|
Sorumun konusu: işe başlamak için yeterli donanıma sahip olduğumu düşünüyorum bu yüzden okulu pas geçip iş aramaya başlamalı mıyım ? Kısaca neden böyle düşünüyorum: 16 yaşında c# öğrenerek kod yazmaya başladım, 20 yaşımda akdeniz üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümüne giriş yaptım, 2 senede rahatça bitirdim ardından DGS ile Eskişehir teknik üniversitesinde bilgisayar mühendisliği kazandım ve şuanda 1. sınıfım yaşım 23. Bu zamana kadar python, angular, django, react, jquery + ajax, javascript, bootstrap öğrendim. Selenium ve beautifulsoup ile istenilen verileri excell dosayasına döken çeşitli web scrapperler yaptım. Şu anda çok oldukça ileri seviyede django bildiğimi söyleyebilirim ki Gartic.io oyununu django ile yazdım, google maps api kullanarak Sağlık turizmi CRM sistemi yazdım. Angular ile basit seviyede forum siteleri yazdım çoğu arkadaşlarımın bölümü bitirme ödeviydi. React ile JWT auth işlemleri olan django backendli to-do app geliştirdim. Firebase, SQL Server, Mysql ile çalıştım. Neden eğitimimi bırakmayı düşünüyorum: Nedeni çok basit artık para kazanmak ve elle tutulur şeyler yapmak istiyorum, okul tamamen zaman kaybı 1 ayda öğreneceğim bilgiyi 1 seneden uzun sürede öğretiyor. Bu yaştan sonra ders görmek çok ağır geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoma07 -- 23 Aralık 2022; 19:0:15 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt