Bildirim
Harici Diskin Ucu Kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
öyle harika odaklanmışsın ki, tuşların arasındaki tozlar gözüküyor -
Aslinda sende yaparsin o kadar zor değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
Aslinda sende yaparsin o kadar zor değil
Yazmak için mi yazdın ciddi misin?Diskten koptu o kısım bildiğin -
Mobildeyim resimleri göremiyorum. Bence içindeki harddiski sök. Baska bir masaüstü bilgisayara sata kablosu ile bağla bilgileri kurtar. Sonra kendi kabi ve ucunu tamir etmeye çalısırsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ***redbull***
Mobildeyim resimleri göremiyorum. Bence içindeki harddiski sök. Baska bir masaüstü bilgisayara sata kablosu ile bağla bilgileri kurtar. Sonra kendi kabi ve ucunu tamir etmeye çalısırsin
Hocam nasıl anlatayım...Giriş koptu bir parçayla birlikte.Hard diske takamıyorum kabloyu.Giriş olan yerde birşey yok. -
-
Bir daha resim çek hocam bu ne ya. Klavyeye değil diske odaklan -
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Light
quote:
Hocam nasıl anlatayım...Giriş koptu bir parçayla birlikte.Hard diske takamıyorum kabloyu.Giriş olan yerde birşey yok.
Anladım soketten koptu yani. Nasıl oldu çok merak ettim bir elektronikçiye götür bakalım ne diyecek. Lehimle vs kaynarmı onlar deneyip bakar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamir edilemez diye düşünüyorum ama bi bilgisayarcıya göstersen belki bilgileri kurtarabilirsin -
oha resmen kartı kırmışsın. nasıl becerdin ? soğuk su diye düşünüyorum -
quote:
quote:
quote:
Hocam nasıl anlatayım...Giriş koptu bir parçayla birlikte.Hard diske takamıyorum kabloyu.Giriş olan yerde birşey yok.
Anladım soketten koptu yani. Nasıl oldu çok merak ettim bir elektronikçiye götür bakalım ne diyecek. Lehimle vs kaynarmı onlar deneyip bakar
Film izliyordum.Kablo tam girmiyor zaten oraya.Sürekli sallanıyordu bugün.İşim bitti kaldırıyım dedim.İyice sokmaya çalıştım soket oynadı hafif.Sonra hard diski açayım derken koptu o kısım.(Kap ile kaplı hard disk)
-
harici disk kabı al hocam.
izmir menemendeymişsin eskiden olsa ben satıyordum ama artık bıraktım işi. internette bulursun ortalama 35 tl birseydi. -
Hardiske bir şey olmamıştır diye düşünüyorum çünkü genelde söktüğüm harici disklerde hep giriş farklı karttı ama o nasıl bir sistem bilmiyorum.
Galiba harddiskin kartını yenileyerek ya da diskini çalışan bir harddiske takıp çalıştarabiliyolar internette araştırırken aklımda kalanlar wd 250gbım rahmetli olmadan önce. -
-
Kutusunu çöpe atın vatandan falan yeni bir harici harddisk kutusu alıp onun içine takın harddiski. Uğraşmayın bilgisayarcıyla. 4 vida sökmelik bir işlem varki zaten sökmüşşünüz sanırım
vatanda usb 2.0 olanlar 25
usb 3.0 olanlar 37 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honanım Daber -- 3 Nisan 2014; 22:07:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
izmir menemendeymişsin eskiden olsa ben satıyordum ama artık bıraktım işi. internette bulursun ortalama 35 tl birseydi.
Sağ olun hocam.Soketleri var dimi bunların?Birde benim profil gizli değil mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Honanım Daber
Kutusunu çöpe atın vatandan falan yeni bir harici harddisk kutusu alıp onun içine takın harddiski. Uğraşmayın bilgisayarcıyla. 4 vida sökmelik bir işlem varki zaten sökmüşşünüz sanırım
Şimdi üstünde etiket olan metal kısmın üstündeki vidaları söküp onu takıcam değil mi?Sonra eskisi gibi herşey yerli yerinde olacak. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
izmir menemendeymişsin eskiden olsa ben satıyordum ama artık bıraktım işi. internette bulursun ortalama 35 tl birseydi.
Sağ olun hocam.Soketleri var dimi bunların?Birde benim profil gizli değil mi
evet gizli ama ben bulurum
var hocam içindeki harddiski çıkarın direk yeni kaba takın sata bağlantısı ile
Benzer içerikler
- türkçe nick önerileri
- maymun karaciğeri ne demek
- sevgilinin telefonunda nelere bakılır
- en iyi garanti kredi kartı hangisi
- üşütünce osuruk neden kokar
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X