Şimdi Ara

Hasan Can Kaya ve komik olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-evet

+Sevgili misiniz ?

-hayir

+Ne zaman aciliosun 

Seyirci:PUSHDBFKAHAHAJDKFNSNALSJSHAJCBWLDHDBSKDHDBSK

Hasan Can Kaya ve komik olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.hehheheh -- 3 Kasım 2020; 3:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstersen dünyanın en komik adamı ol mutlaka internette seni beğenmeyen, aşağılayan, linçlemeye çalışan insanlar olacaktır.

İstersen dünyanın en iyi ürününü üret mutlaka internette o ürünle ilgili olumsuz yorum yapanlar, şikayet edenler olacaktır.

Ne olursan ol insanlar senin eksik yerini arayıp bulup oradan vurmaya devam edecektir. Bu yüzden internetteki yorumların benim için değeri 0. Bir şeyi kendim deneyimlemeden asla internetteki yorumlara göre hareket etmem.

• komik değil.

• İstersen dünyanın en komik adamı ol mutlaka internette seni beğenmeyen, aşağılayan, linçlemeye çalışan insanlar olacaktır.

İstersen dünyanın en iyi ürününü üret mutlaka internette o ürünle ilgili olumsuz yorum yapanlar, şikayet edenler olacaktır.

Ne olursan ol insanlar senin eksik yerini arayıp bulup oradan vurmaya devam edecektir. Bu yüzden internetteki yorumların benim için değeri 0. Bir şeyi kendim deneyimlemeden asla internetteki yorumlara göre hareket etmem.

• Geçen 1 videosunu izledim. Kendi espri yapmıyor ki. Orada seyirci olanlara veriyor mikrofonu onlar espri yapıyor. Onlarda normal bir Türk kadar komik işte.

• Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor. Ortamın en ezik karakterini bulup onun üstüne oynuyor onu Abazanın teki olarak lanse ediyor.
    - hayatımda gördüğüm en xxx
    - mükemmel bir adam
    - ağzına s.çtı
    Gibi hep aynı kelimeleri kullanıyor. Yakında söner balonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 31 Ekim 2020; 21:39:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kendini komik sanan kabadayı gibi

• Arkadaşlar standupına gidin orAda değerlendirin.

Burada formül ve konsept üzerine oynuyor. o yüzden buradan çok yorumlayamayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence komik ama birkaç bölüm sonra sıkıyor. Kalite biraz düşük gibi. Bir formül bulmuş hep onu uyguluyor. Seyirciye laf at. Biraz aşağıla. Sonra sıva...

• Güldür güldür ve bu herifi hiç sevmiyorum sevmemde

• PopÜLeR SEyLeRi SevMiOM HawaLiyiM

• Başta iyiydi. Güzel muhabbet çeviriyordu ve pratik zekayla hazırcevap konuşup güldürüyordu. Şimdi kendini sürekli tekrar etmeye başladı, eskiden kahkaha atarak izlerdim artık çok az gülüyorum. Seyircilerin anlattıkları için izliyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem-Yılmaz-Ata

başka tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C21C9658

Güldür güldür ve bu herifi hiç sevmiyorum sevmemde

Dogum gunun kutlu olsun

• kardeşim size yaramaz böyle ücretsiz adamlar cem yılmaz gibi 1000 liranı alacak gösteride gülersin ozaman parasız olduğu için komik gelmiyor sana adam muhteşem konsept yaptı

• Çoook teşekkür ederim hocam :)

• İlk defa izleyen için komik. Ben de en başta eğleniyordum fakat son 4 5 bölümü izlemiyorum çünkü tekrarlıyor ve sıkılıp kapatıyorum.

• Bunca gündemin arasında seni bu konuyu açtıracak kadar nasıl etkiledi Hasan Can?

• Trendlerde gördüm bu arkadaşı. İzledim izledim halen milyonlarca izlenmesine, kahkahalar atılmasına sebep olan şeyi çözemedim. Üljenin stand up anlayışı bile gelecekten umudu kesmeye yetiyor. Yorumlarda "Cem Yılmaz'ı geçer bu adam" diyenler bile gördüm. Liseli bayağı muhabbetleri stand up diye alanlara Allah akıl fikir versin. Bu kadar boş tiplerin bu denli ünlü yapıldığı başka ülke var mıdır acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.