Şimdi Ara

HAŞA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHP Trabzon İl Başkanlığı, kentte yayın yapan tüm yerel gazetelere, 'Haşa' başlıklı tam sayfa ilanlar verdi. İlan metninde, "'Peygambere hakarete izin vermeyeceğiz' diye ilan verip söz söyleyenlere şirk kokan bu sözleri, 'Haşa' diyerek hatırlatıyoruz" ifadesi kullanıldı, AKP’li bakan ve milletvekillerinin sözlerinden örnekler verildi. İlan metni şöyle devam etti:

HAŞA !

Evet dogru söylemişler ,"Dil uzatan bizden diye dilinizmi tutuldu"!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 20 Ocak 2015; 20:41:12 >

• Evet üstteki üye konuyu yine neredeyse uzaydan bulduğu alakasız bir olay ile bağdaştırıp lafı CHP'ye getirdi ve bu olay üzerinden MHP'yi suçladı
  • O adam zaten bildigim kadarı ile inancları zayıf olan birisi ,böyle birinin bunları söylemesi normal karsılanabilir fakat müslümanlıgı kimseye bırakmayan ,muhafazakar oldugunu iddia eden bir partinin mensuplarının bunları söylemesi normalmi "Allahın sıfatlarını tasıyor" gibi bir ifadeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz??Müslümanız dindarız diyorsunuz böyle bir şirke karsı nasıl sessiz kalıyorsunuz!Buna sessiz kalıp baska biri benzer bişey yapınca neden kafir ,din düşmanı ilan ediyorsunuz!Meydanlara cıkıp ,avrupaya tehdit yagdır ,medyaya ilan ver ,ondan sonra git parise yürüyüse katıl Bırak lafı dolandırmayı da sen bu ikiyüzlülüğü acıkla bakalım

• Allah rızası için şu Joker'e cevap vermeyin de geldiği yete geri dönsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

O adam zaten bildigim kadarı ile inancları zayıf olan birisi ,böyle birinin bunları söylemesi normal karsılanabilir fakat müslümanlıgı kimseye bırakmayan ,muhafazakar oldugunu iddia eden bir partinin mensuplarının bunları söylemesi normalmi "Allahın sıfatlarını tasıyor" gibi bir ifadeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz??Müslümanız dindarız diyorsunuz böyle bir şirke karsı nasıl sessiz kalıyorsunuz!Buna sessiz kalıp baska biri benzer bişey yapınca neden kafir ,din düşmanı ilan ediyorsunuz!Meydanlara cıkıp ,avrupaya tehdit yagdır ,medyaya ilan ver ,ondan sonra git parise yürüyüse katıl Bırak lafı dolandırmayı da sen bu ikiyüzlülüğü acıkla bakalım

iki yüzlülük ?

mhp ile chp catı kurdu . düne kadr sokaklarda bir birinizi kesiyordunuz .

ve sen burda ben mhp ciyim diyorsun iki yzlülükten bahsediyorsu oylemi ?

kullandığın şeyi azalt sana yaramıyor belli

• Hala bunların dindar oldugunu sana bir sürü cahil insanlar var malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Evet üstteki üye konuyu yine neredeyse uzaydan bulduğu alakasız bir olay ile bağdaştırıp lafı CHP'ye getirdi ve bu olay üzerinden MHP'yi suçladı

Cevap ,acıklama yok,bir kez olsun da cıkıp evet hata etmişler,yanlıs yapmıslar dediklerini göremezsiniz.Ne olursa olsun körü körüne savunup illa bir yerden lafı chp ye getirirler Ben o önder denen adamı kınarım ,eleştiririm,bunun gibiler partide barındarılmamalı derim yıllardır ama bunu onlar yapamazlar.Dindar gecinip kendi partisinin içindeki bu rezilliği savunan adam benim gözümde önder sav dan farkı yoktur

• Bir kere ben mhpciyim demedim sallama ,mhp nin haberini paylaştım.Evet düne kadar kardes kardese düşürülüp birbirini kesiyordu,o yıllar gecti ,oynanan oyunu herkes gördü ve kardeş kanı döktügünü anlayıp barıstı da bundan neden bukadar rahatsız oldunuz?!Bu memleketin cocugu isen buna sevinmen gerekirken bunun adı ikiyüzlülük oldu size göre! İşinize gelir bu iki kardesin birbirini vurması cünkü! ,barısmasınlar kan dökülmeye devam etsin de mhp nin oyları bize gelsin!Bütün dert bütün sıkıntı bu! sizin bişey kullanmanıza gerek yok fazlası ile uçmuşsunuz zaten
  • quote:

Bir kere ben mhpciyim demedim sallama ,mhp nin haberini paylaştım.Evet düne kadar kardes kardese düşürülüp birbirini kesiyordu,o yıllar gecti ,oynanan oyunu herkes gördü ve kardeş kanı döktügünü anlayıp barıstı da bundan neden bukadar rahatsız oldunuz?!Bu memleketin cocugu isen buna sevinmen gerekirken bunun adı ikiyüzlülük oldu size göre! İşinize gelir bu iki kardesin birbirini vurması cünkü! ,barısmasınlar kan dökülmeye devam etsin de mhp nin oyları bize gelsin!Bütün dert bütün sıkıntı bu! sizin bişey kullanmanıza gerek yok fazlası ile uçmuşsunuz zaten

mhp li değilmisin?

çoook özür dilerim. o videoyu nasıl paylaştım ben tüh elim kırılsın.
    ozaman cumhuriyet gazetesinin yaptıklarından hiç bahsetmiyeyim. çok çok özür.

neyse kardeş benim lafım mhp lilereydi. madem chp lisin sen daha müslümansın sana lafım yok.

hadi kal selametle

not: sayın cumhurbaşkanım. bir chp liye mhp yi ovgu dolu mesajlar yazdırdınya allah seni başımızdan eksik etmesin. amin.

• Cok dindar arkadasım partinin bu söylemleri ile ilgili hiç bir acıklama yapmadın :) tamam chp-mhp senin dedigin gibi olsun ,birde su yukardaki adamların şirk dolu sözleri ile ilgili yorum bekliyoruz senden
  • CHP :(((((((((((

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Bir kere ben mhpciyim demedim sallama ,mhp nin haberini paylaştım.Evet düne kadar kardes kardese düşürülüp birbirini kesiyordu,o yıllar gecti ,oynanan oyunu herkes gördü ve kardeş kanı döktügünü anlayıp barıstı da bundan neden bukadar rahatsız oldunuz?!Bu memleketin cocugu isen buna sevinmen gerekirken bunun adı ikiyüzlülük oldu size göre! İşinize gelir bu iki kardesin birbirini vurması cünkü! ,barısmasınlar kan dökülmeye devam etsin de mhp nin oyları bize gelsin!Bütün dert bütün sıkıntı bu! sizin bişey kullanmanıza gerek yok fazlası ile uçmuşsunuz zaten

mhp li değilmisin?

çoook özür dilerim. o videoyu nasıl paylaştım ben tüh elim kırılsın.
    ozaman cumhuriyet gazetesinin yaptıklarından hiç bahsetmiyeyim. çok çok özür.

neyse kardeş benim lafım mhp lilereydi. madem chp lisin sen daha müslümansın sana lafım yok.

hadi kal selametle

not: sayın cumhurbaşkanım. bir chp liye mhp yi ovgu dolu mesajlar yazdırdınya allah seni başımızdan eksik etmesin. amin.

Millet müslümanlığı sizin gibilerden öğrenecek değil, geçen burada asıp kesiyordun imana mı geldin?

• quote:

Cok dindar arkadasım partinin bu söylemleri ile ilgili hiç bir acıklama yapmadın :) tamam chp-mhp senin dedigin gibi olsun ,birde su yukardaki adamların şirk dolu sözleri ile ilgili yorum bekliyoruz senden

Anlıyacağını bilsem çok güzel cevap veririm rahat ol
    Lakin öyle bi şartlanmışsınki yıllardır başta olan bir partiyi 2-3 tane kişinin üzerinden suclamaya calışıyorsun. Nasıl bi tartışmaya gireyim senle?
    Misal sana desemki önder savın düşüncesi bütün chp lilerin düşüncesi desem ne dersin? O yaşlı adam orda olduğuna göre oda chp li ama adam hacca gidecem diyor bu bile kanıttır bütün chp liler öyle olmadığına. Lakin tek kişi cıkıp onu kınamamıştır neden?
    Laf arasında "onun düşüncesidir" bitti.
    Önce eleştirmesini bilecez. Tartışmak kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 20 Ocak 2015; 21:52:10 >

• İki üç kişi üzerinden genelleme olmaz deyip aynı mesaj içerisinde genelleme yapmak. Joker git köşede eğlen Allahını seversen konuştukça batıyorsun.

• Elestiren cok oldu,hatta bu soylemi uzerine partiden ayrilanlar oldu.Sizde yillardir bunu hep gundemde tutup elestirdiniz.Fakat kendi partinin adamlarinin buna benzer seyler yapmalarına ses cikarnadiniz!su liderimiz allahin vasiflarini tasiyor diyen adamin youtube dan konusmasini bul da dinle bakalim bide ustune alkisliyorlar!Bir iki kisiden ibaret degil,daha gecen gun vekilin cikip tv de torpil allahin emridir dedi! Hangi birini sayalim? Bunlara tepki gosteren bir tane dindar akpli goremedik!birak tepkiyi alkis bile tuttular

• quote:

quote:

Cok dindar arkadasım partinin bu söylemleri ile ilgili hiç bir acıklama yapmadın :) tamam chp-mhp senin dedigin gibi olsun ,birde su yukardaki adamların şirk dolu sözleri ile ilgili yorum bekliyoruz senden

Lakin tek kişi cıkıp onu kınamamıştır neden?

Bak vekilin Allaha şirk kostuktan sonra kimse kınamıyor ve alkıslıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Evet üstteki üye konuyu yine neredeyse uzaydan bulduğu alakasız bir olay ile bağdaştırıp lafı CHP'ye getirdi ve bu olay üzerinden MHP'yi suçladı

Yapabileceği başka bir şey yok ki.

Bu konuda ya dini savunmak zorunda yada akpyi. Tercihini çoktan yaptıkları için verebileceği tek cevap böyle bir şey olacaktı zaten. Bunları chpli birileri deseydi maden bulmuş gibi saldırırdı, linç ederdi. Şimdi chp chp diye uğraşıyor.

• quote:

quote:

quote:

Lakin tek kişi cıkıp onu kınamamıştır neden?

Bak vekilin Allaha şirk kostuktan sonra kimse kınamıyor ve alkıslıyorlar

Çok güzel bir video paylaştın öncelikle teşekkür ederim
    Şimdi bir birimizi kandırmayalım. bu adamın konuşmasını dinleyen birisi ve bu adamın müslüman olduğunu bilen birisi allaha şirk koşmuyacağını çok iyi bilir. Aklı başında hiç bir müslüman bunu yapmaz bunu sende bende iyi biliyoruz bu konuda anlaşmazsak bi yere varamayız.
    Örnek verecek olsak tayyip erdoğan cıksa allahın vasıfları bende var desen kaç oy alır?
    Bu konuşan kişinin maksadını aştığı ortadadır. Kaş yapayım derkeb göz cıkarmıştır. Bunu kabul etmiyorum diyen tek kişi bulamazsın adam maksadını çok çok aşmıştır.
    Bir örnek daha vereyim bi vatandaş ben onun şeyinin kılıyım demişdi. Buda aynı kefede amacını çok aşan bir söylem.
    Bunu bire bir alırsak kendimizi kandırırız. 20milyondan fazsa SEÇMEN içinde kaçtane var böyle? Lakin bunu cımbızlayıp ısıtıp ısıtıp getirmekte neyin kafası?
    Bakın tekrarlıyorum bu iki söylemde yanlış abartı. O kişiyi bağlayan söylemler. Kalabalık alkışlamış diyoruz. Adam saatlerce konuşmuş ne dese alkışlıyorlar o kısımı anlamamışlardır bile. Videoda bile anlamayan olur diye o kısmı tekrarlaymış. Ayrıca b konuda samimi isen şunu okumanı tavsiye ediyorum.
    http://www.coruhpostasi.net/kose-yazisi/846/allahin-tum-vasiflari-sifatlari-degil-ama-bazi-vasiflari-insanda-tecelli-eder.html
    Bu kişinin başka kişiye olan sevgisini abartmasıdır bir anlık heyecan bir anlık bişi bunu sanki bütük akp lilerin düşüncesiymiş gibi göstermekte aynu derecede yanlış ve abartı olur.
    Efkan ağla konusunda ne düşündüğümü buraya yazsam ceza alırım. Ben cubbeli ahmet hoca dinleyicisiyim bazen sohpetlerine katılırım. Buyur oku düşüncelerimi.http://www.tv5haber.com/38013_Cubbeli-Hoca-dan-Efkan-Ala-ya--Sen-ne-kadar-cahilsin.html

Tekrarlıyorum bu kadar önyargılı olmayalım. Tartışmasını bilelim

Edit

Not: uslub bozulmadıkça imzamdaki kural gecerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 20 Ocak 2015; 22:41:59 >

• MHP'ye din konusunda laf ederken bari utanın be ayıptır.Adamlar sizinkiler gibi değil diye mi bu sinir?

• Anlaşamadıgımız tek konu ne biliyormusun? dindar olduklarını iddia eden ak partililerin ,yukarıdaki ve diğer yasanmıs bir cok örnekte susması ve eleştirmemesidir.Bak sen bile heyecan yaptı ,öyle demek istemedi falan diyorsun.Alkışlıyor ordaki yüzlerce insan diyorum ,duymamışlardır diyorsun.Bana eleştiri adı altında coruh postasi diye bir gazetenin linkini birde cübbeliyi örnek veriyorsun!Bunlar camia içinden degilki! Bunlara itiraz eden yine vekil,bakan veya parti içinden bir grup görmek istiyorum.Yandaş büyük yayın organlarından ufakta olsa bir tenkit bekliyorum ama ne gezeeeerrr!Ben akp lilerin hepsi böyle demiyorum,eger samimilerse sadece dindarlıklarının geregini yapmalarını bekliyorum,bunu yapamadıkları içinde benim gözümde samimi degiller ,dindar da degiller!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.