Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gene sorum var 28 kişi tamam hocalarda tamam sonra bir eve gidiyoruz orada sirius la konuşuyoruz falan filan sonra okula gidiyoruz hagrid in önünde başlıyoruz snape görevini yapıyoruz sonra hiç görev kalmıyor e ne yapıcaz.
  • umbridge yi sinirlendirmeye yönelik görevler var onları yaptıysan caved courtyard'a(colin in foto makınesinin oldugu yer)git napıcagını gosteriyo kendi otomatik
  • O sinirlendirmeyi yapmadım, nerden alıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 6 Temmuz 2007; 18:10:02 >
  • senin almana gerek yok kendi tasks bölumunde gosterio ztn yada harry ron ve hermonie görev sonrası kendi aralarında konuşuyolar tasks bölümünde hiçbi görev görünmüyorsa en son görevi bi daha oyna görev sonrası konuşmalarını dikkatle dinle
  • Hani şu %40 larda snape ile görevin var 2 taneydi galiba yukarı aşağı basıyosun ve oynarke video(bizim çinli kızla öpüşmesini vs.) gösteriyor o bölüm bitti ondan sonrası yok
  • eger yanılmıyosam fred le george nin yanına gideceksin tabi sen dusundugum bölümdeysen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

TNT2'de kesinlikle çalışmaz, GeForce 2'nin bile çalıştırabildiği meçhul.

Test ettim çalıştı ama en düşük çözünürlükte balanced detay seviyesinde, çok fazla kasmadan çalıştı ama grafikler çözünürlük yüzünden çok kötü duruyor diye ablamın hp laptopunda oynuyorum ben şuan, 64 MB pixel shader destekli 1024*768 de balanced detayda çok iyi oynuyorum, celeron 1.6 işlemcisi var laptopun yoğun sahnelerde en fazla 15 e düşüyor fps...

ayrıca 1 ay dayandım yarın geliyor ekran kartım kendi pc mden devam ediyorum....
    ayrıca gts almak gibi bir salaklık yapmayın 8600 gt alın ben galaxy marka aldım, 5 fps fark için 100 ytl veremem, oc çakarım, o 100 ytl ye de bi işlemci fanı alırım o da lazım

bana zaten 8600 alacağım ben bilgiliyim ama Allah kahretsin ki6600 gtm yanmıştı ,dareten kullanıyordum tnt 2 yi :D

ayrıca tnt 2 de görüntüyü açıklayayım,

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI)

bakın hani burada expecto patronum yapıyor ya oradaki büyünün hale gibi olan kısmı, beyaz bir kabarcık gibi görünüyor ilk gördüğüm de çk gülmüştüm....

eh işte daha iyi yapmışlar oyunu da,çok daha ayrıntılı ama o fare nin kullanılamaması kötü, saçma bir şey olmuş...

şimdi zaten tnt 2 ile oyun pek oynayamadığım için kitapları baştan okuyordum, ya kim bu seriye çocuk kitabı diyebilir çocuklara(minik kardeşlerimize) 100 sayfa bile okutamıyorsun, ama 6 kitabın toplamı 3900 sayfa yapıyor.. birde 7. kitap var. :D

ama oyun daha iyi.... Ayrıca ben herhalde ablamın laptopu olmasa herhalde tnt 2 ile oynayacaktım:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

bakın hani burada expecto patronum yapıyor ya oradaki büyünün hale gibi olan kısmı, beyaz bir kabarcık gibi görünüyor ilk gördüğüm de çk gülmüştüm....
    İşte ekran kartı yetersizliğinden dolayı grafikler dediğin gibi görünüyor, grafiklerin normal gözükmemesi oyunun düzgün çalışmadığı anlamına gelir. Çözünürlük yüzünden kötü grafik olmaz.

Sonuç olarak; oyun TNT2'de düzgün çalışmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

eger yanılmıyosam fred le george nin yanına gideceksin tabi sen dusundugum bölümdeysen

Onları ben mi bulacağım çünkü görev yok ve benim kaldığım yer bizim çinli kızla konuşuyosun büyü öğreniyosun sonra snape e gidiyorsun snape te video gösterirken asasını yön tuşarıyla ortalamaya çalışıyoruz bunu bitirdikten sonra görev kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 6 Temmuz 2007; 21:05:49 >
  • mutlaka görevin ne oldugu hakkında bir ipucu vardır dedigim gibi oynayabilirsen snape nin görevinden sonraki konuşmaları dinle şunu yapmalıyız şunun yanına gidelim gibi şeyler söylüyolar ama snape den sonrasını pek hatırlamıyorm galiba fred le george nin yanına gitmiştim
  • bunun bi tek 1. oyununu uzun uzun oynadım.en güzeli oydu.bunu da oynucam inşallah.fx 5200 açar mıyda acaba
  • 1. oyun dediğn felsefe taşı mı artık o oyun bana komedi gibi geliorama en azından oyunda mouse kamera kontrolü vardı
  • bu oyun wii de oynanır be abi hakkaten wii için yapılmış acınmış pc ye konmuş mause la yapıoruz biz wii de wii mote la yapcamızı(bu arada benim mause danmı ne hızlı sallayınca ters tepio :P:P)
    ayrıca bence gereksin yere uzatılmaya çalışılmış bi yer var ne dir abi DA için 24 kişi topluyosun her birininde task ı var nereyse :P kitapta tak konuşuo geliolar bunlar :P neyse oyun güzel ama.
    ben mesela bahçeye çıkıp taş bankı uçurup milletin kafasına atmaya bayılıyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

İşte ekran kartı yetersizliğinden dolayı grafikler dediğin gibi görünüyor, grafiklerin normal gözükmemesi oyunun düzgün çalışmadığı anlamına gelir. Çözünürlük yüzünden kötü grafik olmaz.

Sonuç olarak; oyun TNT2'de düzgün çalışmıyor.

TNT2 ne karttı be.

Bende de vardı 32M TNT2 RIVA64

Bu arada oyun nasıl beyler

• quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

bunun bi tek 1. oyununu uzun uzun oynadım.en güzeli oydu.bunu da oynucam inşallah.fx 5200 açar mıyda acaba
    Açar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

Bu arada oyun nasıl beyler
    Ben çok beğendim, PS1'de oynadığım Harry Potter 1-2'nin tadını yıllar sonra tekrar aldım. Bu arada Gamespot 5.0 vermiş, sakın o siteye kanıp da oyunu oynamamazlık etmeyin! Kesinlikle oyun kötü değil.

• Oyun tam doğum günümde(26 Haziran) çıkmış,ne de olsa Harry Potter hayranıyız...

Download linkini PM'den verebilecek varsa bekliyorum...
  • Şu gene colin görevinde takıldım hani şu posta kulesi varya orda 5 tane kutu var yanında, hiçbi sihir etki etmiyor ne yapacağım?
  • sen onlara hiç dokunma üstte bitane ağaç gibi bişi var hani incendio ile yakıyosun işte onu yak sonra foto makinesi görevinde oldugu gibi kirişlere filan trman yukarı dogru pencereden giricen colin sana sen içeri girince o kutuları atıcak sende o kutuları çarpılı yerlere koycaksın o kadar(dönüş yolunda biraz zorlanabilirsin)
  • Oyun kaç cd?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.