Şimdi Ara

Harp Akademileri hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk.Mevzu açıldı ve bir arkadaş Harp Akademilerine 1. bölüm puanından giriş yapıldığını söyledi.Doğru mudur?Ben sadece Fen-Matematik alanından giriş yapılabiliyor diye biliyorum.Yanlış mı bu?Örneğin EA bölümünden Öss'ye giren biri 1. bölüm puanı yüksek olduğu takdirde Harp Akademisine gidebilir mi?

• Harp akademisi muvazzaf subayların eğitim aldığı yerdir. Arkadaşın heralde harp okulu demek istemiş. Harp okulları da SAY-2 puanından alır.
    Ayrıca fen alanından mezun olman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodwayne -- 21 Eylül 2008; 0:23:27 >
  • evet say2 den alır
  • Evet Harp okulunu sordum.Yanlış bilgi yok yani, say2 den alıyor.Teşekkürler.
  • harp okulu kaç puanla alıyordu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

harp okulu kaç puanla alıyordu ?

Bu yıl

KHO:248 say-2 ham puan
    HHO:301 say-2 puan

bunlar taban puanı en son giren öğrencinin puanı daha farklıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

harp okulu kaç puanla alıyordu ?

Evet bende merak ediyorum bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puanlar aşırı yüksek değil. Ama girmesi zor çünkü çok az kişi alıyor. Örneğin deniz harp okulu 35 kişi alıyo. Bende girememiştim ordan biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

Puanlar aşırı yüksek değil. Ama girmesi zor çünkü çok az kişi alıyor. Örneğin deniz harp okulu 35 kişi alıyo. Bende girememiştim ordan biliyorum

Evet mülakatta %90'ı gidiyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

Puanlar aşırı yüksek değil. Ama girmesi zor çünkü çok az kişi alıyor. Örneğin deniz harp okulu 35 kişi alıyo. Bende girememiştim ordan biliyorum

Evet mülakatta %90'ı gidiyor zaten.

Herkes mülakatta elenirsin falan diyo ama en rahatı mülakat. Biraz rahat olup kekeleyip telaşlanmazsan üstüne pek gitmiyolar zaten. Spor daha zor. O puanı alan adam spora yeterince hazırlanamaz. Ders çalışırken sürekli tıkınmaktan kilo alıyosun zaten
    edit : en çok sağlıktan , gözden eliyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodwayne -- 21 Eylül 2008; 17:36:17 >

• harp akademilerine oss ile alim yok arkadasim

harp okullarinin puani cok dusuk gecen sene 235 ham puan alanlari telefonla arayip cagirmislar, ragbet yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.