Şimdi Ara

Alice Through the Looking Glass (2016) | Johnny Depp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Alice Through the Looking Glass (2016) | Johnny Depp

Disney, Tim Burton’ın Alice in Wonderland filmine bir devam filmi getirmeye karar vermiş görünüyor. Evet, Alice in Wonderland 2 için hazır olun! İlk filmin senaryosunu yazan Senarist Linda Woolverton, devam filminin senaryosu üzerinde çalışmaya başladı bile. Maalesef Alice in Wonderland 2′nin yönetmeni Tim Burton olmayacak. Yönetmen koltuğunu yönetmen James Bobin (The Muppets’ın yönetmeni) devralıyor.

23 Kasım 2013
    Alice In Wonderland’in Devam Filmi 2016′da Geliyor

Disney’in yaptığı açıklamaya göre Alice In Wonderland‘in devam filmi 27 Mayıs 2016′da vizyonda olacak.

Johnny Depp ve Mia Wasikowska’nın yeniden başrolde yer alacağı filmin yönetmenliğini ise bu kez Tim Burton üstlenmiyor. Yeni Alice In Wonderland filminin yönetmeni son olarak The Muppets‘ın yönetmenliğini yapan James Bobin olacak. Bobin’in Flight Of The Choncords ve Da Ali G Show gibi televizyon programları da yer alıyor.

22 Ocak 2014
    Sacha Baron Cohen, Yeni "Alice in Wonderland" Uyarlamasında Oynayabilir

Tim Burton tarafından geçtiğimiz yıllarda tekrar uyarlanarak beyazperdeye uğrayan Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) devam filmi ile geri dönüyor. Şok eden üslubu ile güldüren Sacha Baron Cohen, yeni Alice in Wonderland filminde rol alabilir. Filmin yönetmeni ise The Muppets'ın başındaki isim James Bobin!

Hikayeye dair henüz detaylı bilginin bulunmadığı filmde, Cohen'in filmin kötü karakterini oynayacağı söyleniyor. Alice in Wonderland'in devam filmi 27 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek. Sacha Baron Cohen'i son olarak Sefiller (Les Misérables) filminde, Johnny Depp ile birlikte ise Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street) filminde izlemiştik. Yeni Alice filminin adının "Into the Looking Glass" olacağı biliniyor.

13 Mart 2014
    Alis'in Kupa Kraliçesi'yle Anlaşmaya Varıldı

Oscar adaylığı bulunan İngiliz oyuncu Helena Bonham Carter, uzun bir bekleme sürecinin ardından "Alis Harikalar Diyarında / Alice in Wonderland" serisinin 2. filminde de Kupa Kraliçesi'ni canlandırmak için imza attı.

Fantastik filmlerin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Helena Bonham Carter, serinin 2010 yılında yapılan ilk filminde Ak Kraliçe'ye savaş açan cani kraliçeyi canlandırmıştı. Carter, gelen son haberlere göre nihayet serinin ikinci filmi "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinde / Alice in Wonderland: Into the Looking Glass"ta da aynı karaktere hayat verecek. Filmin kadrosu için kesinleşen isimler arasında Alice'i canlandıran Avustralyalı oyuncu Mia Wasikowska ve Çılgın Şapkacı'yı canlandıran Johnny Depp yer alıyor. Devam filmi için Tim Burton'ın yönetmenlik yapmayacağı, onun yerine 2011 yapımı "The Muppets"ın yönetmeni James Bobin'in yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanmıştı. Filmi senaryosu ise ilk filmde olduğu gibi yine Linda Woolverton'a emanet olacak. Filmin vizyon tarihi 27 Mayıs 2016 olarak açıklandı.

Ayrıca komedyen Sacha Baron Cohen'in devam filminde boy göstereceği de iddialar arasında. Variety sitesinde yer alan haberde, "Aynanın İçinde / Into the Looking Glass" filminde 'kötü adam' rolü için düşünüldüğü öne sürülen Oscar adayı oyuncunun yapımcılar tarafıdan değerlendirildiği söyleniyor.

10 Nisan 2014 - Süperkarga
    Alice in Wonderland 2′de Mad Hatter’ın Babası Rolü Belli Oldu

Alice in Wonderland 2 / Alice Harikalar Diyarında 2 filminden oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay Helena Bonham Carter’ın Red Queen karakteriyle, Mia Wasikowska’nın da Alice karakteriyle geri döneceği resmiyet kazanmıştı. Johnny Depp ve Sacha Baron Cohen ile de daha önceden anlaşıldığını düşünürsek iyi bir kadro tekrardan toparlanmış oldu.

Disney’in yapımcılığında, Tim Burton’ın yönetmenliğinde çekilen ilk film (Alice in Wonderland) 1 milyar dolarlık gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Kısa süre içerisinde DVD’sinin çıkacak olmasından dolayı İngiltere’de büyük sinemalarda boykot edilip gösterilmemesine rağmen böylesi bir başarıya imza atması doğal olarak filmin ikincisinin de habercisi olmuştu.

İkinci filmde Tim Burton yönetmen olarak dönmeyecek fakat yerini Muppets ile başarılı işler yapan James Bobin alacak. Bobin, şu sıralar Muppets’ın devam filmi olan Muppets: Most Wanted filminin post prodüksiyonuyla uğraşıyor. Bu filmin ardından Alice in Wonderland 2 için çalışmalara başlayacak.

Gelelim filmle ilgili yeni habere. Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Mark Rylance, filmde Mad Hatter’ın babası rolü için anlaşmaya vardı. Johnny Depp’in oynadığı Mad Hatter karakterinin babası Zanik Hightopp karakterini oynayacak olan Mark Rylance, tiyatroda özellikle Shakespeare eserleriyle tanınıyor. Tiyatroya son dönemde ağırlık vermiş olsa da Boleyn Kızı, Anonymous, Blitz gibi Hollywood yapımlarında da rol aldığını da belirtelim.

Alice in Wonderland 2′nin çekimleri seneye başlayacak ve 2016 yılında vizyona girecek.

27 Temmuz 2014 - Bakınız
    Alice 2′nun Çekimlerine Başlandı

Şu sıralar “Black Mass”de FBI muhbiri/mafya babasına hayat veren Johnny Depp aynı anda bol makyajlı, eksantrik karakterlerinden Çılgın Şapkacı’yı da tekrar canlandırıyor. “Alice in the Wonderland”in devam filmi olan “Through the Looking Glass”in çekimlerine başlandı. 2016 yılının yazında izleyeceğimiz bu filmde kadronun korunduğunu belirtelim. Mia Wasikowska, Alice’e; Helena Bonham Carter ise Kızıl Kraliçe’ye ikinci kez hayat veriyorlar. Onlara Sacha Baron Cohen ve Rhys Ifans’ın eşlik ettiklerini belirtelim. James Bobin’in yönettiği filmde Tim Burton yapımcılıkla yetiniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:12:29 >

• Johnny Depp Filmin Kadrosuna Katıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Ocak 2014; 15:31:56 >
  • 1.filmini izlemiştim gerçekten güzeldi
  • tamamen ilk filmin gişe başarısı yüzünden! çekilecek bir film.

j.depp oyunculuğu bırakabilirim diyordu.geri çevirdiği teklif yok nasıl oluyorsa

özet olarak doğruysa çok gereksiz bir yapım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

tamamen ilk filmin gişe başarısı yüzünden! çekilecek bir film.

j.depp oyunculuğu bırakabilirim diyordu.geri çevirdiği teklif yok nasıl oluyorsa

+1 Bi Depp bide Brad Pitt sözde 50 yaşında bırakıcaktı.

Bence devam filmi gelmemeli zaten aman aman bir film değildi. Bu 3d furyası patladığı zaman çıkıp iyi para kaldırmıştı.
  • En azından ilk film kadar olacağı bence garanti. Gişe başarısı belki iştahlarını kabartmış olabilir ama ben şahsen sevindim.
  • Gayet fantastik film.. İyidir iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Young Pope (2016) - HBO
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

tamamen ilk filmin gişe başarısı yüzünden! çekilecek bir film.

Zaten kaç oyuncu sinemayı bırakacam deyip bıraktı ki? Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.
  • Alice In Wonderland’in Devam Filmi 2016′da Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:10:05 >
  • ilk filmi sevmiştim ben buda iyi olur umarım
  • ohhh, hobbiti izledim, bu haberi aldım. artık huzur içinde uyuyabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alis Harikalar Diyarında 2'de Kötü Adamı Oynaması İçin Sacha Baron Cohen İle Görüşülüyor

#SCREENRANT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Ocak 2014; 15:34:09 >
  • Sacha Baron Cohen, Yeni "Alice in Wonderland" Uyarlamasında Oynayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:10:37 >
  • Alis'in Kupa Kraliçesi'yle Anlaşmaya Varıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:11:08 >
  • Depp olurda Helena B. Carter olmaz mı? Kraliçe sahnede
  • Alice in Wonderland 2′de Mad Hatter’ın Babası Rolü Belli Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:11:44 >
  • Johnny Depp'in değişik kılıklara büründüğü filmlerden en güzelleri Dark Shadows, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Karayip Korsanları ve Makas Eller bence.Bu filmini görmüştüm ama tereddüt kalıp izlemedim.Belki izlerim.Beğenirsem 2. filmi takibe alırım
  • Alice 2′nun Çekimlerine Başlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2015; 17:12:47 >
  • ilk film güzeldi, tam benim tarzım kadroyu görünce direkt tim burton geçmiştir filmin başına dedim ama değilmiş.. james bobine pek güvenmiyorum bu film için
  • Alice'in yine aynı kız olması güzel, değişseydi iyi olmazdı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.