Şimdi Ara

Hasar Kayıtlı araç almak daha mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki videoyu 06:00'dan sonra ozellikle izleyin.

Hep bunu diyorum,hatasiz-boyasiz diye ucuza aldigini sandiginiz araçlar pert/hasar kayıtlı aslında çoğunlukla.Yukaridaki araç da tum airbagleri açmış,sağlam tamir görmüş ama tramer 0. Baktığında çamurluk da orjinal ama içinden geçmişler...

Hatasız araç alacağıma, hasarını bildiğim,yetkili serviste tamiratını bildiğim aracı alırım en azından kafa rahat.Ya da hatasız diye alıyorsanız da çok sağlam bir eksper yaptırmak gerek.Diger türlü bu aracın camurluguna alacaktı boya makinesini, orjinal diyecekti, airbaglere zaten bakmayacakti,full orjinal diye rapor verecekti.

Bildiğim hasarlı araç, bilmediğim hasarsız denilen araçtan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avut kendini bu şekilde
  • Geçen arkadaş arabasını sattı hasar kayıtsız ama sağ ön kapı değişmiş, ön cam değişmiş, arka çamurluk boyalı.Yersen..

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    Sen avut birader, ben aldığım aracı da satacağım aracı da biliyorum.

• Agir hasarli degil fakat degisen yada boyali arac alinabilir yetkili serviste yapıldıysa orjinalleriyle değiştiyse alırım ben açıkçası 2 gün oldu 2012 model opel astra aldım aldığım arkadaş 3 adet değişen olduğunu söylemişti kaza sonucu yetkili serviste yapilmis gittik aldık bütün değişen vidasindan tut en ince ayrıntısına kadar dökümü vardı altindada not olarak orjinal olmayan parçalar * simgesi koymuşlar 1 adet 30 tl lik parca vardı o orjinal değildi ekspere götürdük dediği gibiydi herşey aldım sonuçta arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 12 Ocak 2020; 15:47:9 >
  • Hasarsız araç almak istenmesinin temel sebebi zaten dolandırılmamak hasarlı araçların hatrı sayılır bir bölümü yalan dolan mesela geçmişte yaşadığımız bir olay kaza var kaput değişmiş adam bu kazadan 1107tl kayıt var tramerde diyor 2017 yılı kaydı 2017 de o aracın kaput fiyatlarını araştırdım kayıttan fazla fiyat çıkıyor bunun ızgarası farı vs değişmedi mi? Cebinden ağır bir kaza yaptırmış milleti uyutuyor başka ufak bir kazasıyla vs...

Tramersiz ama boyalı değişenli araçları zaten hasarsız saymayın. En rezil işçilik genelde bunlarda oluyor çünkü amaç arabayı güvenli bir şekilde tamamen yapmak değil dışı düzgün gözüksün içi en ucuza halledilsin.

Büyük paralar bağlayıp araç alacaksan gidipte sadece dyno elcometre ölçümü yapan eksper servisinden hizmet alımı yaptırmayacaksın yada objektif olduğu şüpheli bir ekspertize gitmeyeceksin. Her şeye bakan eksperlerde var. Ücretide pahalı ama bütün kontrolleri yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bilerek alırsan mantıklı. çünkü ucuza alırsın zaten. biniciysen sorun değil ama al satçıysan sorun olur. ikinci eli ağırdır ve yine ucuza satarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasar kayıtları olan araç var, hasar kaydı olmayıp hasarlı olan araç var. Önemli olan 15 kazası olsun kayıtlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok öyle bir şey. Kendini avutma.

• Hasar kaydı olmayıp, nerede yapıldığı veya fotoğrafı olmayan, değişenli/boyalı araç alacağıma; özellikle yetkili servisinde yapılmış hasar kayıtlı olan aracı tercih ederim. Hem de daha ucuza:)

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    pertarac.sompojapan.com.tr
    İHALE YÖNTEMİ İLE ARAÇ SATIŞ SİSTEMİ
    https://pertarac.sompojapan.com.tr/view.php?ID=43551

bu araba ağır hasar kayıtlı, bak ben bunu 65bin civarı anahtar teslim bitirecek şekilde alacağım..

sonrada eve bırakacağım.

otur sen avut kendini arkadan ekleme yandan direkten ekleme, LOKAL BOYALI arabalarla...
  • Mesele hasar kayitli arabanın alınacağı fiyattır. Hee malın alınabileceği bir fiyati vardır. Ne yazikki ülkemizde hasar kaydı hatta pert kaydı olan araçlar öyle uygun fiyatli falan satılmıyor. Normal kayıtsız değişensiz önemsiz birkaç boyası olan araç 60 bine satiliyorsa aynı model ayni özelliklerde pert yahut yüksek meblağ hasar kayitli araclara 50 55 bin fiyat çekiliyor. Asıl bu sebepten alinmaz hasar kayitli araç. Şahsen ben hasar kayıtsız olanın en az %40 45 daha ucuzu olmadan yüksek meblağ hasar kayitli yada pert kayıtlı araç alınmaması gerektiği düşüncesindeyim.

• Ben özellikle hasarlı araç mi alin diyorum?Böyle anliyorsaniz ciddi problem var algılarda.

Diyorum ki; galeriden, şurdan burdan temiz diye ekli araçları alacağınıza, yakınınızdan, bildiğinizden veya tanımasanız da hasarından emin olduğunuz vrya hasarini bizzat bildiginiz araçları almak daha mantıklı.

Ha, hatasız araç alıyorsanız da mutlaka ve mutlaka çok iyi bir eksper yaptırın, hele bir de ucuza alıyorsanız.

• Ağır hasarlı ya da hasar kayıtlı araç aldığın zaman da aynı risk var. Yani adam aracı önce serviste yaptırmıştır, kayıt vardır ama sonra başka bir kazada dışarı yaptırmıştır. Aynı risk var.

Değişensiz, boyasız araçlara çok yüksek fiyat çekilmeye başlandı, hele bir de km düşükse uçuyor fiyatlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.