bu arada ilvatarr arkadaşım en başta fotoğraf makinasını aldığın yere git orada da bir paket patlatacaksın sonra fred&george görevi açılacak...
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Burayı ikinci filmden hatırlıyorum, sırlar odasına gidiyordu. Oyunda da gidiyor mu, bilemeyeceğim.
Aynı bölümdeyizde sen bu bölümü geçebildinmi anlamadım bişey Oyun fena değil kamera açısı ilk 3 teki gibi olsaydı çok daha iyi olabilirdi
Tamam çözdüm o şeyleri yakmam gerekiyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: ValarAlp
Arkadaşlar ben daha oyunu Yükleyemedim! benim dvd'den 3 kişi yükledi bana yüklenmio. Soruda directx yüklü diil dio hatta lisans sözleşme'sinde hiç bişi yazmıo. Directx i 3 kere yükledim pc yi yeniden başlattım olmuyo :S napcam yardımcı olun
BANA DA OLDU AYNIIS BAŞKA PC YE YÜKLEDÜĞÜMDE NASIL YAPUCAZ!
ya bu saat bozma işini çözemedim nasıl olucak bütün dişlilieri çıkardım zaten hepsini çıkar diyor anladıgım kadarıyla pek de emin degilim nasıl yapıcaz bi yardımcı olurmusunuz???
Ekran görüntüleri güzel görünüyor, bende almayı düşünüyorum bu oyunu.
Acaba oyun oynanış olarak bir öncekine mi benziyor yoksa daha önceki eski versiyonlara mı?
bak şimdi kadını gıcık etmek için yapacağın görevler var bunların hepisini listelere bakarak yapıyosun sonrada bitirince malfoy gelicek. Bitirmediysen sende benim yaptığımı yapmışsındır bir görevi tam bitirmemişsindir ve tahminen bu görevde bir çocuğun kamerasını kurtardığın bahçeyi tamamen bataklığa çevirmektir az aramadım bunu
ben şimdi son görevdeyim luna lovegoodon kaybolan eşyalarını buldluyosun 3 ünü buldum biri kütüphanede biri sanapin odasına giden merdivenlerin olduğu yerde gizli kapı portresini yanında biride öğrencilerin yemek yadiği büyük salonda ben bu kadarını buldum şimdilik daha bulursanız bana haber verin bu arada gobstone da bir kişi hariç hepsini yendim ama sonunuyu bulamıyorum onuda bulunca oda biticek pazla kalmadı bitmesine
Oyun çok güzel olmuş kamerayı halletselermiş tadından yenilmez olacaktı valla
son oyunda diğer 3 oyundaki gibi serbest gezilemiyordu menü olayı vardı umarım yeni oyunu ilk 3 oyuna benzer
quote:
Orjinalden alıntı: chatnyurur
ya bu saat bozma işini çözemedim nasıl olucak bütün dişlilieri çıkardım zaten hepsini çıkar diyor anladıgım kadarıyla pek de emin degilim nasıl yapıcaz bi yardımcı olurmusunuz???
yav bi yardım edin bitek bu görev kaldı kafayı yiycem
Ben bu snape in verdiği ödevi yapamadım. Library e gidelim diyor. Ama libraryde hiç bir şey yok
quote:
quote:
yav bi yardım edin bitek bu görev kaldı kafayı yiycem
tüm çarkları çıkardıktan sonra mesela sanırım çarkları sağ taraftan çıkraıyoduk hepsini sola tak yani çarkların yönünü değiştir sonra yukarı çıkıp aşağı 3 çark daha atıuosun ve o çarkları da eklemiş olduğun çarklara ekliyosu en son çark yerde oluyodu sanırım ve çark hızlanmaya başlıyo
quote:
Orjinalden alıntı: KornEr
Ben bu snape in verdiği ödevi yapamadım. Library e gidelim diyor. Ama libraryde hiç bir şey yok
Geldik senin yere şimdi kütüphaneye git ve ileri doğru gidip dhabüyük olan küyüphaneye geç yine yola doğruca devam edip bu seferde telli kapıdan geçip kütüphanenin en uç noktasına kadar yoluna devam et kütüphanenin sonuna geldiğinde sola dön ya orda ya da o bölümün bi aşağısına gidince enter=examine çıkçak enter a basınca kitabı almış olcaksın yeniden kütüphanenin ilk bölümüne git ve orda kuş tüyü görceksin msanını üstüne onun yanına gel enter a bas ödevi yapmış olursun
allah razı olsun ya valla kafayı yeme uzreydim çok teşkür ya bu zenci veledin başıma açtıgı 2. iş oluyo 1.si gargoylelardı
quote:
Orjinalden alıntı: selimoloji
oyun çok kısaymış aldığımın 2. günü bitti...
bu arada ilvatarr arkadaşım en başta fotoğraf makinasını aldığın yere git orada da bir paket patlatacaksın sonra fred&george görevi açılacak...
sana da saol bu arada oyun bitti gerçekten de kısaydı
Harry Potter kitaplarını okumuş olanlar için öneriirm bu kitabı sadece diğerlerini bayabilir
ben bütün kitaplarını okudum olaylar daha ii anlasılıyor oyunda ve filminde yarısından fazla yeri atlıyolar ama onlarda haklı cunku konunun tamamını koysalar oyun 1 ayda bitmez cunku harry potter ın 5. kitabı 1114 safya sozluk gıbı bısı bu oyunu pzt günü aldım bugun bitti ama takıldıgım ve cok sacma buldugum biryer var kitapta 7. kattaki gizli buluşmaları cho'nun arkadaşı marietta gammazlıodu burda cho gidip söylüyo
quote:
ben bütün kitaplarını okudum olaylar daha ii anlasılıyor oyunda ve filminde yarısından fazla yeri atlıyolar ama onlarda haklı cunku konunun tamamını koysalar oyun 1 ayda bitmez cunku harry potter ın 5. kitabı 1114 safya sozluk gıbı bısı bu oyunu pzt günü aldım bugun bitti ama takıldıgım ve cok sacma buldugum biryer var kitapta 7. kattaki gizli buluşmaları cho'nun arkadaşı marietta gammazlıodu burda cho gidip söylüyo
Evet çook saçma şeyler da var ve en kötüsü en aksiyonlu yerlerinde video giriyor oynayamıyorsun hep testrallerle londraya uçuşu bekledim kendi uçtu ya Ayrıca düşünseline girip harrynin babanının geçliğini de görmek isterdim
Oyun çok çabuk bayıyo. Yine vasat bir Harry Potter oyunu.
quote:
Orjinalden alıntı: Combott
Oyun çok çabuk bayıyo. Yine vasat bir Harry Potter oyunu.
fikirlerini kendine sakla
kamera açısı, senaryo canımı sıkmaya birebirdi birde ea games demişti filmiyle birebir olcuak senaryosu diye bence yine senaryo özürlü bi oyun her ne kadar okulu filmdeki gibi yapsalarda
quote:
kamera açısı, senaryo canımı sıkmaya birebirdi birde ea games demişti filmiyle birebir olcuak senaryosu diye bence yine senaryo özürlü bi oyun her ne kadar okulu filmdeki gibi yapsalarda