Şimdi Ara

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7 1272TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Cihaz ısınıyor mu o önemli ? özellik filan bu tür markalar için 2.ci planda kalir bence

bir masaustu kullanicisi olarak isinma neden bu kadar onemli anlamiyorum

Ciddi ciddi bu soruyu soruyorsun yani ?

eger cihazin isinmasi ozelliklerinden daha onemliyse evet ciddi ciddi bu soruyu soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz ısınıyor mu o önemli ? özellik filan bu tür markalar için 2.ci planda kalir bence

eger cihazin isinmasi ozelliklerinden daha onemliyse evet ciddi ciddi bu soruyu soruyorum

Elektronik-sıcaklık-iletkenlik ilişkisini araştırın, sonra konuşalım.

O parayı casper'a bağlamak birazcık aptallık oluyor afedersiniz. Yakın fiyata asus mevcut.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

Ayrıca casper tercih eden birinin hayatta kullanamayacağı 8gb gereksiz ram ve 3 kuruşluk hdd farkını sunmak gibi bir hataya düşmeyin lütfen.

Sonuç: sıcak mıcak değil dağılın

• kasa iyiyse alınabilir....
  • Novadaki ASUS K53SV-SX144D 12 takistle 1375 TL iken aradaki 100 TL farka kanıp da Casper almak herhalde mantıklı değildir...Her ne kadar Casper artı olarak 320gb Hdd, 4 gb ram ve W7Basic verse bile ben yine de K53 ü alırdım ikisi arasında kalsam...

Ha bir de P.R.C. nerden çıktı canım? Casper, Avrupa ve Ortadoğu'nun (yada sadece Türkiye 'nin miydi?) en büyük üretim (!) tesisini açmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Burdaki olumlu yada olumsuz yorumların hepsini okudum. Fakat bilinçli kullanıcı, elektroniğin şans işi olduğunu gayet iyi bilir.
    Bir arkadaşımız Notebook u arızaya gönderdiğini belirtmiş. Daha sonra üzerinde sos oynandığını yazmış.
    Biliyorsunuz büyük elektronik mağazaları sadece bir aracıdır. sizden ürünü alırlar, merkezlerine gönderirler,
    Orda bekler sonra üreticiye gönderirler. bu çizik üreticide de olmuş olabilir. olmamış demiyorum.
    Ama Ön yargılı olmak kötü bir olay, Türkiyede ki 2 bilinen üretici, En az HP ve Toshiba kadar Markalarına ve Arge lerine yatırım yapıyorlar.
    Bu ürünler merdiven altında üretilmiyor. çok yönlü testlerden geçmektedirler. Merak edenler var ise PM Atarlar ise bir grup arkadaşı Misafir etmek isterim.
    Ama yinede Elektronik Şans işidir. Çok Büyük Yatırımlar ve Emeklerin Karşılığında Markalar Oluşur.
    Yukarıdaki ürüne gelince çok avantajlı bir fiyat, özellik olarak ta gayet iyi. Kasa ve teknoloji olarakta yeni bir üründür.

• Exper, Crea, Datron, Casper gibi ürünlere çok fazla reğbet etmemek gerekir. Çünkü kendileri üretmiyorlar. Ortadoğuda taşeron bir firmaya ürettirip burda satıyorlar.
    İlk laptopum Datron idi. İkincisi de Crea. Her ikisinde de memnun olmadım hiç.
  • quote:

quote:

Çünki Biz yemekte yapiyoruz

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7  1272TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 12 Ağustos 2011; 12:42:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

• Merhaba arkadaşlar bazıları 8gb ramin bu cihazda bir işe yaramayacağını veya bi anlam ifade etmediğini söylemiş bunun kaynağını merak ettim nova'dan k53 modeli 4gb onu alıp 8gbye uptade etsek ondandamı verim alamayız sorun işlemci ilemi ilgili aydınlatırsanız sevinirim.
  • 8 gb ram için 64 bit işletim sistemi ile çalışmanız gerekir, 32 bit ler 3gb sonrasını görmez.
    64 bit sistem ile bile çoğunlukla 8 gb ram e ihtiyaç duymazsınız. ha çok ram yiyen bir uygulamanız vardır, arka arkaya birçok ağır program açmışınızıdır, veya render falan yapıyorsunuzdur, o zaman ihtiyacınız olabilir . normal bir kullanıcının 8 gb ram kullanabileceği bir durum pek yok diyelim... 4 gb falan çoğunlukla herşeye yeter, artar bile...
  • hem casper hem ekran kartı belli değil .kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

hem casper hem ekran kartı belli değil .kalsın

Casper için birşey diyemeceğim ama ekran kartı gayet iyidir gt540=gt435m>hd5650>gt420m

Asus k53 kullanıyorum. novadan aldım alacaklara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

hem casper hem ekran kartı belli değil .kalsın

Casper için birşey diyemeceğim ama ekran kartı gayet iyidir gt540=gt435m>hd5650>gt420m

Asus k53 kullanıyorum. novadan aldım alacaklara tavsiye ederim.

valla casper'a altın semer vurmuşlar casper yine casper
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

ahahahaha

ısınma tabi ki önemli, 100 dereceyi aşıp bilgisayar kapandığında aaa ben daha save etmemiştim tüh diye yanarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

ahahahaha

ısınma tabi ki önemli, 100 dereceyi aşıp bilgisayar kapandığında aaa ben daha save etmemiştim tüh diye yanarsınız.

Sürekli devrede olan fanın sesi ve fanın bataryadan yemesi de cabası...

• bütün o işlemler içinde fanın harcadığı enerjiyi mi dert ediyoruz?
    5400rpm hdd diskleri dönerken plastikten fan 4000rpm dönse ne kadar enerji harcar? Ki monitör, işlemci, ram, grafik ve wifi kart vs.vs.

Ses konusunda çoğu laptop düşük enerji kullanımında çok düşük hızlarda döner. Ses sıkıntı olmuyor, üstelik sıcaktan bilgisayar da kullanıcı da zarar görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 19 Ağustos 2011; 2:19:06 >
  • Fiyat/performans olarak gayet uygun fiyatı var.
    Cihazı bir notebook soğutucu ile kirden tozdan uzak, kibar ve özenli kullanırsanız sorun çıkarmayacaktır.
    Sonuçta ömürlük bir ürün almıyorsunuz, 2 yıl garanti süresi içerisinde varsa donanımsal bir sorun giderilecektir.
    Daha fazla para vermek yerine mantıklı bir seçim olacaktır.
    Sonuçta sizin işiniz kasanın güzelliği veya markası ile değil içerisindeki bileşenlerin sunduğu performans iledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 22 Ağustos 2011; 0:14:00 >
  • belki yeni laptoplarda durum farklıdır ama bendeki dell 1520 ısınıyor ve ben bunu dert ediyorum. niye ediyorum, çok basit bir nedeni var, bu bilgisayar dizüstü bilgisayar ya, dizimin de üstünde ya, dizimi yakıyor... bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

quote:

quote:

quote:

O parayı casper'a bağlamak birazcık aptallık oluyor afedersiniz. Yakın fiyata asus mevcut.

Ayrıca casper tercih eden birinin hayatta kullanamayacağı 8gb gereksiz ram ve 3 kuruşluk hdd farkını sunmak gibi bir hataya düşmeyin lütfen.

verdiğiniz linkteki ürün
    SUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 4GB RAM, 320GB HDD, 15.6'' HD LED, Nvidia GT540M 1GB, FreeDOS (New Revizyon)
    İşlemci Tipi : Intel Core i5-2410M 2.3 Ghz (Turbo ile 2.9 GHz) 3 MB Cache
    Ekran boyutu : 15.6" LED Ekran WXGA HD 1366 x 768 px
    Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GT 540M (96@672MHz; 128 Bit GDDR3; DirectX 11; OpenGL 4.0) 1 GB Paylaşımsız + Intel GMA HD
    Disk Kapasitesi: 320 GB 5400 rpm SATA
    Bellek: 4 GB DDR3 1333 Mhz
    Optik sürücü : DVD Yazıcı (Super Multi)

İşletim Sistemi: Free DOS
    Ethernet: 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ: 802.11 A/B/G/N
    Bluetooth : Bluetooth 3.0

casper
    Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz İşlemci • Intel Turbo Boost ile 2,90 GHz, 6MB Akıllı Bellek • DVDRW • NVidia Geforce GT540M 2 GB Optimus Ekran Kartı (1 GB ayrılmış bellek) • Webcam • Bluetooth • Windows 7 Home Premium 124,92 TL x 12 TAKSİT

Bu ürün carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    Asusa göre bu casper bariz önde. işletim sistemi olmasa bide 100-200 tl daha inermiş...
    Ayrıca elektronik şans işi.
    Asusun notebook servisi çamlıca taraflarında rezalet bi yerdi. Haaa çizgi versin servisi çizginin servisi mükemmel orası ayrı. Bu nedenle elektronik şans işi siz tüketici haklarınızı bilin yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 19 Ağustos 2011; 12:17:13 >

• Orijinalden alıntı: zekiz

verdiğiniz linkteki ürün
    SUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 4GB RAM, 320GB HDD, 15.6'' HD LED, Nvidia GT540M 1GB, FreeDOS (New Revizyon)
    İşlemci Tipi : Intel Core i5-2410M 2.3 Ghz (Turbo ile 2.9 GHz) 3 MB Cache
    Ekran boyutu : 15.6" LED Ekran WXGA HD 1366 x 768 px
    Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GT 540M (96@672MHz; 128 Bit GDDR3; DirectX 11; OpenGL 4.0) 1 GB Paylaşımsız + Intel GMA HD
    Disk Kapasitesi: 320 GB 5400 rpm SATA
    Bellek: 4 GB DDR3 1333 Mhz
    Optik sürücü : DVD Yazıcı (Super Multi)

İşletim Sistemi: Free DOS
    Ethernet: 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ: 802.11 A/B/G/N
    Bluetooth : Bluetooth 3.0

casper
    Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz İşlemci • Intel Turbo Boost ile 2,90 GHz, 6MB Akıllı Bellek • DVDRW • NVidia Geforce GT540M 2 GB Optimus Ekran Kartı (1 GB ayrılmış bellek) • Webcam • Bluetooth • Windows 7 Home Premium 124,92 TL x 12 TAKSİT

Bu ürün carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    Asusa göre bu casper bariz önde. işletim sistemi olmasa bide 100-200 tl daha inermiş...
    Ayrıca elektronik şans işi.
    Asusun notebook servisi çamlıca taraflarında rezalet bi yerdi. Haaa çizgi versin servisi çizginin servisi mükemmel orası ayrı. Bu nedenle elektronik şans işi siz tüketici haklarınızı bilin yeter...

Hocam bakın bakalım benim kıyasladığım linkteki bilgisayar i7 mi? Birde sanki bana laf çarparmış gibi yapmışsınız. Şimdi sizin carrefour'da var dediğiniz ürün gerçekten sıcak, casper masper alınır ama benim kıyasladığım, indirim mindirim yok dediğim üründe belli. Halen vatan linkine tıklayınca i5 2410m'li casper çıkıyor. Yani benim mesajımı alıntı yapmanız garip olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.