Şimdi Ara

Hastane Kuyruklarını Bitirdik, Ey Cehape Sen Kimsin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
22.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş başvuru kuyrukları, tanzim kuyrukları derken Akepelilerin senelerdir iddia ettikleri; hastanede kuyrukları bitirdik söylemi elbette yalandır. Ankara'dan 2 hastane 2 kuyruk sizlerle.

Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi, maşallah varlık kuyruğu.

Burası da eski adıyla GATA, paylaşan kişi kuyruğun daha da uzadığını söylemiş. Tabi eczanede ödenen muayene vs ücreti de cabası.

Ey CeHaPe zihniyeti siz kimsiniz ya?

• 2010 efendim chp ye kılıçtaroğlu genel başkan oldu ne diyelim.
    Kılıçtar ssk yı batırdı.
    2012 batırdı gılıçtar ssk yı
    2013 ssk yı gılıçtar batırdı
    2014 nasıl batırdı gılıçtar ssk yı
    2015 ssk yı nasıl batırdı gılıçtar
    2017 gılıçtar ssk yı batırdı ama nasıl
    2019 ssk yı gılıçtar batırmadan önce
    2022 ssk yı batıran gılıçtar grup toplantısında, türk turizmi hakkında konuştu.
    Hanım diş doktoruna gitti , ilk muhayenede sana bir üst alanı açıyorlar , randevu alıyorsun.
    2 ay uğraştı randevu alamadı ,internet,telefon gece2'den sonra , dedim özele gidelim.Özele gittik parayı ödüyoruz.
    Sgk'yıda yıllardır ödüyoruz niye ödüyoruz.Eskiden sağlık için derdik o da yalan oldu.
    2 hastaneyi de en az avucumun içi kadar iyi bilirim günlük yaşamda muayene de olmuşluğum vardır. Bunlara ek olarak Dışkapı Hastanesi, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Onkoloji Hastanesini de ekleyiniz. Aynı durum orada da var. Ama durun durun şehir hastanesi yabtı köbrü yaptı köbrü. Eskiden yollar tek gidiş tek gelişti, gılışdar sesegayı batırdı. Salam ve sosis ile.
  • 6 aydir hastanelerde igne atsan yere dusmuyor mansur yavas yuzunden. Daha once hic sira yoktu (tevfik goksunun pis badem gulusuyle!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burunları o kadar uzadı ki.
    Uzunluğu dünyanın çevresini 10 kere turlar.

• Hiç abartısız yazıyorum. Babam erdoğancı. Böbreklerde taş çıkıyor. Memlekette devlette 1 doktor var. Ameliyata 1 2 ay sonraya gün veriyorlar muayene zaten olamıyorsun güç bela. Bu arada böbrek tası agrısını bilen bilir gözü kararıyor pederın özele gidiyor. Hemen ameliyat diyor çunku taslar hayvan gibi. ^defa da anca alıyor 2serden 6000 tl. Soktum da lafı soktum ama kım anlayacak. Köyde biri hala yok doktorlar beğenmıyo reısın sucu yok falan. BEn bişey demeden babam agzına gelenı soyledi ona. Bizim millet kendi g.tü kaşınınca neler oldugunu anlıyor, olan bizim gibi masumlara oluyor
  • 2010 efendim chp ye kılıçtaroğlu genel başkan oldu ne diyelim.
    Kılıçtar ssk yı batırdı.
    2012 batırdı gılıçtar ssk yı
    2013 ssk yı gılıçtar batırdı
    2014 nasıl batırdı gılıçtar ssk yı
    2015 ssk yı nasıl batırdı gılıçtar
    2017 gılıçtar ssk yı batırdı ama nasıl
    2019 ssk yı gılıçtar batırmadan önce
    2022 ssk yı batıran gılıçtar grup toplantısında, türk turizmi hakkında konuştu.

• Yetmez ama Evet...

• önce nufus artışını durduracaksın

sonra kalite için kalkınacaksın

böyle bebek yağmurunda,

4 milyon suriyeli yağmurundan kim gelse işi kotaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hanım diş doktoruna gitti , ilk muhayenede sana bir üst alanı açıyorlar , randevu alıyorsun.
    2 ay uğraştı randevu alamadı ,internet,telefon gece2'den sonra , dedim özele gidelim.Özele gittik parayı ödüyoruz.
    Sgk'yıda yıllardır ödüyoruz niye ödüyoruz.Eskiden sağlık için derdik o da yalan oldu.
  • 2 haftalığına memlekete gelmiştim. Devletten dişim için randevu almak istedim ama telden ve internetten alamadım. Sonra ertesi gün sabah erkenden gittim 07 30 da. 1 saat sonra geldi doktorlar 08 30 da. Yine de 11 30 a kadar bekledik o kadar sıra var ki, erkenden gelelim ilk sırayı alayım demiştim. Düşün yani doktorlardan önce gidiyorum. Neyse ilk muayenemi oldum. Kanal tedavisi yapılması gerekiyor dedi doktor hanım. Ee yap işte dedim. Biz yapmıyoruz endodonti bölümü yapıyor, ordan randevu al dedi. Yurtdışına çıkıcam vaktim yok falan diyorum umrunda değil kadının.

Endodonti bölümüne gittim üst kata. Aman Allahım o nasıl kalabalık öyle. Kayıtta ki memurun yanına gittim elimdeki sonuçlarla. "Abi önümüzde ki ay gel randevu verelim" dedi. Dedim yok artık ya. 1 ay sonrasına bile randevu alamıyorsun düşün yani! 1 ay sonra geleceksin, muhtemelen 1 ay sonrasına bir randevu verecek.

Etti sana 2 ay.

Sonra muayeneye gideceksin. 1 ay da ordan.

Bi kanal tedavisi tam 3-4 ay sürecek yani

Hemen özele gittim. Verdim parayı. 1 hafta da 3 seans la bitirdi işi.

İşte sağlık sistemimiz böyle mikemeeeelllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 20 Aralık 2019; 12:54:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• puhahaha hastaneler 20 yıl öncesinden beter durumda. randevu almaya kalksan bazen 20 güne randevu veriyorlar, acile gitsen sıranın daniskasının daniskası var. Mecburen özele gidiyorum artık, hastaneleri de sağlam batırdılar. Yetmez ama evet evet heheh, müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

önce nufus artışını durduracaksın

sonra kalite için kalkınacaksın

böyle bebek yağmurunda,

4 milyon suriyeli yağmurundan kim gelse işi kotaramaz
    türkiyeye 80 milyon çok fazla kaldırmıyor

zamanında köyden göçü önleyemediler oylarını düşündüler

aile planlamasına kısırlaştırma diye baktılar

3 çocuk dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 22 Aralık 2019; 22:13:35 >
  • Babamın beli rahatsız, kullandığı raporlu ilaç vardı. Haber vermeden sistem değişmiş halbuki sms atmak zor değil eczanede öğrendik. Eskiden aile hekimi yazabiliyordu şimdi sadece üniversite hastaneleri yazabiliyormuş. Şimdi biz hastaneye yakınız sorun yok ama ilçelerden gelecek olanlar ne yapsın? MHRS zaten randevu vermiyor. Üniversitenin kendi randevu sistemi var ama hep dolu. Sağlıkta devrim bu mu?

Anneme de gözden rapor alacaktık, mhrs sistemde randevu çıkmıyor, bu fotoğraftaki gibi sabahın köründe gitmek gerekiyor tabi sıra dolmazsa muayene olursunuz, sekreterler de aynı şeyi dediler. Böyle bekleyeceğimize 15 gün sonrasına neresi veriyorsa oradan randevu aldık ama bu süre zarfında ilacı para ile almak zorunda kaldık.
  • sgk sistemi komple degismeli.ben sisteme girmeden calisiyorum.her ay 1000 kusur lirayi bu ise yaramaz kuruma verecek degilim.emekli maasi enflasyona gore cerez parasi.sağlık desen yillardir yerlerde surunuyor.olayin akp ile de ilgisi yok.tamamen bizim milletin beleşciliğinden oluyor bunlar.Adamin biri asgari ucretle sigortali oluyor, butun ailesi de sigortali olmus oluyor.bu ne sacmalik? devlete ve hasta olan sigortalilara karsi yukten baska bir sey degiller.

bu sistem degismeden bu siralar asla bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 20 Aralık 2019; 13:27:12 >
  • Bu konu defalarca tartışıldı. Türkiye'de Hastane kuyrukları bitmez.Gelişen teknolojiyle birlikte Randevu sistemi değişti... Adam Hastanede bekleyeceğine, Evinde bekliyor

• Hastanelerde sıra beklemeyok.... dur şunu da ekliyim imzama

• Ya sende hastanede aypon dağıtılıyormuş avm ler çok dolu sıra var demesinler diye böyle düşünmüş ülkedeki muhalifler sende hemen deşifre ettin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dönemde,hasta veya yaşlı olmak çok zor.
    Resmen sürünüyorlar.
  • Altı üstü sağlam raporu alacaktık devlet hastanesine gittim randevu dediler. Ulen randevu istesem 1 gün sonraya verecek misin? Hayır. Bilmem kaç gün sonrası hatta ay geçiyor anca sıra geliyor. Benim ne işime yarar 1 ay sonraki randevu?
    Eskiden sabahın köründe giderdik öğlen veya öğleden sonra en azından işimiz görülürdü. 2 ay sonrasına gün veriyor işe bak aradaki günlerin her saati dolu sanki.
  • Ülke her alanda çöküyor

• 2 hastaneyi de en az avucumun içi kadar iyi bilirim günlük yaşamda muayene de olmuşluğum vardır. Bunlara ek olarak Dışkapı Hastanesi, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Onkoloji Hastanesini de ekleyiniz. Aynı durum orada da var. Ama durun durun şehir hastanesi yabtı köbrü yaptı köbrü. Eskiden yollar tek gidiş tek gelişti, gılışdar sesegayı batırdı. Salam ve sosis ile.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.