Şimdi Ara

Havuzda su yuttum çok kötüyüm lütfen yardım:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
31.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın;şimdi biri kasayı yana yatır dicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

testis kılları kaçmıştır boğazına :S

biz noktalı bile yazsak cezayı yiyoruz

forumdaki sağlık bölümüne gir oradada bu kelimeyi görebilirsin ne diyebilirim peki testis yerine sence ? daha kibarı oluyormu ?

edit : kasayı yana yatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 20 Haziran 2007; 21:51:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Harbi yaa üzerine para verseler girmem havuza sonuçta durgun su çeşit çeşit insan giriyo ıyyyAma deniz öyle mi? hayırrrrrr Dün denizdeydim 50 mt kadar açıldım abi bi baktım 150 mt kadar uzağımda 4 tane yunus mükemmeldi yaaa Havuzda yunus balığı görme ihtimaliniz bile yok

yunusu geç normal bir balık görebilir misin

haklısın yunusu geç doğal bişey yok

• Up hala derin nefes alamıyorum uykuda tutmuyo,Nefes alırken yarıda kalıyo ve göğsümde baskı var,boğazlarım berbat durumda onla alakalı olabilir mi
  • Geçmiş olsun.

Aynı durum benimde başıma geldi.

Yukarıda bir arkadaş söylemiş, soda iç diye. Dalgasına söylemiyorum son derece ciddiyim. 2 tane soda iç, sonra biraz hareket yap yürü koş evde felan. Arkasından güzelce bi gehir birşeyin kalmaz.

Banada öyle olmuştu. Dayım doktor ona gittim hemen önemli birşey değil dedi, ve aynen soda iç dedi.

3 tane soda içtim arkasından gazı bi bıraktım birşey kalmadı.

Dalga geçiyorum yada şaka yapıyorum sanma, ciddiyim ben.
  • Saol abi Allah razı olsun ,bakim dolapta soda var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Geçmiş olsun.

Aynı durum benimde başıma geldi.

Yukarıda bir arkadaş söylemiş, soda iç diye. Dalgasına söylemiyorum son derece ciddiyim. 2 tane soda iç, sonra biraz hareket yap yürü koş evde felan. Arkasından güzelce bi gehir birşeyin kalmaz.

Banada öyle olmuştu. Dayım doktor ona gittim hemen önemli birşey değil dedi, ve aynen soda iç dedi.

3 tane soda içtim arkasından gazı bi bıraktım birşey kalmadı.

Dalga geçiyorum yada şaka yapıyorum sanma, ciddiyim ben.
  • Rica ederim ne demek.

Soda yoksa eğer, cola felan iç ama asidi kaçmış olmasın. Yani kısaca gazlı içecek iç. Rahatlatsın.

Çünkü havuz suyu yutuyorsun ve miğden şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorsun ama soda içince ve gazı çıkarınca gerçekten rahatlıyorsun.

Sodayı iç biraz evde yürü, gazı çıkar bana hak vereceksin. Sonra yat güzel bi uyku çek sabah hiçbirşeyin kalmaz
  • millet normal su bulamıyo sen havuz suyu içiyon daha ne istiyon
  • her türlü miktop mevcuttur umumi havuzlarda. millet duş alıp girmiyorki

şifayı kapmadan doktora git
  • Dalga geçince anlamıyorum başınız göğemi eriyor? saçmalık yemin ederim ya... Konu açmaya takati olmakla fln alakası yok sadece nefes alırken acı hissettiğini söylüyor ve ne yapmam gerekir diyor. Eve kadar birlikte gittim onunla senin dediğine bakmak gerekirse yürümemesi ve dolmuşa binmemeside lazımdı... Çok çok ciddi birşey olsa zaten bulamazdı vakit burda demekki can sıkıcı olmakla birlikte çokta ciddi olmayan bir durum söz konusu ama gel görki işgüzar bi kaç kişi ben böylesiyle dalga geçerim diyor...Yok ya? dalga geçiceksen hiç yazma oku gül ve geç en mantıklısıda bu sanırım? öyle insanların sıkıntısıyla makara yapıp ben böylesiyle dalga geçerim demek yalnızca sana değil hiçkimseye yakışmaz... Belki sen şimdi benim yazdığım bu cümlelerden ufak bir alıntı yapıp "haha" "hihi" diye ifadeler yerleştireceksin ya da kendini savunacaksın ama kusura bakma kardeş yaptığın hiç hoş değildi.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratsevdin

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

verilen cevaplardan iyi karakter tahlili olur. bazıları lafını sözünü hiç bilmiyor

sen öyle san.daha fazlasını yaparım ama hadi hasta diye yapmadım.madem hastasın git hastaneye burda konu açacak kadar takati varmış yani.böylesiyle dalga geçerim ben

• kardeş banada sürekli olur artık onunda yaşamayı öğrendim
    nefes alırken yarıda kalıyo yüzüstü yatamıyosun üzerine biri oturuyomuş gibi değilmi?
    en fazla 2.5 güne geçer ama eğer çok rahatsızsan soda iç gerçektende çık biraz koş sora bırak gazı rahatlarsın
    gene rahatlamazsan bekle zaten uzun sürmez
  • bn bebekken yutmuştum 3 gün sürekli kustum sonra bişi kalmadı
  • Hayatta mısın? Geçtimi Bir Haber ver.
  •  Havuzda su yuttum çok kötüyüm lütfen yardım:(
  • Bize ne ya gitsene doktora hey allahım
  • havuzlara ilaç atılmıyorki

yoksa istediği kadar duş yapmadan giren olsun pek bişi olmaz ( fazla yutarsa kanser olursun ama bu türlüde )
  • Şuan hafif acı çeksemde derin nefes alıyorum çok şükür,iLgilenenlere sonsuz teşekkürler,dalga geçenleri Allah bildiği gibi yapsın başka bişi demiyorum
  • Saol kardeşim sizin gibi gerçek insanları forumd görmek mutluluk veriyor,yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlara ve Chyrin abime de teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_

kardeş banada sürekli olur artık onunda yaşamayı öğrendim
    nefes alırken yarıda kalıyo yüzüstü yatamıyosun üzerine biri oturuyomuş gibi değilmi?
    en fazla 2.5 güne geçer ama eğer çok rahatsızsan soda iç gerçektende çık biraz koş sora bırak gazı rahatlarsın
    gene rahatlamazsan bekle zaten uzun sürmez

• Neden gidersiniz öyle pis havuzlara..
  • Ya sorma hocam normalade otel kartı var arkadaşın 5 yıldızlı otelde giriozArkadaşlar dedi aqua parka gideim ben denie gidelim dedim onlar yok dedi kıramadım,bundan sonra aslaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

Neden gidersiniz öyle pis havuzlara..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.