Şimdi Ara

Hat değerlerim hakkında bir kaç merak ettiğim sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hat değerleri ile 50mbps pakete geçsem hat kopmaları yaşar mıyım ?

Resim açılmıyorsa eğer

Paremetre Up Down
    Değer 3070 Kbit/s 35839 Kbit/s
    Ulaşılabilir değer 20322 Kbit/s 58264 Kbit/s
    SNR Marjı 17.3 dB 31.0 dB
    Zayıflatma 16.5 dB 12.5 dB
    Çıkış gücü -11.0 dBm 4.0 dBm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 6 Nisan 2019; 23:19:40 >

• Hayır yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

Hayır yaşamazsınız.
    Hocam snr ve hat zayıflama değerleri nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflama bir tık yüksek ancak SNR den kurtarıyor hattınız. Benim SNR sürekli 6 mesela Turknet YAPA'da olduğum için.

Saygılar
  • quote:

Zayıflama bir tık yüksek ancak SNR den kurtarıyor hattınız. Benim SNR sürekli 6 mesela Turknet YAPA'da olduğum için.

Saygılar
    Çok teşekkür ederim

• Hat değerlerim hakkında bir kaç merak ettiğim sorum var

benimde 21 nisanda türk telekomda taahhüdüm bitiyor hattı taşıma yapmayı düşünüyorum bu değerler ile 35 megabit mi yoksa 100 megabit paketinemi geçiş yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

benimde 21 nisanda türk telekomda taahhüdüm bitiyor hattı taşıma yapmayı düşünüyorum bu değerler ile 35 megabit mi yoksa 100 megabit paketinemi geçiş yapmalıyım
    Ulaşabileceğiniz max hız 20mbps olarak gözüküyor ama siz maalesef bu değeri göremezsiniz. 16mbps değeri rahatlıkla alabilirsiniz ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayı unuttum şuan adsl kullanıyorum taahhüt bittikten sonra vdsl geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

Yazmayı unuttum şuan adsl kullanıyorum taahhüt bittikten sonra vdsl geçeceğim
    Telekom’un sitesinden alabileceğin max hıza bak

• Merak ettim benim sinyal değerlerim nasıl hangisi ne anlam taşıyor değerler ne olmalı stabil olması için. Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrktolga -- 7 Nisan 2019; 21:59:52 >
  • byrktolga B kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi önemli ancak SNR Margin (gürültü) ve Line Attenuation(hat zayıflaması) diğerlerine kıyasla daha öne çıkıyor. SNR in yükseği Attenuation un düşüğü makbuldür. İnternette diyorlar yok SNR 6 olursa koparsın DSL bağlantısı falan sağlanmaz. Külliyen yalan bu. Tamamen servis sağlayıcının DSLAM kalitesine bağlı bir durum.

Değerleriniz gayet iyi bu arada
  • quote:

Hocam hepsi önemli ancak SNR Margin (gürültü) ve Line Attenuation(hat zayıflaması) diğerlerine kıyasla daha öne çıkıyor. SNR in yükseği Attenuation un düşüğü makbuldür. İnternette diyorlar yok SNR 6 olursa koparsın DSL bağlantısı falan sağlanmaz. Külliyen yalan bu. Tamamen servis sağlayıcının DSLAM kalitesine bağlı bir durum.

Değerleriniz gayet iyi bu arada
    Yardımcı olduğunuz için Çok sağolun hocam

• Bu odadaki prizden modeme giden kablo standart kablo onu cat6 cablo ile değiştirebiliyor muyuz? Bu fark yaratır mı? Bide aşağıdaki ankastreden direk cat6 kablo ile modeme kablo çekilir mi etkisi iyi olur mu? Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byrktolga

Bu odadaki prizden modeme giden kablo standart kablo onu cat6 cablo ile değiştirebiliyor muyuz? Bu fark yaratır mı? Bide aşağıdaki ankastreden direk cat6 kablo ile modeme kablo çekilir mi etkisi iyi olur mu? Teşekkürler :)
    Önemli olan dışarıdan prize kadar gelen kablonun kalitesi sanırım ama şu kablo var mesela
    urun.n11.com
    Belkin Blk-f3l900cp1.8mwhs 1.8m Hi-speed,rj11m-m - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/belkin-blk-f3l900cp18mwhs-18m-hi-speedrj11m-m-P308804473

• WITCHER kullanıcısına yanıt
    Priz ile modem arası cat6 kablo çekiliyor mu ki

• quote:

Priz ile modem arası cat6 kablo çekiliyor mu ki
    Bu adamlar yapmış :)
  • WITCHER kullanıcısına yanıt
    Oluyorsa elimde cat5e cabloda cat6 kabloda mevcut sadece ince ucundan takmam yeterli

• quote:

Oluyorsa elimde cat5e cabloda cat6 kabloda mevcut sadece ince ucundan takmam yeterli
    Aynen hocam, bu kablo sadece fabrikasyon çıkışlı, uğraştırmıyor. Ayrıca kaliteli kablo üretiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.