Şimdi Ara

HAYABUSA GSX 1400R

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SUZUKI HAYABUSANIN 1400 LUGUNU CIKARIYOMUS.BUNULA ILGILI BILGISI OLAN ARKADASLAR BILGILERINI PAYLASIRLARSA SEVINIRIM.

BI DE RESIM KOYARLARSA MANYAK OLUR

• dostum bu yalan haber emin olabilirsin hayabusa kaç seneden beri var bence tork oranı yeterli hayabusa ya yenılık yapsalar bence direk hp horse power da oynanılır zaten 1300 cc den yeterınce hp üretilebilir
  • olabilir abi zzr 1400 den sonra hayabusa biraz gölgede kaldı.
  • arkadaşlar 1300-1400 cc sadece bi gösterge...busa zzr arasında kadran farkı var....ikiside 13x1000r/min ama hayabusa nın hız paneli daha yüksek gösteriyo..önemli olan HIZ...zzr nin 360 yapma ihtimali busa kadar fazla değil....ayrıca busa çoğu iddasını kanıtlamış durumda...busa motonun son noktasıdır arkadaşlar.....hız için busa..prestij için harley......ben böyle diyorum..busa hakkında da pek çok şey bilirm..bunu yanlış anlamayın...abimin busası vardı ondan bliyorum...
  • Aha işte size Fotosu

HAYABUSA GSX 1400R
  • cok guzel cok rahat 350 yi kapatır gibi
  • süper makina.ama zx14 üde es geçmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sym orbit2 50cc cdi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi bu ne ya. Tank gibi maşallah.Bunla adam uzaya çıkar bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomik07 -- 28 Haziran 2006; 18:41:01 >
  • bunula ne kazalar yapılır ne kafa göz patlatılr be yawww....

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CRO$$OVER

arkadaşlar 1300-1400 cc sadece bi gösterge...busa zzr arasında kadran farkı var....ikiside 13x1000r/min ama hayabusa nın hız paneli daha yüksek gösteriyo..önemli olan HIZ...zzr nin 360 yapma ihtimali busa kadar fazla değil....ayrıca busa çoğu iddasını kanıtlamış durumda...busa motonun son noktasıdır arkadaşlar.....hız için busa..prestij için harley......ben böyle diyorum..busa hakkında da pek çok şey bilirm..bunu yanlış anlamayın...abimin busası vardı ondan bliyorum...

Diyeceğimi arkadaş demiş. Hayabusa motorda gelinebilcek son nokta. Ha 1400 cc olur mu? Olsada Türkiye'ye gelemez çünkü karayolu kanuna göre 1100 cc üst sınır. Artı yılını tam bilmiyorum ama son 5 yıl içinde olmalı tüm super sportlarda motor fren var artık. İstesende 299 km üst sınır. İstersen 2000 cc olsun motor gitmiyor. Galiba DOC Kawasaki ile Suzuki arasında ki rekabette böyle bir yaptırım almış. Hayabusa son hız 375-385 gibi bir şey. O hızda motorun üstünde durmak imkansız. Kulaktan dolma olacak ama bir yerde duymuştum bir modifye ile teoride 460 km hıza ulaşılıyormuşta ona dayanacak bir vücut varmıdır?

• Kanat eksik kalmış onuda taksalar tam olur haaa
  • abi modifiyesiz 187 beygire bineceğime modifiyeli 10 beygire binerim daa ii ama hayabusaya bi modifikasyondan geçse nitro fln mania olur yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.