Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alperduran217

Dün geldi bizim burayada İstanbul Şehremini

istanbulun göbeğinde beşiktaşta koskoca bi pasajın bütün bi katında korsancı var , şu oyun yok kardeşim her yerde çıkmış yarın sabah çanakkaleye gidiyorum ordan alır gelirim artık 2 hafta sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

quote:

Orjinalden alıntı: Selman Kaldıroğlu

Aga Filmi ne zaman çıkacak??

10 Ağustos

ne 10 agustosu temmuzda çıkıyor
  • Türkiyede çıkış 10 ağustos olarak duyuruldu. Dublajların hazırlanması sebebiyle gecikecek AQ
  •  Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI)

Burayı ikinci filmden hatırlıyorum, sırlar odasına gidiyordu. Oyunda da gidiyor mu, bilemeyeceğim.
  • hayır bu oyunda sırlar odasına girmek yok. zaten orda işimizde yok
  • ben ilk bölümü gecemedim en üst kata cıkıyoz kadın portresi var.şifre istiyo geçemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI)

Burayı ikinci filmden hatırlıyorum, sırlar odasına gidiyordu. Oyunda da gidiyor mu, bilemeyeceğim.

sorması ayıptır nforcer kardeş ama senin bilgisayarın özellileri neler güneş ışığının görünümü çok hoşuma gittide onun için soruyorum

• oh bea sonunda bende aldım oyunu şu anda yüklüyorm
  • güzele benziyor almak lazım
  • valla oyun güzelde kontrolleri adamı hasta ediyo bakış açısının mouse ile kontrol edilmemesi kötü olmuş koskoca ea games bunu yapamadıysa...
    ayrıca büyülerin mouse hareketi ile belirlenmesi çok iyi olmuş senaryonun çoğu yerleri yine her oyunda oldugu gibi eksik quidditch yok galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roqueerdenay

ben ilk bölümü gecemedim en üst kata cıkıyoz kadın portresi var.şifre istiyo geçemedim
    Aşağı inip bir Gryffindor'lu bul ve şifreyi sor. Şifreyi öğrenince tekrar yukarı çık. Harry artık şifreyi bildiği için söyleyecek ve kadın portreli kapı açılacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

sorması ayıptır nforcer kardeş ama senin bilgisayarın özellileri neler güneş ışığının görünümü çok hoşuma gittide onun için soruyorum
    Sol tarafta yazıyor ama;
    P4 Northwood 2.4 işlemci
    1 Gb (2x512) DDR400 bellek
    7600 GT agp ekran kartı

Tabi o güneş ışığının görünümü ekran kartından çok oyunun grafik motoruyla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Temmuz 2007; 19:32:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Roqueerdenay

ben ilk bölümü gecemedim en üst kata cıkıyoz kadın portresi var.şifre istiyo geçemedim
    Aşağı inip bir Gryffindor'lu bul ve şifreyi sor. Şifreyi öğrenince tekrar yukarı çık. Harry artık şifreyi bildiği için söyleyecek ve kadın portreli kapı açılacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Sol tarafta yazıyor ama;
    P4 Northwood 2.4 işlemci
    1 Gb (2x512) DDR400 bellek
    7600 GT agp ekran kartı

Tabi o güneş ışığının görünümü ekran kartından çok oyunun grafik motoruyla alakalı.

özür...fark etmemişim simgeyi

• ya bu oyunların demo olmayan türü yok mu???
  • Transfiguration courtyard daki zenci veledin istedi gargoyleleri bulan var mı
  • yerleri için screenshotlarını koyardım ama print screen olmuyor oyunda nedenini bende anlamadım haritaya göre söylüyorum yerlerini haritada sen bulursun söyledigim isimleri

1.Zenci veledin(dean)oldugu bahçede bi domuz heykeli gorcen işte o
    (etrafa bakarsan görürsün)

2.Paved Coutyard'da basamakları kırık olan bir merdiven var onu tamir et ve dümdüz git 1 tane daha kırık yer var onuda tamir et gidebildiin kadar git orda da var

3.Fourth Floor'a git orda ilerle merdivenlerden gittikten soora ilk kapıdan girince balkon gibi dışarı biryere çıkıcaksın (kamera açısı iğrenç oluyo) oranın en ucunda bi tane daha var

4.Viaduct'te bir kemere benzeyen köprü var onun girişinde.

5.Defence Against The Dark Arts'a git sarmal merdivenlere geleceksin o merdivenin ortalarına gelince sag tarafında göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 3 Temmuz 2007; 20:41:02 >
  • !YARDIM LÜTFEN YARDIM LÜTFEN YARDIM LÜTFEN!

Millet bi bakın oynayan ya da bitiren varsa baksın şimdi dumledore kaçtı mcgonagall hastanede ve hagrdi de kaçtı herşey tamam sonra tüm dersleri de bitirdim işte sprout mcgonagall snape ve filitchwick(!) sonra hogwarts ı mahvetmek için birsürü task çıktı işte saati boz havai fişek topla megofanları boz ve bataklıklar yarat gibi yani şu an bende task kalmadı her görevi yaptım ama oyunun ana senaryosuna nasıl devame tçem herşey bitti task yok.

!YARDIM LÜTFEN YARDIM LÜTFEN YARDIM LÜTFEN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatnyurur

yerleri için screenshotlarını koyardım ama print screen olmuyor oyunda nedenini bende anlamadım haritaya göre söylüyorum yerlerini haritada sen bulursun söyledigim isimleri

1.Zenci veledin(dean)oldugu bahçede bi domuz heykeli gorcen işte o
    (etrafa bakarsan görürsün)

2.Paved Coutyard'da basamakları kırık olan bir merdiven var onu tamir et ve dümdüz git 1 tane daha kırık yer var onuda tamir et gidebildiin kadar git orda da var

3.Fourth Floor'a git orda ilerle merdivenlerden gittikten soora ilk kapıdan girince balkon gibi dışarı biryere çıkıcaksın (kamera açısı iğrenç oluyo) oranın en ucunda bi tane daha var

4.Viaduct'te bir kemere benzeyen köprü var onun girişinde.

5.Defence Against The Dark Arts'a git sarmal merdivenlere geleceksin o merdivenin ortalarına gelince sag tarafında göreceksin.

1 -3- 5 i buldum

• quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

Millet bi bakın oynayan ya da bitiren varsa baksın şimdi dumledore kaçtı mcgonagall hastanede ve hagrdi de kaçtı herşey tamam sonra tüm dersleri de bitirdim işte sprout mcgonagall snape ve filitchwick(!) sonra hogwarts ı mahvetmek için birsürü task çıktı işte saati boz havai fişek topla megofanları boz ve bataklıklar yarat gibi yani şu an bende task kalmadı her görevi yaptım ama oyunun ana senaryosuna nasıl devame tçem herşey bitti task yok.

bi bakın
  • ben oraya gelmek üzreyim geldiim zaman bi bakiim bulursam yrdmcı olabilirm
  • Arkadaşlar ben daha oyunu Yükleyemedim! benim dvd'den 3 kişi yükledi bana yüklenmio. Soruda directx yüklü diil dio hatta lisans sözleşme'sinde hiç bişi yazmıo. Directx i 3 kere yükledim pc yi yeniden başlattım olmuyo :S napcam yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.