Şimdi Ara

Hatfields and McCoys (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Hatfields and McCoys (2012)




    Hatfields & McCoys ismindeki mini dizi, Amerika’nın Batı Virginia eyaletinde yaşayan Hatfield ve Kentucky eyaletinde yaşayan McCoy ailelerinin mücadelesi üzerine odaklanıyor. 1800'lü yıllardan itibaren aralarında devam eden sürtüşme ve kan davası nedeniyle ülkenin en tanınmış düşman aileleri olarak bilinen iki tarafın arasındaki nefret dolu rekabet her iki taraftan birçok ölüme neden olurken, olaylar neredeyse Batı Virginia ve Kentucky eyaletleri arasında bir iç savaşa kadar tırmandı.


    Devil Anse Hatfield ve Randall McCoy aslında Amerikan İç Savaşı döneminde iki arkadaş iken savaş sonrasında eve döndüklerinde aralarındaki ilişki bozulmuştur. Ted Mann (Deadwood) ve Ron Parker (Broken Trail) ikilisinin senaryosunu hazırladığı dizi, ana hikaye olarak bizlere bu mücadeleyi anlatırken bir yandan da Hatfield'in oğlu ile McCoy'ın kızı arasındaki aşk ilişkisi, eyalet başkanlarının çatışması, McCoy'ın oğullarının yaşadıkları, kundaklama olayları ve işlenen cinayetler gibi birçok gelişmeyi gözler önüne serecek.


    Her iki tarafın aile liderlerini ise ünlü isimler canlandırıyor. Dances with Wolves, The Bodyguard, Robin Hood: Prince of Thieves gibi birçok önemli filmde rol almış olan Kevin Costner'ı Devil Anse Hatfield, Bill Paxton'ı (Titanic, Apollo 13) ise Randall McCoy karakterleriyle izleyeceğiz. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tom Berenger (Jim Vance), Powers Boothe (Wall Hatfield), Mare Winningham (Sally McCoy), Matt Barr (Johnse Hatfield), Boyd Holbrook (Cap Hatfield), Jena Malone (Nancy McCoy), Sarah Parish (Levicy Hatfield) ve Lindsay Pulsipher (Roseanna McCoy) gibi isimler rol alıyor. Kevin Costner projeyle ilgili ''Hatfield-McCoy aileleri arasındaki efsane haline gelmiş mücadeleyi ve kan davasını herkes bilir ancak iki ailenin neden böyle can düşmanları haline geldiklerininin arkasındaki hikayeyi pek az kişi bilir. Hevesli bir tarih hayranı olarak bu projeye katılmaktan mutluluk duyuyorum'' ifadelerini kullandı.


    Hatfields & McCoys, History Channel ekranlarında üç gece boyunca yayınlanacak. İlk bölüm Memorial Day (Anma Günü) olan 28 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Üç bölümün yönetmenliğini ise Kevin Reynolds (Tristan + Isolde, The Count of Monte Cristo, Waterworld, Robin Hood: Prince of Thieves) üstlendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Takip edelim bakalım .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcan2929 -- 22 Mayıs 2012; 21:31:29 >
  • Dizi muhteşemdi..Uzun zamandır böyle kaliteli bir dizi izlememiştim, izlemeyen kalmasın bence. 3 bölüm zaten dizi
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizi değil yahu belgesel resmen .Mükemmel oyunculuklar,gerçeğe bağlı senaryo,kıyafetler,çekimler herşeyiyle dört dörtlük dizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.