|
Bildirim
|
2010 efendim chp ye kılıçtaroğlu genel başkan oldu ne diyelim.
Kılıçtar ssk yı batırdı. 2012 batırdı gılıçtar ssk yı 2013 ssk yı gılıçtar batırdı 2014 nasıl batırdı gılıçtar ssk yı 2015 ssk yı nasıl batırdı gılıçtar 2017 gılıçtar ssk yı batırdı ama nasıl 2019 ssk yı gılıçtar batırmadan önce 2022 ssk yı batıran gılıçtar grup toplantısında, türk turizmi hakkında konuştu. |
6 aydir hastanelerde igne atsan yere dusmuyor mansur yavas yuzunden. Daha once hic sira yoktu (tevfik goksunun pis badem gulusuyle!)
|
Tevfik göksu denen muhterem toprağın altında nasıl hesap verecek ? Ne geliyorsa ülkenin başına badem bıyık ekibi yüzünden geliyor.. Kimin hayır duasını aldık da Mansur Yavaş belediye başkanı oldu bilmiyorum inanamıyorum hala rüya gibi geliyor.
|
puhahaha hastaneler 20 yıl öncesinden beter durumda. randevu almaya kalksan bazen 20 güne randevu veriyorlar, acile gitsen sıranın daniskasının daniskası var. Mecburen özele gidiyorum artık, hastaneleri de sağlam batırdılar. Yetmez ama evet evet heheh, müstehak.
![]() |
önce nufus artışını durduracaksın
sonra kalite için kalkınacaksın böyle bebek yağmurunda, 4 milyon suriyeli yağmurundan kim gelse işi kotaramaz |
Hanım diş doktoruna gitti , ilk muhayenede sana bir üst alanı açıyorlar , randevu alıyorsun.
2 ay uğraştı randevu alamadı ,internet,telefon gece2'den sonra , dedim özele gidelim.Özele gittik parayı ödüyoruz. Sgk'yıda yıllardır ödüyoruz niye ödüyoruz.Eskiden sağlık için derdik o da yalan oldu. |
türkiyeye 80 milyon çok fazla kaldırmıyor
zamanında köyden göçü önleyemediler oylarını düşündüler aile planlamasına kısırlaştırma diye baktılar 3 çocuk dediler |
2 hastaneyi de en az avucumun içi kadar iyi bilirim günlük yaşamda muayene de olmuşluğum vardır. Bunlara ek olarak Dışkapı Hastanesi, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Onkoloji Hastanesini de ekleyiniz. Aynı durum orada da var. Ama durun durun şehir hastanesi yabtı köbrü yaptı köbrü. Eskiden yollar tek gidiş tek gelişti, gılışdar sesegayı batırdı. Salam ve sosis ile.
|
Bu konu defalarca tartışıldı. Türkiye'de Hastane kuyrukları bitmez.Gelişen teknolojiyle birlikte Randevu sistemi değişti... Adam Hastanede bekleyeceğine, Evinde bekliyor
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 20 Aralık 2019; 12:54:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 22 Aralık 2019; 22:13:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 20 Aralık 2019; 13:27:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|