Şimdi Ara

HAYALLERİMDEKİ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 ghz çift çekirdek- 1gb ram- 3.5 ''ekran htc gibi sağlamlık hissi verenkasa -süperamoled 800x480 çözünürlük lü ekran- mali 400 gpu - 8 mp fuul hd çift led flash kamera - ve son olarakta çerçevesiz panel ekran (böyle olursa telefon çok daha küçük dururtam istedigim gibi olur).
    Böye bi telefon çıkma ihtimali varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Mayıs 2012; 20:18:17 >

• tarifinize en yakın tlfn HTC one s...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalimdeki telefon deyince ben de piyasada esi benzeri olmayan entarasan ozellikleri olan ve dis tasarimi farkli bir modelden bahsedeceksin sandim. Bu istedigin telefonun benzerleri piyasada zaten mevcut.
  • sony nin japon pazarına özel olarak üreteceği bir model vardı 3.7inc bravia engine ekran 98gram ağırlık ve oldukça küçük boyutları var. Adreno 225 ve 1.5ghz işlemci var. 8gb hafıza ve hafıza kartı girişi var. 8mp 1080p video çeken kamera 1gb ram var. Boyutlarına göre süper özellikte. Bence ideal telefon bu. Sanırım adı da SX S0-05D

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

1.4 ghz çift çekirdek- 1gb ram- 3.5 ''ekran htc gibi sağlamlık hissi verenkasa -süperamoled 800x480 çözünürlük lü ekran- mali 400 gpu - 8 mp fuul hd çift led flash kamera - ve son olarakta çerçevesiz panel ekran (böyle olursa telefon çok daha küçük dururtam istedigim gibi olur).
    Böye bi telefon çıkma ihtimali varmı ?

+1 birde benden ilave projektor
    İsim babasida ben olayim
    galaxy ace gold
    samsung yetkililerine duyurulur.

• 5" ekran büyüklüğü 1440.760 ekran çözünürlüklü bravia ekran , 4 çekirdek exynox 5210 işlemci Nvidia Gpu , ekran kartı , one x teki gibi sırf kamera için ayrı bir çekirdek ve bekleme modu için 5. çekirdek ve seramik kasa , gorilla glass corning 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

5" ekran büyüklüğü 1440.760 ekran çözünürlüklü bravia ekran , 4 çekirdek exynox 5210 işlemci Nvidia Gpu , ekran kartı , one x teki gibi sırf kamera için ayrı bir çekirdek ve bekleme modu için 5. çekirdek ve seramik kasa , gorilla glass corning 2

O ek çekirdek kamera için değil işlemci 40nmde üretildiği için fazla güç tüketiyor olması nedeniyle bekleme modunda ek çekirdek devrede oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için telefon tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Yeni bir telefon istiyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

5" ekran büyüklüğü 1440.760 ekran çözünürlüklü bravia ekran , 4 çekirdek exynox 5210 işlemci Nvidia Gpu , ekran kartı , one x teki gibi sırf kamera için ayrı bir çekirdek ve bekleme modu için 5. çekirdek ve seramik kasa , gorilla glass corning 2

O ek çekirdek kamera için değil işlemci 40nmde üretildiği için fazla güç tüketiyor olması nedeniyle bekleme modunda ek çekirdek devrede oluyor...

Beşinci çekirdeği biliyorum ama One X te birde fotoğraf için ek bir çipset var slowmotion çekimi onun sayesinde yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.