arkadaşlar harici harddisk almak istiyorum. ilk önceliğim hızlı olması boyut olarak da 160-500 gb arası uygundur. önerebileceğiniz markalar ve modeller nedir.
Son zamanlar WD passport 120gb almayı düşünüyordum forumdan bakınca soğumaya başladım. Ancak Seagate te ondan 70 ytl daha pahalı karar veremiyorum.
arkadaşlar başka önerisi olan var mı?
Merhaba, Birazcık tecrübeme dayanarak sana yardımcı olmak isterim. Öncelikle 2.5" olanlardan alacaksan WD almamanı öneririm. Zira ben ve çecremdeki arkadaşlar bayağı bir problem yaşadık. Yazma hatası, PC'nin görmemesi gibi problemler yaşadık. Büyük bir mağazadan aldım. 160GB WD 2.5" olandan. En son üretici firma yenisini gönderdi. 40 GB 2.5" Smardisk var. birde Smardisk Smartmedia HDD Media Player 400 GB 3.5" aldım. Smartdisk'i kesinlikle öneririm ama içindeki HDD SAMSUNG ise. Ki onlar başka kullanmıyorlar galiba. 2.5" larda en fazla 160 GB var. 3.5" lerde ise 1 TB a kadar var. Ama kesinlikle Samsung disk kullanılan External HDD al derim.
Arkadaşım ben sana Philips in harici disklerini öneririrm. Ben 400 GB lığını kullanıyorum. Gayet güzel bir cihaz görüntüsü iyi boyutu ve estetiği de çok iyi. Ayrıca fiyatta uygun. Bana sorarsan Philips.