışayım ki ? Para kazansam ne olur haftanın 1 günü senenin de en fazla 15-20 günü harcamak icin mi :d

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 65.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet
    En guzeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parasız nasıl yaşamayı düşünüyorsun kanka mecbur çalışıcaksın ya da ailenin yanında pısırık bi yaşam o da utanmazsan

• 50 yaşında emekli olmak  Güzel olurdu baya.

Ben 24 yaşındayım,benim yaşlardaki neredeyse kimse emekliliği göremeyecek bile.

63-65 yaşı benim sülalemde gören yok be.

• donanımlıbarış kullanıcısına yanıt
    ya öylesine dedim onu nerden bileyim emeklilik yaşını benim çevremde 3-5 kişi 55 yaşlarında olmustu ondan dedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kimse herkesin memnun olduğu bir çözüm istemiyor. Bunun yerine kendisinin prestijli ve iyi maaşı olanbir işi yaptığı, fiyakalı bir arabasının olduğu, başkalarının ise pis işleri ucuza yaptığı bir senaryoyu tercih ederler. Böylece kölelik de legal oluyor. Kim özgürlük, eşitlik, insani bir düzen istiyor twitterda vs.? İstedikleri daha çok paraya kölelik. Dünyadaki insanların yüzde doksandokuzu eşek olmayı kabul ediyor. Kendimiz için istediğimizi herkes için istemediğimiz müddetçe böyle devam. Biz hala mantık yürütebilen hayvanlarız çok fazla şey beklememek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

o zaman sorunu cevapliym ben,

Diyosun ya neden çalışayım,o parayı harcayamayacaksam.(ben de böyle düşünüyorum aslında ama)

Gerçek hayatta yaşıyoruz sonuçta ve paraya ihtiyacımız var yani çalışmak zorundayız

Ben şahsen olabildiğince az sorumlulukla yaşamaya çalışıyorum(çocuk yapmamak vs.)

Çalışıyorum ve kazancımın tamamı bana kalıyor ve aileme tabi.

Madem ki sürünücem,en azından az sorumluluk alırım kafam biraz daha rahat olur,zaten hayat yeterince yorucu

• Omg trde emekli olmak mantıklı degil ki yarım asgari ücret veriliyor emeklilere o paraylan napacan omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanın varsa çalışma kimse keyfinden çok sevdiğinden çalışmıyor sorulmadan getirildiğimiz bu dünya da hayatta kalmaya çalışıyoruz.

• Çalışmak güzel birşey olsaydı para verirlermiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

• 50 de emekli olsam daha ne isterim. 61,63,65 kademeli gidiyor. Emekli olmadan yada olamadan göçüp gideriz büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.