Şimdi Ara

Hayalim için Okumalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Şimdi belki Size Sacma gelecek ama Benim Küçüklüğümden beri hayalim bir Ofis ortamında Calışmak Ve bu huyum hala değişmedi şimdi 16 yasindayim ve Nakil aldirmayi dusunuyorum. Bu İsteğimi gerceklestirecek tek bana Yakın Meslek Var oda Muhasebe.
    Ama sırf bunun icinde Muhasebe Seçmem saçma Olur. çunku muhasebe yapamayadabilirim.
    Ders Olarak Matematik 1 Fizik 3 veya 4 Kimya 2 Biyoloji 3 Dil anlatım 2 Edebiyat 1 genel olarak böyle.. Bilmiyorum başarabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla ofis istiyorsan aç bi hukuk bürosu kardeş. Neden hedefi küçük tutuyon

• Hedef le alakakası yok şuan okuyabileceğ lise o var sadece

• :D
  • Emlak ofisi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki gidişatında notlarınla ve eğitim sistemi hangi bölümle uyuşuyosa o bölüme git hayallerini falan boşver. Yaşadığın ülkeyi göz önünde bulundur. Önce parayı nasıl ve hangi bölümde kırarım sorusunun cevabını bul ilerde bi ihtimal parayı kırarsan ofis ortamında çalışacağın bir işe yatırım yaparsın yaşın genç değerlendir.

• Gidebileceğim 3 Bölüm Var.
    Muhasebe Saglık ve Elektrik-Elektronik.
    Notlarıma göre Tavsiye verin lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi konuyu oku

öyle yorum yaz
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    ?

• Küçüklüğümden beri derken ? 16 yaşında genç mı oluyorsun ? Ulan şaka maka 2000'liler artık ifşalıyorlar kendilerini
  • Kötününİyisi kullanıcısına yanıt
    Ahahahahah doğru hocam. Arkadaşımıza küçükken kaç yaşındaydın sorusunu yöneltmek istiyorum izninizle :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği oku. hayatın ofislerde geçer.
  • çocuğun notlara bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

çocuğun notlara bir bakın

Saçma bir yorum. Lisede kötü notlarım benim de vardı. Ama yapamadığımdan değil çalışmadığımdan oluyordu. Şuansa gayet iyi üniversitede okuyorum.
  • iyi bir bölümü de o notlarla m kazandınız ayrıca iyi dediğiniz bölümü de mera ettim. paralı okuyorsanız tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

iyi bir bölümü de o notlarla m kazandınız ayrıca iyi dediğiniz bölümü de mera ettim. paralı okuyorsanız tebrik ederim

Karnemde sayısal derslerin 2 falan geldiği oldu. YGS'de batırmama rağmen toplamda sayısal 5000'e girdim. LYS netlerim ise fulle yakındı.
  • Kötününİyisi kullanıcısına yanıt
    12 yaşından beri babam ile oraya buraya işe gidiyorum. Bir kaç kez Ofis ortamınada gittik İş işte gidiyorsun mecbur. Hatta Mekan adıda vereyim İSS.
    Ordan bana Laf atmak kolay kimse ergen değilim çocuk değilim söylenmiyor evet 16 yaşındayım inkar edende yok forumda 18 yaş altı konu açmasın diye bi Kuralda yok ? Öğrenmem gereken bi kaç şey var bu yaşta ve bu yaşımda soruyorum Suç mu ?
  • Kardeşim Anadolu Lisesiysen bir meslek liseli olarak mesleğe gitmeni önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

Kardeşim Anadolu Lisesiysen bir meslek liseli olarak mesleğe gitmeni önermem.

yok kardeş meslekteyim de bölüm değiştirmek amacım. sağlık muhasebe veya Elektrik :) Karasızım
  • Dostum suç değilde o yaşlarda gelecek için böyle hayaller kurmak saçma. İnan bana hem benim hem çevremin o yaşta ki hayalleri çöp oldu. Akışına bırak sonra üzülürsün kimse istediği yerlere gelemiyor şu hayatta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.