Şimdi Ara

Hardline Progainer mi yoksa Hardline whey 3 matrix mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spora 3 haftadır devam etmekteyim.Daha önceleri 2 ay yapıp bırakmıştım.

Boyum:1.82
    Kilom:59

Sizce Hardline ürününün gainerini mi alıyım yoksa whey'ini mi?

• İkisinide alma. Şu Hardline'ı bırakın artık yahu yeter. Yurtdışından getirip paketliyorlar sonra Türk Malı. Fiyatıda az değil.
    Daha iyi markalar var benzer fiyatta hatta ucuz olan.
    Neyse tavsiyem güzel bir whey protein + yulaf ezmesi. Kalorisi oldukça yüksektir ayrıca gainerdan daha kalitelidir. Muz felan ekleyerek dahada arttırabilirsin kaloriyi.
    Ama Hardline alma. İnternette 149 TL'e oldukça kaliteli whey protein vardı 75 serwing olan. Onu araştır biraz.
  • gainerler supplement tarihinin en gereksiz icadıdır normal whey e 2 kaşık şeker atarsan gainer olur şu seviyede hiçbirşey kullanmana gerek yok her gün 350-400 gram tavuk göğsü ve günde en az 3 tam yumurta yersen yağsız kas kütlesi olarak alırsın zaten bu dediklerimin fiyatı protein tozlarına oranla daha ucuz bir seçim yapman anlamına gelir ve çok daha önemlisi bunları doğal yoldan alıyorsun demektir.
  • gainer gereksiz ve en fazla 100 gram protein alman gerekiyo günlük protein tozunada ihtiyaç yok kilona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 3 Şubat 2015; 21:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

gainerler supplement tarihinin en gereksiz icadıdır normal whey e 2 kaşık şeker atarsan gainer olur şu seviyede hiçbirşey kullanmana gerek yok her gün 350-400 gram tavuk göğsü ve günde en az 3 tam yumurta yersen yağsız kas kütlesi olarak alırsın zaten bu dediklerimin fiyatı protein tozlarına oranla daha ucuz bir seçim yapman anlamına gelir ve çok daha önemlisi bunları doğal yoldan alıyorsun demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

gainer gereksiz ve en fazla 100 gram protein alman gerekiyo günlük protein tozunada ihtiyaç yok kilona göre

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

İkisinide alma. Şu Hardline'ı bırakın artık yahu yeter. Yurtdışından getirip paketliyorlar sonra Türk Malı. Fiyatıda az değil.
    Daha iyi markalar var benzer fiyatta hatta ucuz olan.
    Neyse tavsiyem güzel bir whey protein + yulaf ezmesi. Kalorisi oldukça yüksektir ayrıca gainerdan daha kalitelidir. Muz felan ekleyerek dahada arttırabilirsin kaloriyi.
    Ama Hardline alma. İnternette 149 TL'e oldukça kaliteli whey protein vardı 75 serwing olan. Onu araştır biraz.

arkadasların hepsine katılıyorum .

Hardline içerik olarak iyice bozdu biz toptancılık yapıyoruz biz bile tavsiye etmiyoruz hem salonda ki arkadaşlara hem burda ki arkadaşlara .

düşünürseniz uygun fiyatlardan yardımcı olabiliriz :

http://forum.donanimhaber.com/m_101166193/tm.htm

• Abi içerik olarak bozmasını boşver. Resmen kendi milletini kazıklıyor adamlar ya. Yurtdışından getiriyolar sonra Türk malı diye satıyorlar. Hayır ucuz da değil diğerleri ile yarışıyor fiyat konusunda. Hayatta tercih etmedim, etmemde.
  • quote:

Abi içerik olarak bozmasını boşver. Resmen kendi milletini kazıklıyor adamlar ya. Yurtdışından getiriyolar sonra Türk malı diye satıyorlar. Hayır ucuz da değil diğerleri ile yarışıyor fiyat konusunda. Hayatta tercih etmedim, etmemde.

O paralara daha iyi ürünler alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

quote:

Abi içerik olarak bozmasını boşver. Resmen kendi milletini kazıklıyor adamlar ya. Yurtdışından getiriyolar sonra Türk malı diye satıyorlar. Hayır ucuz da değil diğerleri ile yarışıyor fiyat konusunda. Hayatta tercih etmedim, etmemde.

O paralara daha iyi ürünler alınabilir

İşte benimde yakındığım konu bu hocam.
  • Ben hardline whey 3 matrix kullanıyorum iki kutu aldım çileklisinin tadı mükemmel çikolatalısının tadı berbat içeriğinde kreatin olması ciddi performans artışına sebep oluyor.Ben profesyonel anlamda yapmıyorum bu sporu o yüzden kenzo karagöz ün incelemesini izleyip karar vermiştim ve memnunum.Ileride başka bir markayı alıp onu daha çok beğenebilirim ama ilk protein tozum için mükemmel diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardline Progainer alıcaktım kilo almak için yorumları okudum kullanan herkes 1 ayda en az 3 kg almış bu üründen başka ne alınabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoo.9

Hardline Progainer alıcaktım kilo almak için yorumları okudum kullanan herkes 1 ayda en az 3 kg almış bu üründen başka ne alınabilir ?

mesaj at sen bana yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.