Şimdi Ara

Hatsan mod 125 mi mod 125 sniper mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralarındaki farkı bilmiyorum. Namlu çıkış hızları ve isabetleri arasında ne fark var? Dürbün kesinlikle kullanmayacağım hiç sevmediğim bir şey. Zaten 20-30 metreden patatese sıkacağım tahribatı da yüksek olsun istiyorum sizce hangisini tercih edeyim? Aradaki 100 tl'ye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence mod 125 al 100 tl fark etmez bence ama sniper için bütçen varsa torpedo 155 pratik bir model

• Hocam dürbün kullanmayacağım. Aralarında mekanik bir fark yok ise pahalı olanı almanın manası yok. Torpedo ne gibi avantaj sağlayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Hocam dürbün kullanmayacağım. Aralarında mekanik bir fark yok ise pahalı olanı almanın manası yok. Torpedo ne gibi avantaj sağlayacak?

Mekanik bir fark var ama 100 tl etmez. Torpedo alttan kurmalı sistemi var ve cevizden dipçikli. 5.5 305 km/sn altın tetik quatrro ve sas bunda da var şeklini incele bikaç videosunu izle istersen

• QuestionMark kullanıcısına yanıt
    Bildigim Kadarıyla mod 125 daha cok ses cıkarıyor
  • Ses çok önemli değil bahçem var. Alttan kurmalı sistemde 7-8 kere pompalamak lazımdı diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uguray21

Bildigim Kadarıyla mod 125 daha cok ses cıkarıyor

Ben kullanıyorum klasik güçlü tüfek bi pıftt sesi ve iş bitiyor. Aynı zamanda mod 125 in 4.5 kalibresi sesten daha hızlı gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HATSAN MOD 125 SATILIKTIR 2 AYLIK HERŞEYİ YANINDA 450 TL YE ALDIM 300 E SATARIM SORUNSUZDUR

TEL:05466749226
     Hatsan mod 125 mi mod 125 sniper mı Hatsan mod 125 mi mod 125 sniper mı Hatsan mod 125 mi mod 125 sniper mı Hatsan mod 125 mi mod 125 sniper mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.