< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Harley bot
-
-
Ali Rıza bey kullanılmış ürünü iade almazlar anca kontrol e fabrikaya gönderirler bende Harley kullandim ilk yeni giydiginde rahat gelir normal olarak ancak 3 5 saat sonra ayağı öttürür, tabanlık veya vadka gibi ürünler alman lazım hangi bot olursa olsun uzun süre sonra ayakları paket eder kısacası Harley bot iyidir takoz falandır ama yarı yolda birakmaz sıcak tutar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon.de'den columbia kısa bot aldım ama ayaklar hassas ise rahatsız edebiliyor. bazen bir ayak küçük büyük numara olabiliyor ayakkabı uydurmak tam bir işkence oluyor yani eskiden ayakkabılar ucuzken indirimde taksitle falan alıp noel baba gibi kuzenlere sketchers adidas puma dağıttığımı hatırlıyorum dediğin gibi ilk başta güzel sonra vurduğu için. yds'nin polis asker botları var bende yazlık polis var hiç giymedim ama kurumdaki polis güzel diyor. senin geçmiş de artık ne alsak diye düşünenler için. bir şekilde yumuşatacaksın vatka taban bir şey koyacaksın benim de vardı harley ben de giyememiştim. forumdaki en uyuz ayaklar benimdir adidas ultraboost alıp rahatsız eden yoktur benden başka. bu sene puma velocity nitro 2 diye bir model aldım 2 çift biri yeşil diye yarı fiyatıydı öteki siyah neden ucuzdu bilmem ama 2016'den beri pahalı ayakkabılar uydurmaya çalışıyorum yine en giyebildiğim bu modeldi.
bu da iyi kötü giyebildiğim kısa bot.
amazonColumbia Erkek Woodburn 2 su geçirmez yürüyüş ayakkabısı,Black X Caramel,45 EUhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B00KOJT7UGdaha uzunu için sketchers bot var o da fena değil.
-
Geçen sene skooter taktik bot (kum rengi) 650 TL' ye düşünce sipariş verdim.
Meksika' da denedim, çok rahat...
-
Oyun Karakteri gibisin
Bu kıyafetin üzerine bu çantayı giymiş, güneş gözlüklü ve kulakiçi kablosuz kulaklıklı bir halde yolda yürüyordum:
Fakülte durağında otobos bekleyen 3 gençten biri önünden geçerken bana "Abi ateşin var mı?" diye sorunca refleks olarak "Malasef" dedim.
Tam bir adım daha atmışken aklıma geldi çantamda duran ve puro için kullandığım bu çakmak:
Hemen durup çantamı sırtımdan aldım ve ön gözünü açıp çakmağı aldım. Ateşini yaktım.
Genç arkadaş sigarasını yaktıktan sonra bana "Abi sen nerde çalışıyorsun?" diye sorunca;
"TEDAŞ görevlisiyim" dedim. Bunun üzerine hep beraber kahkaha attılar.
Ben de bir insana yardım etmenin verdiği kıvanç ile yoluma devam ettim...
-
Çantanın içinde ne vardı?
Altını güzelce sil, götür iade et. Ben nike ayakkabıyı öyle değiştirmiştim.
Ama ayakkabıdan genel olarak memnunsan, askerde yaptığımız gibi botun topuk kısmının sertliğini almak için ayakkabıyı giymeden ayağınla ez, yere falan vur, o kısmı yumuşat. Biz öyle yapmıştık botlar hiç vurmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 29 Kasım 2023; 11:43:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 yılında 200 liraya harley bot almıştım,benimkiler de senin gibi topuklarımı yara bere yaptı ama bot yumuşayınca yani derisi biraz olsun ezilince topuğa vurma sorunu kalmadı,eline bir çekic al çekicin ucuna bez sar ve botun topuk kısımlarını ez,ha yok ben kıyamam dersen iade et ama alacaklarını sanmıyorum.
-
askerde unimog sürüyordum bikaç kişinin botunu ezerek o sorunu çözmüştüm sonra herkes getirmeye başlamıştı botları sigara karşılığı yapıyordum
-
aynı mevzuyu 10 yıl evvel lisede yaşamıştım, sonra iyileştihala arada bir harley giyiyorum sıffır vurma
-
harley gibi öküz ağırlığında ve demir sertliğindeki bir botu yürümek için deel de, imaj olsun, görüntü olsun diye giyildiğini, iş uzun yürümeye gelince başka pabuçlar giyilmesi gerektiğini ancak işte böyle acı çeke çeke, kıvrana kıvrana öğreneceksiniz...
-
-
Aslında iyi bir bot alıp ömürlük olsun diye almıştım geçen aene 500e bot alıp direkt cöpe attım çok kötüydü su alıyodu bu kızgınlıkla gittim bunu aldım topuk kısmına vatka almayı düşünüyorum. Ha tabi güzelliği de yok değil.
O bot oyle gelmis oyle gider. Bir harley de bende var. Gercekten tank gibi bot kac senedir giyiyorum ama ayni zamanda bir tank gibi tangur tungur. Konfor sıfır, uzun yuruyuslerde ayaginin icinden geçer. Ama sicak tutar. Bir ara ortopedik bayağı rahat bir bot almistim. Üstüne kar bulasinca buzdolabı oluyordu. Harleyde buzlu suya girsen hissetmiyon.
Yani ayagina vurur maalesef. Bunu goze alip giyecen. Harleyler serttir. Rahat olsun diye icine bir sey koysan bu sefer ici daralacagi icin parmakların vurmaya baslayacak deli gibi.
siz ne tarz bi harley giyiyorsunuz anlamadım, benim botta ilk giydiğim gün iki adım atamayacağım kadar vurmuştu ayağımı. Yeşil kundura bakıyor bu işlere, gönderdim kalıba soktular harika oldu 10 yıldır kullanıyorum. Şekli şemalı çok hoşuma gidiyor, ama sıcak tuttuğu falan yok yani tamamen görüntü. Uzun yürüyüşlere de artık ayağım alıştı herhalde ama zor zanaat harley ile uzun uzun yürümek. Motor bot u zaten öyle düşünmek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X