Şimdi Ara

HARİKA LAPTOP CORE İ5 2410M -2.30GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7 1272TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz vatandan verilen caspere karşılık novadan asus vermişsiniz ve daha mantıklı doğru.
    Bende novadaki asustan daha da iyisini bulup koydum. Yani vatandan verilen sıcaksa sizinki daha sıcak benimki kaynar olmuş:) Yani benim sizinkinden alıntı yapma nedenim ilk verilen linkin sıcak olmadığıdır. Zaten siz ispatlamışsınız bende daha da iyi bir ürünle pekiştirdim:)
    Ama laf çarpmayı sadece servis konusunda üzerinize alının. (asusta başıma gelenlerden dolayı) dediğim gibi çizgi verse asus servisi süper olacak:)
    Umarım kırılmamışınızdır...
    Umarım daha açık yazabilmişimdir...

Not:
    Bu ürün carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    yerine
    Bu ürün de carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    deseydim belki dahamı anlaşılır olurdu?

Anlaştıkmı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 19 Ağustos 2011; 16:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

Kardeş tamamen yanlış anlamışsın:)
    siz vatandan verilen caspere karşılık novadan asus vermişsiniz ve daha mantıklı doğru.
    Bende novadaki asustan daha da iyisini bulup koydum. Yani vatandan verilen sıcaksa sizinki daha sıcak benimki kaynar olmuş:) Yani benim sizinkinden alıntı yapma nedenim ilk verilen linkin sıcak olmadığıdır. Zaten siz ispatlamışsınız bende daha da iyi bir ürünle pekiştirdim:)
    Ama laf çarpmayı sadece servis konusunda üzerinize alının. (asusta başıma gelenlerden dolayı) dediğim gibi çizgi verse asus servisi süper olacak:)
    Umarım kırılmamışınızdır...
    Umarım daha açık yazabilmişimdir...

Not:
    Bu ürün carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    yerine
    Bu ürün de carrefourlarda satılıyor. vatandan daha bile ucuz:) bide bunu inceleyin,
    deseydim belki dahamı anlaşılır olurdu?

Anlaştıkmı:

• Beyler merhaba umarım online sınızdır.Ben bir digital media ogrencısıyım bu sene kazandım bılgısayarla alakam bıraz ama bu 32-64 bıt olaylarını pek arastırmadım bir laptop almak istiyorum ilk oalrak size sorıyım dedim en fazla 1.400 aram var.
    Bu konuda adı gecen bilgisayar cok hosuma gıttı birde aynı sitede bunun 2gb ekran kartlısı var .bu fiyata inanamsı zor ama casper hakkında hic bir sekılde guzel yorum duymadım.
    sizce bu adı gecen casper ada 1399 a diger 2gb ekrna kartlı caspermı yoksa
    http://www.pcdepo.com/packard-bell-ts11hr-500tk-laptop-urun6008.html
    burdaki packard bell i mi onerırsenız

okudgum ve analdıgım akrtıyla bu 8gb ramı caf caflı olsun dıye koymuslar sanırım 2gb ekran karıtnıda
    gercekten cok kararsızım.
    oyun oynayan bırısıyım ama oyle asırı oynamam
    bol mıktarda adobe cs5 urunlerı kullanıyorum okul geregınce .
    hangısını tavsıye edersınız yada onere bılcegınız baska laptoplar varmı yardımcı olursanız cok cok cok sevınırım sımdıden eden etmeyen herkese teskurler hayırlı ramazanlar.
    (bu arada usb 3.0 destegı olan olursa fena olmaz)

• Casper benim ön yargılarımı tamamen yok etti. Bir sonraki bilgisayarım da casper olacak. Casper ile ilgili endişesi olan arkadaşlara belki faydası olur diye söyledim. Yukarda arkadaşın carrefourda satılıyordediği i7 2630 işlemci, 8gb ddr3 ram 500 gb hdd gt540m ekran kartlı modelini aldım. Şuana kadar crysis 2 gta4 assasins creed brotherhoods oynadım zorlayacak diyebileceğimiz. Hepsini full detay ve çözünürlükte yaklaşık 1 saat ya da daha fazla oynadım. sıcaklık 75 dereceyi geçmedi. Soğutucu felan da kullanmıyorum :D

Casper rocks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Casper benim ön yargılarımı tamamen yok etti. Bir sonraki bilgisayarım da casper olacak. Casper ile ilgili endişesi olan arkadaşlara belki faydası olur diye söyledim. Yukarda arkadaşın carrefourda satılıyordediği i7 2630 işlemci, 8gb ddr3 ram 500 gb hdd gt540m ekran kartlı modelini aldım. Şuana kadar crysis 2 gta4 assasins creed brotherhoods oynadım zorlayacak diyebileceğimiz. Hepsini full detay ve çözünürlükte yaklaşık 1 saat ya da daha fazla oynadım. sıcaklık 75 dereceyi geçmedi. Soğutucu felan da kullanmıyorum :D

Casper rocks.

Az yorumları okusaydınız :) Aynı fiyata asus-casper varsa ve gidip casper alırsanız o sizin sorununuz, çoğu kişi asus tercih edecektir.

Ancak son mesajımda arkadaşta haber verdi, bende sıcak dedim. O fiyata i7 2630m + gt540 mükemmel fiyat. Ben alacak olsam bu durumda bende casper alırdım haliyle. Ama i5'li casper için geçerli değil bunlar. Güle güle kullanın.

• ablamada alalım dedik ama alamadık. Bahçelievlerde yoktu. Diğerlerinede gidememiş. kısmet değilmiş. yoksa bizde alacaktık. i7 sonuçta o fiyata anca ekim kasım stok eritme zamanında. Tabi stok kalmışsa:)
    Acil ihtiyacı olanlar için mükemmel fırsattı...
  • :D genelde 12ye kadar tüm stoklar bitti. Makine inanın 73ü geçmedi. Hep en üst ayarlarda crysis 2 gta 4 oynamama rağmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

Orijinalden alıntı: mustafha

Özellikleri iyi olan bir makine fakat

casper gibi bir markanın bırak elektronik eşyasını kılıfını bile alma ..

2 yıldır casper nirvana laptop kullanıyorum, çok şükür bugüne kadar hiçbir sorunum olmadı umarım olmazda.Daha birkez bile format felan dahi atılmadı tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok.Ayrıca bende sürekli açık makina.
    Abimle aynı zamanda almıştık onunki hp idi aldığı günden beri sürekli servisle uğraştı durdu en son laptop değişti felan...Bence on yargılı davranmamak gerekiyor.Casperın yeni seri laptopları bence gerçekten iyi fiyat performans olarak.Çoğu kişide kullanmadan önyargıli yorumlardan etkileniyo.Ha isteyen istediğini alır ama ben 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.

Format atmanin Casper olmasiyla ne alakasi var birader ? Senin bilgisayarin isletim sistemi CASPER OS falan mi yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

8 gb ram için 64 bit işletim sistemi ile çalışmanız gerekir, 32 bit ler 3gb sonrasını görmez.
    64 bit sistem ile bile çoğunlukla 8 gb ram e ihtiyaç duymazsınız. ha çok ram yiyen bir uygulamanız vardır, arka arkaya birçok ağır program açmışınızıdır, veya render falan yapıyorsunuzdur, o zaman ihtiyacınız olabilir . normal bir kullanıcının 8 gb ram kullanabileceği bir durum pek yok diyelim... 4 gb falan çoğunlukla herşeye yeter, artar bile...

32 bit'lerin adresleyebilecegi ram siniri 4 GB'tir. Onun disinda soylediklerin cok dogru. Bilgisayari alip Chrome'la webde sorf yapacaksaniz 8 gb ram almanin bir manasi yok.

Alirken dikkat edeceginiz sey genellikle islemci, ekran karti ve cevre birimleri olmali. Ram sonradan da eklenebilir. Benim pc'de de 6 gb ram var ama hic 4 gb'tan fazlasinin kullanildigini gormedim.

Bir taraftan oyun oynarim, bir taraftan download diger taraftan Flash oyunlar oynarim, ayni anda muzik dinlerim ve video convert etmeyi de sonraya birakmam diyorsaniz 8 gb iyi bir secim olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: desci

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

8 gb ram için 64 bit işletim sistemi ile çalışmanız gerekir, 32 bit ler 3gb sonrasını görmez.
    64 bit sistem ile bile çoğunlukla 8 gb ram e ihtiyaç duymazsınız. ha çok ram yiyen bir uygulamanız vardır, arka arkaya birçok ağır program açmışınızıdır, veya render falan yapıyorsunuzdur, o zaman ihtiyacınız olabilir . normal bir kullanıcının 8 gb ram kullanabileceği bir durum pek yok diyelim... 4 gb falan çoğunlukla herşeye yeter, artar bile...

32 bit'lerin adresleyebilecegi ram siniri 4 GB'tir. Onun disinda soylediklerin cok dogru. Bilgisayari alip Chrome'la webde sorf yapacaksaniz 8 gb ram almanin bir manasi yok.

Alirken dikkat edeceginiz sey genellikle islemci, ekran karti ve cevre birimleri olmali. Ram sonradan da eklenebilir. Benim pc'de de 6 gb ram var ama hic 4 gb'tan fazlasinin kullanildigini gormedim.

Bir taraftan oyun oynarim, bir taraftan download diger taraftan Flash oyunlar oynarim, ayni anda muzik dinlerim ve video convert etmeyi de sonraya birakmam diyorsaniz 8 gb iyi bir secim olacaktir.

Son cümlenizdeki işlemlere 4-6 gb yine yeter

• yahu önemli olan işlemci ve ekran kartı bencede 8 gb gereksiz. ama fazla olması da göz çıkarmaz yani.

Merak ettiğim casperlarda heralde klasiktir. usb 3.0 / e-sata / wireless n desteği ne durumda acaba? Birde hangi modeller 64 bit işletim sistemi ile geliyor bunu nasıl anlayabiliriz ?

Carrefour , HB ve vatanda indirimde farklı farklı casper modelleri var fakat hiç bir özelliğini öğrenemedim şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

yahu önemli olan işlemci ve ekran kartı bencede 8 gb gereksiz. ama fazla olması da göz çıkarmaz yani.

Merak ettiğim casperlarda heralde klasiktir. usb 3.0 / e-sata / wireless n desteği ne durumda acaba? Birde hangi modeller 64 bit işletim sistemi ile geliyor bunu nasıl anlayabiliriz ?

Carrefour , HB ve vatanda indirimde farklı farklı casper modelleri var fakat hiç bir özelliğini öğrenemedim şu an.

Arkadaş Casperların tamamı starter işletim sistemleri hariç 64bit olarak geliyor.Olduda size 32bit versiyon denk geldi diyelim telefonla arayıp 64bit cd istiyebiliyorsunuz.
    Şuandaki cihazlarda usb 3.0 e-sata yok.wirelles olarak i3,i5,i7 modellerinde İntelin wirelles display desteği sağlayan wirelles kartlar geliyor.
  • teşekkürler cevaplar için. wireless aktarım olayını okumuştum güzel birşey ama wireless desteği derken wireless b/g oluyorya hani eski sürüm birde onun n versiyonu var onu destekliyor mu diye sormuştum.

şu 200 mbit aktarım muhabbeti açısından hani.
  • quote:

Casper benim ön yargılarımı tamamen yok etti. Bir sonraki bilgisayarım da casper olacak. Casper ile ilgili endişesi olan arkadaşlara belki faydası olur diye söyledim. Yukarda arkadaşın carrefourda satılıyordediği i7 2630 işlemci, 8gb ddr3 ram 500 gb hdd gt540m ekran kartlı modelini aldım. Şuana kadar crysis 2 gta4 assasins creed brotherhoods oynadım zorlayacak diyebileceğimiz. Hepsini full detay ve çözünürlükte yaklaşık 1 saat ya da daha fazla oynadım. sıcaklık 75 dereceyi geçmedi. Soğutucu felan da kullanmıyorum :D

Casper rocks.

Kaptan bu makine Metro 2033'ü full ayarlarda kaldırır mı?
  • Bu laptop world indirimi ile 1034.25 liraya gelecek.tavsiye edermişinız.kasa yapısı nasil.piyano sitili kaplamami var
  • arkadaşıma almıştık bu cihazdan sadece rami 4 gb oyun oynarken cihaz yanıyor.Çözümü altına fan alarak bulduk yine ısınıyor ama bu sefer pc kapanmıyor.
  • Ben de i5-480m +540m vga PB TK85 var. Isınmasının dışında ciddi bir sorunu yok.
    İ5+540M li Asus K53sv, PB TS11HR ,TK85 Serileri 1200-1500 tl arasında.

Laptop ı ters çevirip HDD ve Belleği Garanti gider mi endişesi olmadan değiştirebiliyorsunuz.
    Casper ın 335m li bir laptop da altında garanti etiketi olduğunu gördüm.Eğer bu varsa garanti gitmesin diye ya açmayacaksınız
    ya da Casper a gideceksiniz.

HD 5650 , 540M gibi vga lar devreye girdiğinde gerçekten çok ısınıyorlar.
    Asus K53SV nin Ice cool özelliği birçok marka modele göre az ısındığı gerçek.
  • bir arkadasim casper son mofelinden birini aldi. i7 li iyi birseydi ozellik olarak.1400 den faxla idi 1600 de olabilir kur dusukken bide .

iki de bir ara ara donup kaliyordi. birsey de yuklememisti. tez calismasi oldugundan servise gondermiyordu ama hep yakinip duruyordu bana su fujitsu lifebooktan bir tane ayarlamadin gitti. diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

Casper rocks.

Kaptan bu makine Metro 2033'ü full ayarlarda kaldırır mı?

Valla hocam crysis 2 full detay oynatıyorsa metroyu da oynatır bence.

Isınan diyen arkadaşlar ilginç ama ben şuan casperdan memnun olduğum kadar Samsung ve HP laptoplarımdan memnun değildim.

• Casper at çöpe. Bi işe yaramaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.