Şimdi Ara

Harici Harddisk PC'de görünmüyor (İçinden Ses geliyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Samsung M3 Portable 2,5" 1 TB HX-M101TCB var.Hard diskte hiç bir şey yoktu takıp çıkardım bir daha ışığı yanmadı PCye bağlarken içinden 5 6 kere çıv çıv çıv sesleri geliyor çalışmıyor harddisk görünmüyor bilgisayarımın içinde. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar kısmında görünüyorsa, sağ tık aygıtı kaldıra tıklayın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rulen -- 19 Temmuz 2016; 21:01:36 >

http://www.seagate.com/files/staticfiles/support/samsung/downloads/DriveManager_v1.0.175_Full.zip

İsterseniz kurup deneyin, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama. Geçmiş olsun.

Birde klasör seçeneklerinde Boş sürücüleri gizle diye bir ayar var. Onu da kaldırıp dener misiniz?

Harici Harddisk PC'de görünmüyor (İçinden Ses geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 19 Temmuz 2016; 21:14:39 >

• C_K kullanıcısına yanıt
    Driverı kurdum dediğin gibi dosya gizleyi'de yaptım gene görünmedi resimde bu  Harici Harddisk PC'de görünmüyor (İçinden Ses geliyor)

Başka çözümün var mı dostum rica ediyorum lütfen ya kurtarmam lazım :(
    Tamam teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.