Şimdi Ara

Hastasına bağıran doktor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynısı doktora yapılsa? Kıyamet kopmaz mıydı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Zorla mı doktorluk yapıyorlar kardeşim? Beğenmiyorsa yapmasın. Ne hasta ne doktor birbirine bağıramaz. Doktor hastaya, hasta doktora muhtaç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne sıkayeti sıkayet etsen ne olacak ? Ne bıcım adamsın gidip karsısına dikilip nıye konusamıyorsun doktor bozuntusuyla ? Benım anneme böyle bısı yapsa o doktoru sakat ederım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talhaduman5

    Zorla mı doktorluk yapıyorlar kardeşim? Beğenmiyorsa yapmasın. Ne hasta ne doktor birbirine bağıramaz. Doktor hastaya, hasta doktora muhtaç.
    sen oturdugun yerden konuşuyorsun. turkiyede en sıkıntılı insanlarla muhattap olan meslek grubu doktorluk. ayrica olayın aslını bilmeden konuşmamak lazim. adam internetten bisey okuyor doktor aksini söylüyor. 10 yıl tip okumuş adama internetten oyle yazıyordu ama diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talhaduman5 T kullanıcısına yanıt
    Aynısı doktorlara her gün yapılıyor zaten
  • Ambulans ile hastaneye gelen 68 yaşındaki babama öğle yemeğine 15 dk var diye keyfi olarak öğleden sonraya savmaya çalışan doktora seni protesto ediyorum bana bakmak zorundasın dedi diye elindeki kalemi kırıp üstüne yürüyüp güvenlikleri çağırıp ortalığı ayağa kaldırıp bide koca adamı güvenliğe yumruklatan doktor suçsuz bulunup koskoca adama 8 ay hapis cezası veren adalete mi,doktora mı .......?
    3 gün açık ceza evinde yattı çıktı.Hala daha imza ve seminere gidiyor.Ya içerde biri gıcık olup şişi sokuverse,hesabını kim verecek?
    O yüzden aman diyim,adalet genelde haksızı kolluyor
  • Evet dediğinize hemen inanası geliyor insanın.
    Kardeşim kararı veren adam hakim şu senin anlattığın şekilde gelişse olay 8 ay ceza verir mi nerede görülmüş böyle birşey yok artık.
    Türkiye’de bu tip olaylarda ceza alıyorsa kesin bir olay vardır şahidi vardır yoksa devlet ilk önce hastasını korur çalışanını değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burda yazılanları gördükçe ülkenin neden böyle geri kaldığı daha net ortaya çıkıyor. Sizler cahil cühelâ insanlar mısınız, şiddete başvurmak nedir. Yok dayağı hak ediyor, çok hasta bakması gerektiğini bile bile yapıyor bilmem ne! O zaman sizin cumhurbaşkanından ne farkınız kalıyor "asker ve polis öleceğini bilerek yapıyorlar". Bu cümle bana kalırsa birçoğumuz için ağır gelir. Arkadaşlar doktora diklenip sonra polisi görünce arkasına baka baka kaçanları. Bu işin şakası yok ciddi cezalar alırsınız. Şu durum doğru herkes saygılı davranmayı hak ediyor, baktınız doktordan memnun değilsiniz başka bir hekime gidersiniz bu kadar basit. O doktora gitmeyerek hatta hekimliğinin iyi olmadığını yayarsanız o hekime en ağır cezayı verirsiniz. Bu arada ben bir diş hekimiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 6 Ekim 2019; 10:1:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M Y S T kullanıcısına yanıt
    İnanıp inanmamak size kalmış,güvenlikler-doktor-sekreteri yalan beyanda bulunup yok sizi öldürücem dedi yok asarım keserim dedi diye yalan ifade verdiği için sonuç bu maalesef.
  • Kronik prostat büyümesi için acilde ne işiniz var? Sizin gibiler yüzünden gerçek acil hastalar bekliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvd23

    Kronik prostat büyümesi için acilde ne işiniz var? Sizin gibiler yüzünden gerçek acil hastalar bekliyor.
    Prostat + iltihap vardı hocam 90 kg adam acıdan çocuk gibi kıvrandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı annemler sağlık ocağında yapıldı.70-80 yaşında bunağın teki egolarına kendini okadar kaptırmış ki babama anneme saçma salak tepkiler vermiş.Sonra annem sizi şikayet edeceğim dedikten sonra 180 derece dönmüş.Bunu belirt lütfen o egolu kişiye.
  • sağlık bakanlığına şikayet edersin ilgilenirler yersen
    zamanında bana yanlış ilaç verip hayatımı kaydırıyorlardı doktoru uyardım cins cins konuşup sepetledi beni o hasta halimle doktoru dinleyelim la bi kez dedim
    sonra ne mi oldu baş hekime gittim nereye şikayet edersen et dedi. oo dedim güzel sağlık bakanlığına koştum ilgileniyoruz falanlar filanlar. sistemlerde ne hikmetse o ilaç ortada yok kim bilir kimleri araya soktular da ilacın kaydı uçtu gitti bu ülkede yaşıyorsak şansa bala yaşıyoruz yeminle




  • Emrys11 kullanıcısına yanıt
    Yapılması gereken bu kadar basit, ki beğenmezsen git başka hekime. Şiddet nedir, hangi çağda yaşıyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zygoma kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.
  • Hasta hakları birimine, 184 SABİM'e.
  • Tüm hastaneleri ticarethane olarak görüyorum bizlerde birer musteriyiz ve müşteri her zaman haklıdır.Allah doktorların eline düşürmesin onlarsizda birakmasin genelleme yapmak yanlış ama doktorları seviyorum genede bir doktor kolay yetişmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi insan Dr olana okumuş ve sıyırmamışsa aklına şaşarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktoru savunmuyorum ama bu psikolojilerle doktor ,hasta herkesin işi çok zor. Kim ne zaman kime patlayacak belli olmuyor. Ülke yaşam şartları her geçen gün ağırlaşıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.