Şimdi Ara

Hastasına bağıran doktor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akp'nin çıkardığı hukuk dışı komik kanunlara bir bak. Kadın beyanı esastır, doktora şiddet olursa mağdur dava açmasa bile kamu davasının açılması, olayın içeriğine bakılmaksızın hekimlere karşı şiddeti önleme gibi söylemlerin ortaya çıkması vs vs daha neler neler. Kadının biri bir erkeğe şiddet uyguluyor tekme tokat. Mağdur erkek dava ediyor kadını. Hakim diyor ki "kendini koruyabilirdi" ve kadını serbest bırakıyor. Her davaya müdahil olan ve yargının bağımsızlığını kaybetmesine neden olan aile ve sosyal politikalar bakanı feminist Zehra Zümrüt Selçuk bu tarz erkeğe yönelik kadınlar tarafından işlenen suçlarda davaya müdahil olmuyor.

    Sen şimdi gidip şikayet etsen bile hiçbir şey çıkmaz. Çünkü birincisi annene bağıran ve kötü muamele eden kişi bir kadın. Erkek değil. Erkek olsa, erkek düşmanı akp direk ceza verirdi. İkincisi de hekimlerin müdahil olduğu bu tarz olaylarda olaydan çok, hekimin korunmasını önemsiyor akp. Yani akp hukukun h sinin bile ne olduğunu bilmiyor. Gerçi Chp nin ve Mhp nin de hukuktan anlamadığı ortada. Türkiye gerçeği budur. Kitap okumayan toplumdan çok bir şey beklenemez.




  • Herkes mesleği para için yapar şuan çalışanlara para vermesem kimse hayrına çalışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BumberShoot

    Herkes mesleği para için yapar şuan çalışanlara para vermesem kimse hayrına çalışmaz
    Mesleğini sevmeden para almak ayrı.
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Güçlülerin hukuğu yürürlükte. Diyebilirsiniz ki, peki kadınlara neden ayrıcalık veriliyor? Onu da kendi ağızlarından duyalım: pozitif ayrımcılık. Bunlar bir tek adalet terazisini düzgün çalıştırmaya karşı ses çıkarır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 7 Ekim 2019; 21:13:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce buna benzer bir konu açtım ve konu kapatılıp bana da ceza verilmişti. İşini hakkıyla yapan dr ve sağlık çalışanlarının olduğunu biliyoruz ama içlerinde öyle yaratıklar var ki insanı çileden çıkartabiliyorlar.
    Onları bu duruma sokan sistem midir, çocukluğunda yaşadığı inşaata top kaçma vakasımıdır bilmem ama insana insan gibi davranmak zorundalar...
  • chalap kullanıcısına yanıt
    Zorunda morunda değiller. Dinsizin hakkından imansız gelir. He, sonra ne olur size söyleyeyim: burada patatos kılıklı stajyerlerin savunduğu tekinsiz reçeteleri alır, omo çoloyo do çoloşoyor diye timsah gözyaşları dökersiniz gülünecek halinize. Koroya büyük alkış, inşallah cehennem zebanileri hakkınızda gerekeni biraz daha tez elden uygular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen kişisel ,haklı bir sebep değil ,şöyle ki: bir satıcı bir müşteriye, diğer müşterileri saçmaladı diye kötü davranmaz. Doktorların müşterileri de hastalardır. Ama zaten parayı dolaylı yoldan vergilerden kazanıyorlar. Bu da onlara hastaya istedikleri gibi davranma hakkını(!) sağlamış oluyor. SGK sistemini kaldır bakayım, hastanelerin tamamı özel olsun, gör tedaviler ne kadar ucuz, doktorlar ne kadar kibar olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.