Şimdi Ara

Havalimanında park cezası yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 ekimde istanbul havalimanına yolcu almak için gitmiştim.

Yaklaşık 15 dk. havalimanının içinde bekledim.

Dün adresime ceza tebligatı ulaştı resimde gördüğünüz üzere duraklamanın yasak olduğuna dair 690TL ve

trafik kolluğunun uyarısına uymamaktan 47/1-A maddesinden 1.506TL olmak üzere toplamda 2.196TL ceza yazılmış.

Yani duraklama yaptığım için ceza yazdın ona eyvallah ama trafik kolluğunun uyarısına uymamaktan niye yazıyorlar ne alaka onu anlayamadım.

İşin ilginç yanı trafik cezası ödeme ekranına bilgileri girdiğimde erken ödeme indiriminden de yararlanamıyorum.

Hem fazladan ceza yazıyorlar hem geç gönderiyorlar hem de erken ödeme indirimini kaçırmış oluyorum.

Havalimanında park cezası yiyen var mı?

• İzmir adm de yedim. Polis molis yoktu içeride bekledim arabanın kalabalıkta yoktu. Yaklaşık 15dk bekledim 1 saat sonra mesaj geldi ceza mesajı. Kameradan yazıyorlarmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada hiç yemedim burada genelde insanlar gelen giden yolcuya yakın noktalarda yolun sağına yanaşık park ediyor. Polis görürse sesli uyarıyor daha ceza yiyene denk gelmedim. Tabi buradaki trafik polisleri inisiyatif kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalimanı bekleme yapmak için en riskli yerler , polis olmasına gerek yok kameralardan ceza yazılıyor. E-devlet bildirimlerini açık hale getirirseniz ceza tebligatı adresinize ulaşmadan cezadan haberiniz olmuş olur.

• 25 sene evvel Kanadalı girl friend' i Yeşilköy Havalimanı' ndan memleketine uğurluyordum.

Kız bir türlü gitmek istemezcesine ağlayıp durdu.

Ben de onu "Artık uçağı kaçırmak üzeresin yine görüşürüz, yeterki git" diyerek soğuk kanlı bir şekilde teselli ettim.

Kızı uğurladıktan sonra havalimanı yolcu girişi önüne park ettiğim 1998 model model Polo 1.4 16V Sportyline Fırtına Gri aracımı yerinde bulamayınca durumu hemen anladım.

Geri dönüp güvenliğe arabanın nereye çekildiğini sordum.

Ardından yaklaşık 2 km yürüyerek havalimanı yanındaki büyük açık otoparka gittim ve aracı yüklü bir ceza ödeyerek geri alabildim.

Eve dönerken sinirden ağlamak üzereydim.

Ertesi gün kız memleketinden ICQ üzerinden bana:

"Senden ayrılırken havalimanında nasıl ağladım" deyince ben de

"Evet ben de çok ağladım" dedim.

"Ben senin ağladığını görmedim ama ?"

"Sen gittikten sonra arabamı çekmşlerdi bir de iyi bir ceza ödedim, sinirden ağladım..."

• Devletin hangi işi düzgün ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.