Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Combott

Oyun çok çabuk bayıyo. Yine vasat bir Harry Potter oyunu.

4. oyunundan daha iyi ama 3 ten değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

Ben bu snape in verdiği ödevi yapamadım. Library e gidelim diyor. Ama libraryde hiç bir şey yok

Geldik senin yere şimdi kütüphaneye git ve ileri doğru gidip dhabüyük olan küyüphaneye geç yine yola doğruca devam edip bu seferde telli kapıdan geçip kütüphanenin en uç noktasına kadar yoluna devam et kütüphanenin sonuna geldiğinde sola dön ya orda ya da o bölümün bi aşağısına gidince enter=examine çıkçak enter a basınca kitabı almış olcaksın yeniden kütüphanenin ilk bölümüne git ve orda kuş tüyü görceksin msanını üstüne onun yanına gel enter a bas ödevi yapmış olursun

Saol

• quote:

quote:

quote:

Ben bu snape in verdiği ödevi yapamadım. Library e gidelim diyor. Ama libraryde hiç bir şey yok

Geldik senin yere şimdi kütüphaneye git ve ileri doğru gidip dhabüyük olan küyüphaneye geç yine yola doğruca devam edip bu seferde telli kapıdan geçip kütüphanenin en uç noktasına kadar yoluna devam et kütüphanenin sonuna geldiğinde sola dön ya orda ya da o bölümün bi aşağısına gidince enter=examine çıkçak enter a basınca kitabı almış olcaksın yeniden kütüphanenin ilk bölümüne git ve orda kuş tüyü görceksin msanını üstüne onun yanına gel enter a bas ödevi yapmış olursun

Saol

np

• quote:

Orjinalden alıntı: apa_kagan

son oyunda diğer 3 oyundaki gibi serbest gezilemiyordu menü olayı vardı umarım yeni oyunu ilk 3 oyuna benzer
    Merak etme, 5. oyunda serbest gezinti olayı geri döndü.
  • Arkadaşlar ben bugün oyunun DVD'sini aldım oyun yüklenirken directx hatası veriyor.Hatta resminide koyuyorum.

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI)

Bunun anlamı nedir bana açıklarmısınız.Nasıl yapabilirim.Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih38 -- 4 Temmuz 2007; 19:06:04 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

quote:

ya bu saat bozma işini çözemedim nasıl olucak bütün dişlilieri çıkardım zaten hepsini çıkar diyor anladıgım kadarıyla pek de emin degilim nasıl yapıcaz bi yardımcı olurmusunuz???

yav bi yardım edin bitek bu görev kaldı kafayı yiycem

tüm çarkları çıkardıktan sonra mesela sanırım çarkları sağ taraftan çıkraıyoduk hepsini sola tak yani çarkların yönünü değiştir sonra yukarı çıkıp aşağı 3 çark daha atıuosun ve o çarkları da eklemiş olduğun çarklara ekliyosu en son çark yerde oluyodu sanırım ve çark hızlanmaya başlıyo

ALLAHIM DELİ OLACAM YAA BU .BNE NEDEN YUKARIDAKİ CARKLARA BÜYÜ YAPAMIYOR. HEP CARKLARA DEĞİL ORDAKİ 5 TANE ÇANA KİLİTLENİYOR. EN AŞAĞI İNDİM GENE ÇANLARA KİLTİLENİYOR. ALLAHIN CEZASI MORUK HARRY POTER

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bu saat bozma işini çözemedim nasıl olucak bütün dişlilieri çıkardım zaten hepsini çıkar diyor anladıgım kadarıyla pek de emin degilim nasıl yapıcaz bi yardımcı olurmusunuz???

yav bi yardım edin bitek bu görev kaldı kafayı yiycem

tüm çarkları çıkardıktan sonra mesela sanırım çarkları sağ taraftan çıkraıyoduk hepsini sola tak yani çarkların yönünü değiştir sonra yukarı çıkıp aşağı 3 çark daha atıuosun ve o çarkları da eklemiş olduğun çarklara ekliyosu en son çark yerde oluyodu sanırım ve çark hızlanmaya başlıyo

ALLAHIM DELİ OLACAM YAA BU .BNE NEDEN YUKARIDAKİ CARKLARA BÜYÜ YAPAMIYOR. HEP CARKLARA DEĞİL ORDAKİ 5 TANE ÇANA KİLİTLENİYOR. EN AŞAĞI İNDİM GENE ÇANLARA KİLTİLENİYOR. ALLAHIN CEZASI MORUK HARRY POTER

sinirlenme ya

• Ben daha ilk bölümlerdeyim hani şu fotoğraf makinesini kurtarmaya çalıştığımız görev nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim
  • fotograf makinesinin nerden oldugunu gosteriyor zaten bankın oldugu yere git(o avlunun girişinin sol tarafında) o bankı yanındakı tırmanılıcak yere koy yukarı tırman gerisini sen halledersin ama tamir edilicek borularda var unutma
  • Tamam çok sağol ben hep sağ tarafına koymaya çalıştığım için olmuyormuş öne koyunca oldu birde şunu sorucam kızın teki bunun görevi nedir?
  • kız charms dersine yetiscek gec kalmıs kestırme yol arıyo arkadaki merdiveni goruyomusn orda bi portre var gidip onunla konuş sana şifreyi vercek portreyle konustuktan soora kızın yanına git ve konus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

Tamam çok sağol ben hep sağ tarafına koymaya çalıştığım için olmuyormuş öne koyunca oldu birde şunu sorucam kızın teki bunun görevi nedir?

şimdi sen o kızla konuş ve geldiğin merdivenden değil ilerle başka bi merdiven var ordan çık yukarı hemen orda bi portre var konuş onla o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

bak şimdi kadını gıcık etmek için yapacağın görevler var bunların hepisini listelere bakarak yapıyosun sonrada bitirince malfoy gelicek. Bitirmediysen sende benim yaptığımı yapmışsındır bir görevi tam bitirmemişsindir ve tahminen bu görevde bir çocuğun kamerasını kurtardığın bahçeyi tamamen bataklığa çevirmektir az aramadım bunu

ben şimdi son görevdeyim luna lovegoodon kaybolan eşyalarını buldluyosun 3 ünü buldum
    biri kütüphanede biri sanapin odasına giden merdivenlerin olduğu yerde gizli kapı portresini yanında biride öğrencilerin yemek yadiği büyük salonda
    ben bu kadarını buldum şimdilik daha bulursanız bana haber verin
    bu arada gobstone da bir kişi hariç hepsini yendim ama sonunuyu bulamıyorum onuda bulunca oda biticek pazla kalmadı bitmesine

Oyun çok güzel olmuş kamerayı halletselermiş tadından yenilmez olacaktı valla

Bir tane eşyası clock tower courtyard da çeşmenin öününde son bir tane kaldı

• evet onu ve son eşyayı buldum enterance courtyard da süpürgeyle süpürebildiğiiz yaprak yığınları var biliyosunuz onlardan önceden olmayan biri var normalde sadece bahçenin 4 köşesinde yapraklar var normalde onları süpürüp sonrada çıkna işaretleri etraftaki birbirleriyle aynı işaretleri koyuyodunuz neyse o başka bir görev orada ki girişin sağ köşesindeki yığının biraz ilerisinsde süpürünce birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım galiba şapkja neyse sonuncusu bu
  • Tamam çok sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih38

Arkadaşlar ben bugün oyunun DVD'sini aldım oyun yüklenirken directx hatası veriyor.Hatta resminide koyuyorum.

Bunun anlamı nedir bana açıklarmısınız.Nasıl yapabilirim.Cevaplarınızı bekliyorum.

Ya biriniz soruma cevap verin yaaa.Deli olcammm

• Yeni sorularımla geri döndümÜç sorum olacak
    1- Kara bi tane çocuk var onun görevini anlamadım
    2- Bitki hocasının görevi nedir
    3- Şu cüce öğretmen varya onun görevi nedir yardımlarınız için teşekkürler
  • 1. Gargoyle'ları (domuz heykelleri) bulup konuşcaksın yerlerini 3. sayfada yazmıstım
    2. Bi ödev hazırlıycaksın o ödevle ilgili kitabı bulman gerekiyor o kitapta neville'de var onun yanına git(buyuk ihtimalle 7. kattaki gizli odadadır) o sana kitabının yerini söyliycek kitap gryffindor erkekler yatakhanesnde kapının yanındaki yatagın başucunda
    3. Aynı şekilde o da bi ödev hazırlamanı istiyor ama kitabın yerini bilmedigi için kendımız bulcaz kitap buyuk salonda en sagdaki masalardan birinde kitap okuyan bir kız var onun yanına git konuş sana kitabı vercek ondan soora cuce ögrtmenın yanına git işte bukadar
  • Ben internetten demosunu indirdim :)
  • Yardımların için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.