Şimdi Ara

Hasan Ali Kaldırım'ın birtane orta yaptığını gören var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu beygir gibi adam her maç 30 tane orta yapardı be.

Hasan Ali Kaldırım'ın birtane orta yaptığını gören var mı ?

Fener'de 4-5 maçını izledim ve hep kötü saçma sapan pas hataları da cabası

Mehmet Topal konusuna gelirsek adamın suçu yok görev adamı fakat Selçuk Şahin M.Topal'dan çok daha iyi bir oyuncuymuş bunu da gördüm S.Moskova maçında.

M.Topal'ı Emre'nin yerine aldılarsa Aykut Kocaman Fenerbahçe tesislerinin yanından bile geçmemelidir,

•  Hasan Ali Kaldırım'ın birtane orta yaptığını gören var mı ?
  • Aynen öyle
  • Her şeye konu açın afferin.

Topal 20. dakikada attıgı pasın konusunuda açın niye pas atmış falan diye
  • Ben gördüm. Muz orta açtı. Öyle bi ortaydı ki rakip takımın atağa kalkmasını sağladı.
  • Tartışıyoruz birader açarım açmam sana mı soracağım,yöneticiler uygun bulmazsa kapatırlar bu kadar basit.
  • bu macta gg de acmadi galiba pek one cikmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ümit Özat gelmiş geçmiş en iyi Türk beklerinden biridir. Karşılaştırmanız saçma zaten. Cidden beygir gibi adamdı.

Bonus

• Biz Hakan Balta 2-3 gümlek üstün oyuncudur , ülkenin hala en iyi beki derken ; " muahahaha Hakan Balta mı ?? Hasan Ali onu top diye oynar " diye geziniyordunuz ortalıkta. Hasan Ali Kaldırım da Mehmet Topal da en fazla Eskişehir , Bursa seviyesinde oynayabilecek oyunculardır. O da en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Biz Hakan Balta 2-3 gümlek üstün oyuncudur , ülkenin hala en iyi beki derken ; " muahahaha Hakan Balta mı ?? Hasan Ali onu top diye oynar " diye geziniyordunuz ortalıkta. Hasan Ali Kaldırım da Mehmet Topal da en fazla Eskişehir , Bursa seviyesinde oynayabilecek oyunculardır. O da en fazla.

Hakan Balta kim ya o da H.Ali seviyesinde bir oyuncu.
  • Fotoğraf koymasan tanıyamıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Biz Hakan Balta 2-3 gümlek üstün oyuncudur , ülkenin hala en iyi beki derken ; " muahahaha Hakan Balta mı ?? Hasan Ali onu top diye oynar " diye geziniyordunuz ortalıkta. Hasan Ali Kaldırım da Mehmet Topal da en fazla Eskişehir , Bursa seviyesinde oynayabilecek oyunculardır. O da en fazla.

Hakan Balta kim ya o da H.Ali seviyesinde bir oyuncu.

Hakan Balta kim yahu demişsin ama kapı gibidir savunmada. Belki bindiremez çok ileri çıkamaz ama geçit vermez . Benim lafım " yeni gökhan gönül geliyor ne hakan baltası yahu , hasan ali müthiş bir bek " diyen tayfaya.

• adamın önünde hayatında sol kanat oynamamış sow oynuyor siz hala gencecik adama laf atıyonuz beynizizi seveyim sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

adamın önünde hayatında sol kanat oynamamış sow oynuyor siz hala gencecik adama laf atıyonuz beynizizi seveyim sizin

Ben senin gözlerini seveyim önünde istese sabri oynasın,birkere bile mi orta açmaz insan,her maç böyle bu adam.
  • quote:

quote:

adamın önünde hayatında sol kanat oynamamış sow oynuyor siz hala gencecik adama laf atıyonuz beynizizi seveyim sizin

Ben senin gözlerini seveyim önünde istese sabri oynasın,birkere bile mi orta açmaz insan,her maç böyle bu adam.

bu sene kaç maç yaptıda her maç diyorsun zekanı seveyim . toplasan 200 dakka bile oynamamıştır adam . zaten oynadığı maçlardada takım kötü . orta yapabilmesi için ileri çıkması lazım . takım zaten orta sahaya gömülü oynuyor
  • quote:

quote:

Ee Hasan Ali'ye bu kadar laf ediyoruz. Kimi oynatıcaz? Caneri mi? Alındığından beri doğru dürüst oynamamış Özgür'ü mü? Hasan Ali geldiğinden beri oynadığı tek kötü maçtı diyebilirim.

• Ya yerim ortasını ya. Ne ortasının derdine dusucem 50 tane asist yapsa yine de değeri sıfır. Defans becerisi sıfır amator oyuncuyu koysan ceza sahası icindeki adama baskı yapması gerektigini bilir. En azından yakın durursun adama 4 metre ilerisinde durup sutunu mu geri tepeceksin actıgı ortaya mı engel olacaksın? 1 gol yedik düm düz hasan ali sayesinde. Yedek bile olamaz klubede bence oynatılmasın.
  • Fatih terim etkisi en çok hakan baltaya yaradı. Çalım atıyor, bütün bindirmelere katılıyor 28 inde aştı kendini
    Bu ülkeye bir fatih terim daha lazım milli takımın başına geçicek. Bu abdullah avcıdanda bi halt olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Boyx

Ya yerim ortasını ya. Ne ortasının derdine dusucem 50 tane asist yapsa yine de değeri sıfır. Defans becerisi sıfır amator oyuncuyu koysan ceza sahası icindeki adama baskı yapması gerektigini bilir. En azından yakın durursun adama 4 metre ilerisinde durup sutunu mu geri tepeceksin actıgı ortaya mı engel olacaksın? 1 gol yedik düm düz hasan ali sayesinde. Yedek bile olamaz klubede bence oynatılmasın.

Yani hepsi içinde fakat orta yapması da lazım,defans da sıfır hücum da.Caner daha iyidir bundan yav.Neyse zaman gösterecek herşey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.