Şimdi Ara

Hasar ne kadar mal olur? (Garenta Moov editli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün çok tatsız bir olay yaşadım. Saatlik kiralama yaptım ve maddi hasarlı kaza başıma geldi. Fotoğrafları ekte paylaşacağım. Araç özel servise gidecekmiş ve kaskosu yok zorunlu sigorta var sadece. Sizce ne kadar ücret çıkartırlar. Anlayanlarınız varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim gözüme uyku girmeyecek yoksa öğrenciyim. Araç kia cerato 2018

Edit: Hasar durumunda tutanak veya polis raporu tutunca hasarı kullanıcıya ücretlendirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanishere -- 3 Mayıs 2021; 22:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En fazla 500 o da giydire giydire olur tahminimce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapılar düzeltmekle kurtulacak gibiyse sac yırtılmamışsa 1.500-2.000 arası.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

Kaskosuz kiralamak yasaktır. Mahalle arası çingene mafyasından araç mı kiralıyorsunuz !
    Garenta moov'dan kiralamıştır.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

Garenta kasko yapmadan kiralık araç verebiliyor mu
    Konuyu sonradan okudum, kasko yok demiş, arkadaşa yanlış bilgi vermişler kaskosu var bu araçların, sözleşmede öngörülen şartlar limitleri tam hatırlamıyorum ama kasko var. Yine de hasarın bir miktarını karşılaması gerekebilir veya ayna kapsam dışı olabilir.

kiraya verende ne yapsin 50 lira para kazanacak aracın 5 bin degeri düştü

2000 bini gecmezse sevin birdaha da boyle isler yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende moov ile kaza yaptım aynı araç sağ alt marşpiyel mantar a çarptım 600 TL ye kadar olan hasarda kendileri karşılıyor 600 ün üstüne çıkarsa hepsini sana fatura ediyorlar kaza yapınca aradım polis çağırıp hasar görgü tutanağımı ne öyle birşey almamı istediler polis i aradım öyle birşey yok dedi moov da bilmiyor polis te bilmiyor o kadar bilgi topladıktsn sonra moov u tekrar arayıp ağzıma geleni söyledim onlarda bana sankin olup kendimce bi tutanak düzenleyip torpidoya koymamı söylediler olan biteni yazıp koydum 1 hafta sonra aradım bi sıkıntı olmadığını söylediler.Ama sizin durum biraz farklı hasar daha yüksek arayıp bi bilgi alın ayrıca tutanak tutsaydınız geçmiş olsun

• Eskiden merak ederdim bu kiralamacılar nasıl güvenip araba veriyorlar 1 kere lazım oldu kiraladık yemin ederim ben adama güvenip arabasını kiraladım tavsiyem kurumsak olmayan hiçbir yerden kiralamayın kurumsal yerlerde bile yıllar sonra hasar karşılama davası açıyorlar direk sürücüye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selam bu olayın aynısı benim de başıma geldi ne kadarbir ücret ödemiştin acaba moova bu olaydan sonra?

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Garenta moov'dan kiralamıştır.

Alıntıları Göster
    Garenta kaskosuz araba verecek ahahshs
    Xperia Arc S
    Blackberry Z30
    İphone 6s16gb
    İphone 12Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Garenta kaskosuz araba verecek ahahshs

Alıntıları Göster
    Yani inanamadığımdan güldüm ama verirse de alınmaz kendileri öyle bir yaptırır ki o aracı, fena kitlerler..
    Xperia Arc S
    Blackberry Z30
    İphone 6s16gb
    İphone 12Pro
  • Ertesi gün karşı tarafla tutanak tuttuk belgeleri verdim. Tek kuruş da almadılar
  • ÖNCELİKLE SELAMLAR ARKADAŞLAR GEÇEN CUMARTESİ KAZA GEÇİRDİM KULLANCI BAŞKASI AMA TUTANAK BENIM ADIMA TUTULDU FARKLI BI ARACA ÇARPTIM KİRALAMAYI AYNI ANDA DURDURDUM VE ARACI ÇEKİCİ ALDI PAZARTESİ OTOPARKTAN ALIP SERVİSE VERMİŞLER SİZCE NE KADAR Bİ ÜCRET ÇIKAR HALA BİZE DÖNÜŞ SAĞLANMADI BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ

• zeynepinx Z kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun 60bin tl kadar çıkar bence

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.