Şimdi Ara

Hasan Can Kaya ve komik olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçende de benzer bir konu vardı ona da yazmıştım, kardeşim adam ''konuşanlar'' konseptinde stand up yapmıyorki. Pandemi dönemindeki olumsuzluklara rağmen izlenebilir bişey sunuyor insanlara. Tabi ki her bölümü birbirini tutmaz , bir bölümü aşırı komik olurken bir diğeri vasat olabiliyor dizi gibi düşünün. Başarılı bir komedyen olduğunu düşünüyorum bence çok daha iyi yerlere gelecek kısa sürede.

• Bugüne kadar gittiğim onca sinema filmi var ve içlerinden sadece Cem YILMAZ filminde dayanamayarak salonu terk ettim.Fundamentals eh işte dedim bana göre gerisi tırt.Ama bu Cem YILMAZ'ın komik olmadığı anlamına gelmez bana göre değil.Tıpkı Hasan Can KAYA'nın sana göre olmadığı gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Cem-Yılmaz-Ata

başka tanımam

Şahan Gökbakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

Bugüne kadar gittiğim onca sinema filmi var ve içlerinden sadece Cem YILMAZ filminde dayanamayarak salonu terk ettim.Fundamentals eh işte dedim bana göre gerisi tırt.Ama bu Cem YILMAZ'ın komik olmadığı anlamına gelmez bana göre değil.Tıpkı Hasan Can KAYA'nın sana göre olmadığı gibi...

evet tarafından

• bu kim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında ilk defa bir programını seyreden için komik gelebilir -son birkaç program hariç- ama hem programın formatı hem de Hasan Can'ın sürekli kendini tekrar etmesi sebebiyle 3-5 bölüm sonra baymaya başlıyor. Hele son 2 bölüm rezalet. Direkt aynı kalıplara bağlamış gidiyor. Bir de bazı aykırı hareket edince kendini komik sanan saçmasapan kolpa tipler var ki onlar programı daha çok öldürüyor. Program güzelmiş ancak çok kısa sürede büyüyüp balon oldu ve söndü.

• Trendlerde görüyorum hep.Youtube trend olup komik olan stand up denk gelmedim.O yüzden hiç izlemeyi gerek bulmadım.

Gecen oguzhan uguru izleyeyim dedim 30 kusur dk.video belki 1 kere tebessum etmişimdir.Videodaki elemanlar binlerce kez gülmüştür.

Yaşla mı alakalı diyeceğim ama bizden önceki kuşakta Nejat Uygur,Levent kırca,Zeki-metin komikti gülerdim onlara.

Günümüzdeki mizah komedi kalitesiz ve seviyesiz olduğu için beni güldürmüyor artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 3 Kasım 2020; 5:34:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben açıp izlemedim bir arkadaş açıp izletti biraz adamın birisine soru sordu karınızla nasıl tanıştınız diye sanırım verilen cevap aşırı absürt zaten kendisi komik olan ve üzerine espri yapılacak tarzdaydı zaten ilk duyduğumda düzmece olduğunu anladım olayın. Önceden hazırlanmış provası yapılmış bir çalışma komik veya değil yorum yapamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öneriyorlar bu adamı müsait zamanda izleyeceğim bi.

• Hasancan youtube dan bölümleri kaldırmış 2 saatir nerden izlicem diye uğraşıyorum neyseki buldum 10. bölüm favori aponun olduğu bölüm

burdan izledim koptum

http://exxen.info.tr/index.php?threads/konu%C5%9Fanlar-%E2%80%93-hasan-can-kaya-t%C3%9Cm-b%C3%96l%C3%9Cmler%C4%B0-%C4%B0zle.29/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caki_1986 -- 25 Aralık 2020; 10:49:45 >
  • komik filan değil. ayrıca hayranlarına yaptığı hareket hiç hoş değil, youtube'daki bütün videolarını silip exxen'e mi ne geçmiş. ekşide yazıyorlardı.

• hop hocam uyandırayım zaman geçmiş aradan paraya bağladı o da  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.