Şimdi Ara

HAVELSAN, İletee adında WhatsApp benzeri bir platform geliştiriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Facebooku Facebook yapan kullanıcı sayısı demişsin de Facebook bir günde bu sayıya ulaşmadı. Facebook'u Facebook yapan şey sloganıydı. Arkadaşlarını bul. Herkes bu sloganın etkisinde kaldı. Çünkü Facebook ilkokul arkadaşını bile bulabileceğini iddia ediyordu. Hâlbuki o kadar üye sayısı bile yoktu. Fakat bu slogan kısa zamanda bir sürü insanı üye yaptı. İletişimi kopardığın kişileri buldun.



    İletee tutmaz ancak fişleme aracı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sektör yapınca da herkesin bilgisini satıyor. Devletin yapması daha iyi. Fişlenmekten korkan adam belli ki kötü niyetli birisidir ki korkar. Düzgün bir insanı niye fişlesinler.
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    başlığı heval-san sandım iyimi
    Mağaradan çıkmadığınız için olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Düzgün dediğin, hükümeti destekleyen demek sanırım. Fetöcü olmayan insanlara fetöcü yaftası yapıştırdılar. O insanlardan, gururuna yediremeyip intihar edenler bile oldu. Şimdi bu insanlar fişlenmedi mi?
  • Yapında kullanalım be kardeşim. Yıllardır milletin verileri ortalık malı oldu. Ama yöneticilerde teknolojik bir vizyon olmadığı için hep geri kalıyoruz. Meclis zengin ihtiyarların emekli kahvesi gibi :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İğrenç esprimi buraya birakip kaciyorum

    AVEL-SAN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmini fishlee yapsınlar bence daha uygun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık zamanı gelmişti, İsrail kökenli firmalara yeterince gönüllü istihbarat sağladık zaten. Umarım en kısa zamanda kullanıma sunulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hükümet aleyhine istemeden bir mesaj atsan arkadaşına yada kardeşine sistem muhtemelen fişleyecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

    Boyle uygulamalari devlet yapmamali. İnsanin aklina hemen fislenir miyiz acaba fikri gelmiyor degil.
    Skype denen görüntülü konuşma teknolojisinin S'si yokken bir Türk girişimci bu teknolojiyi uygulamaya koymuştu. Ama devlet bu tür görüntülü konuşma, ses kayıt vs gibi teknolojiyi sadece Türk Telekom yapar diye önüne bir sürü engel koyarak engellemişti. Sonuç olarak 4 5 yıl sonra Skype geliştirildi ve 8 milyar dolar gibi bir ücret ile Microsoft'a satıldı. Bu tür teknolojik girişimlerde bulunan Türk vatandaşta tası tarağı toplayıp Avrupa'da bir ülkeye gitti ve şuan orada yeni girişimleri sayesinde milyarder. Fişlenmenin yanında birçok engel mevcut ne yazık ki ülkemizde.

    İyi bir fikir varsa bunu asla Türkiye'de ortaya dökemezsin. Öncelik yandaş olmak. iyi bir fikirden ziyade, uygulamaya konulmuş bir fikri kopyalayıp yeni bir isimle ortaya çıkarmak daha iyi seçim. WhatsApp benzeri İletee diye uygulama geliştirmek canlı örneği. Mesela Google gibi yerli tarayıcı çıkmıştır bir ara Gidiyoo diye. 10 milyon Türk lirası sermayeli. Oysa maliyeti 100TL.




  • Yavv yemişim kriptosunu şifresini androıd yada ios ta yüklenen uygulamaların bir kısmında ekran okuma yetkisi var sen kripto ya güvenmeye devam et banka şifremize kadar biliyorlar zaten telefonu satın aldığın an bunları kabullendin demektir Amerikan yada israil devleti senin bilgini toplasa napacak faliyetin yoksa gizli saklı işlerin yoksa niye bu panik Sanki aldığınız telefonların klavyesi veri toplamıyor mu? sanıyorsunuz Ben Samsung Hesap ile şifrelerimi samsung pass tan buluta atıyorum kişilerim falan hep haftada bir senkronize oluyor paronayak olmaya gerek yok banka uygulamalarını da afedersiniz esek gibide kullanıcam çünki mecburum param çalınırsa da bu Samsung un ve Google firmasının Androıdın zafiyeti olur bir daha da güvenmem sonrada 5110 Nokıa ya devam

  • Uygulamaya verilen ismi görünce bir tek benim mi aklıma İteleee geldi acaba :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vizyonsuzluk göstergesi bir çalışma. Gerçekten Whatsapp varken bunun alternatifini yapıp milletin onu kullanacağını mı düşünüyorlar? Niyeymiş, çok güvenliymiş. İnsanlar güvenliğe önem verseydi (ki yaptıkları uygulamanın ne kadar güvenli olduğu tartışılır) şu an ne Google ne de sosyal medya olurdu. Millet sırf goy goy olsun diye GetContact indiriyor neyin güvenliğinden bahsediyorsunuz?
  • Arkadaşlar sizi anlamıyorum ya. Demişki anlık olarak hükümete istihbarat sağlayacak. Heralde vatsapın amerikaya istihbarat sağlamasından çok memnunsunuz. Bu kadar amerika sevici olmayın bi ya. Havelsan bir an önce çıkarmalı ve milletçe kullanıp kullandırtmalıyız.
  • anka356 kullanıcısına yanıt
    sen sus şükürcü- biatçı köylü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    bunu söyleyen de elindeki iphone-android veya microsoft-macintosh kullanan biri.



    o zaman siz de abd sevicisi oluyorsunuz bu mantıkla?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeş

    Amerikaya istihbarat sağlaması önemli değil ben amerikan hükümetine sövsem aleyhine konuşsamda kişisel olarak bir zarar görmem.

    Ama Türk hükümeti aleyhine konuşursam yazışırsam, kişisel mesajlarımda bunu hükümet takip ederse bana bunları yapabilir.Bunun haricinde çokda bir şey olmaz.Ben şahsen kullanmayacağım kullanıcı arkadaşlara başarılar dilerim.

    1. Hakaret varsa Dava açar ki bu önemli değil.
    2. Fişleyerek memur olmanı engeller.
    3. Fişleyerek memur isen görevinde yükselmeni engeller.
  • Alternatifi olup aynı kalitede olan her yerli marka ürün yerine yabanci mal ya da marka almak kendi ülkesini onemsememektir kusura bakma kardeşim. Boşuna da milliyetçilik yapmasın. Eğer soru bana geliyorsa ben amerikan ve bati mallarından olabildiğince uzak duruyorum. Turkiye gereken kalitede teknolojik ürün uretene dek japon ve kore markalarını tercih ediyorum. Herkesi de bu bilince davet ediyorum. He olur da Türkiye bu kalitede bu fiyata ürün çıkartır gidip düşünmeden alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Siyasete baglamasaniz sasarim zaten. Kardeşim bu hükümete muhalefetsiniz diye illa faydali bir ise karşı olmaniza gerek yok. 2 yil sonra senin istediğin parti geçer korktugun fislenme bilmemne muhabbetini yaşamazsın. O zaman da belki de hisse değeri cok yuksek bir yazilim şirketi olmuş olur. ( Bknz. WhatsApp hisse değeri)
    Ayrica fislenme memuriyetten atılma olaylarının olacağına inanmiyorum inandirici gelmiyor. Bugün sosyal medyada internetin cogunda hükümet aleyhinde yazilar cizimler haberler var hepside yeterince özgür. Kimse de abartmasin bu kadar Allah aşkına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.