Şimdi Ara

Hatchback araçlara dtm spoiler takılması sıkıntılı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatchback araçlara dtm spoiler takılması sıkıntılı mıdır?Hatchback araçlara dtm spoiler takılması sıkıntılı mıdır?Hatchback araçlara dtm spoiler takılması sıkıntılı mıdır?

Merhaba arkadaşlar, forumlarda bu konuyla ilgili çok araştırmalar yaptım spoiler muayneden geçer mi, takılması yasak mı diye fakat net bir cevap alamadığım için bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım almak istediğim için bu konuyu açtım. Tam olarak taktırmak istediğim spoiler ve resimdeki araçta kendi aracımla aynı. Aynı resimdeki araç gibi i30 hatchback aracıma aynı spoiler takacağım. Fotoğraftaki gibi bir görünüm olduğu taktirde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım muayne için ve günlük kullanımlarda? Herkese sağlıklı günler dilerim.

• Bunu arabaya takinca uste kac para veriyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bir bilgim yok benim amacım spoiler takip aracı satmak değil zaten. Görüntüsü hoşuma gittiği için taktırmak istiyorum ama bu görünümde olması muaynede ve günlük kullanımlarda sıkıntı yaşamama sebep olur mu onu öğrenmek istiyorum.
  • Muayene sıkıntı olmaz ama polisler için kesin bir şey diyemeyiz.

• Herkesin kendi zevki ama nolur arabana bunu takma , yapma bunu daha anatomik daha soft, tatli spoilerlar vardir elbet.Bu nedir ya?

• Para verip arabayı çirkinleştiren tek ülkeyiz resmen, böyle şeyler yapacaksanız i30 gibi düzgün bi araba yerine cıvık alında içimiz acımasın.

• Valla arabaya zararmı bilmem ama göze zarar gözüm kanadı anasını satayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.