şu an elimde 2022 dominar 400 var satıp uzun zamandır istediğim chopper tarzı motora geçmeyi düşünüyorum. Karşıma tanıdıktan temiz bir xvs 650 dragstar çıktı. 2004 model 53 binde. Yaptığımın mantığını sorgulamamak lazım tertemiz sıfır makinadan neredeyse 20 yıllık bir makinaya geçeceğim biliyorum ama tavsiyelerinizi almak istedim. çok istediğim beğendiğim bir motor ve tanıdıktan denk gelmişken kaçırmak istemedim ufak tefek sorunlar elbet yaşanır onlar problem değil sonuçta 20 yıllık makine. 20 yıllık ama yamahanın amiral gemilerinden biri kalite konusunda sallıyorum 2023 regal raptor yerine bunu al diyen oldu :D her türlü yeni çinden iyidir diyorlar. ben de vaktimin çoğunu sanayide geçirmek istemiyorum :) ne dersiniz bana büyük sorunlar çıkarır mı sizce bu makine ilerleyen zamanlarda? |
XVS 650 Dragstar

-
-
piyasası olan bir motor.Parça sorunuda yok.
Bu tip makinelere sahip olduğunuz zaman iyi bir ustanızında olması gerek, artık ustası olmayan motorcular yolda kalmaya mahkum dolayısıyla bu noktada en kritik konu usta konusudur.
Japon cruiser makineleri segmentinde ise iyi ustaların doğru bakımları yapıldığı sürece sizi yarı yolda bırakmazlar.Malzeme kalitesi bakımından bu motorlar 20 yada 30 yıllık olsun rüştünü ispat etmiş makineler.Alacağınız motorun mekanik anlamda ciddi bir sıkıntısı yoksa ve güvendiğiniz bir ustanızda varsa bu tarzlar alınabilir.
Bu arada Türkiye'ye yeni chopper modeli geldi.Piyasada yıllardır sıralı tek silindirli olarak satılan ve teknolojisi eskiyen Regal raporların v-twin 250 cc, enjeksiyonlu ve 6 vitesli motorları nihayet getirildi.şayet sıfır ve garantili motor alayım diyorsanız yeni regallerede bakabilirsiniz.
https://regalraptor.com.tr/regal-raptor-daytona-250v-20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 10 Mart 2023; 18:54:58 >
-
Dragstar 650 deneyimleme fırsatım olmuştu kawasaki vn800ü de eş zamanlı kullandığım için açıkçası daha boş bir motora biniyorum hissiyatı vermişti vn800 işçilik olarak çok daha iyiydi
Evveliyatı belli kulüp motorlarına bakmakta fayda var km önemli değil bu tarz motorlar uzun ömürlüdür
Dragstar yerine honda shadow veya vn800 düşünürdüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X