Şimdi Ara

Haunted Hotel (19 Eylül) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

19 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak olan Haunted Hotel, Matt Roller tarafından yaratılan yetişkinlere yönelik animasyon komedi dizisi, hayaletli bir otel olan Undervale’i işletmek için mücadele eden iki çocuklu bekar bir annenin hikayesini anlatıyor. Neyse ki, artık hayaletlerden biri olan ve diğer hayaletlerin oldukça iyi fikirleri olduğunu düşünen, uzun süredir görüşmediği kardeşi ona yardım ediyor.

Haunted Hotel (19 Eylül) | Netflix

Will Forte (The Last Man on Earth), Nathan; Eliza Coupe (Happy Endings), Katherine; Skyler Gisondo (The Righteous Gemstones), Ben; Natalie Palamides (The Powerpuff Girls), Esther; ve Jimmi Simpson (Dark Matter) Abaddon karakteri ile dizinin ana seslendirme kadrosunda yer alan oyuncular.

Drew Tarver, Lonny ve Duncan Trussell, Stabby Paul karakteri ile seslerini duyacağımız diğer isimler.

Matt Roller, rekabetin yoğun olduğu bir açık artırmada diziyi Netflix’e sattı ve doğrudan dizi siparişi aldı. Roller son zamanlarda Dan Harmon’un Krapopolis, Tina Fey ve Robert Carlock’un Mr. Mayor ve The Goldbergs’in iki sezonunda ortak yapımcı olarak görev yaptı. Daha önce Speechless, Community, Son of Zorn, Rick and Morty ve FX’in Archer dizileri için senaryo yazdı.

Roller, Haunted Hotel’in yürütücü yapımcısı ve Chris McKenna (Spider-Man: No Way Home, Spider-Man: Far From Home), Harmon (Rick and Morty, Community) ve Steve Levy (Rick and Morty, Community) ile birlikte yönetici yapımcısı olacak. Erica Hayes (Rick and Morty, Carol & the End of the World) ise denetleyici yönetmen olarak görev yapacak.

Roller, Netflix’e yaptığı açıklamada, “Netflix ve inanılmaz yetenekli oyuncu kadrosu ve ekiple birlikte Undervale Hotel’de ölenlerin, kötülüklerin ve zorlu koşullar altında çalışan otel çalışanlarının hikayelerini hayata geçirmekten büyük heyecan duyuyorum” dedi.

Netflix Yetişkin Animasyon Direktörü Billy Wee, “Haunted Hotel son derece yaratıcı bir yapım ve Matt, Chris, Dan ve ekibine yeteneklerini Netflix’e kattıkları için çok minnettarım. Onlar olağanüstü işbirlikçiler ve dünyanın dört bir yanındaki hayranların bu komik diziyi izlemesini sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Haunted Hotel (19 Eylül) | NetflixNetflixyoutube
    A single mother of two struggles to run a haunted hotel with the help of her estranged brother, who is now one of the ghosts haunting the hotel and thinks the other ghosts have some pretty good ideas. Watch Haunted Hotel on Sept. 19, only on Netflix: https://www.netflix.com/title/81674500 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services, with over 300 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Haunted Hotel | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=UxEza8wLcS0

• Krapopolis ve Mr. Mayor umutlu olduğum işlerdi, tutmadılar. Şimdilik watchlist’e attım ama pek yüksek değilim. Puanlara göre bakarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • aha wine'cıyı banlamışlar 30 günlüğüne, kimi hor gördü yine acep

yıllar geçti Gravity Falls gibisi gelmedi, tür çok iyiydi, gizem + macera + korku

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D225B8B -- 12 Eylül 2025; 23:13:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D225B8B -- 17 Eylül 2025; 19:41:32 >
  • 2.sezon onayını aldı.

• İlk bölümünü erken kapatmıştım ama 2. sezon onayını görünce tekrar şans veriyorum. Karakterlerin hikayesi çeşitlendikçe daha kolay akıyor. Otele sıkışınca biraz tıkanıyor bence. Herkes gibi benim favorim de Abaddon. Spooky komedi animasyon arayanlara gidebilir. Büyük bir hit olmayacaktır ama sonbahar kış aylarının aranan korku temalı işlerinden olur muhtemelen. Film referanslarını da yine korku fanları daha iyi yakalayacağı için daha hitap eder diye düşünüyorum. En son böyle salaktan sardığım animasyon Close Enough'tı sanırım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.