Şimdi Ara

hardline 3 matrix mi optimum gold mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya hardline 3 matrix alacam yada optimum gold hangisini onerirsiniz yada herhangi birini kullananlar deneyimlerini soyleyebilir mi ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• optimum gold

• Uzun uzun yazmişsiniz çok sagolun boyum 1.76 kilo 66 kilo almak isterim soyle sorayim size o zaman. Şimdi optimum gold ta izole whey var kaliteli protein, 3 matrixte ise 3 cesit proteinin harmanlanmasiyla olusmus proteinin % 60ı konsantre geri kalani izole ve hidrolize. Simdi proteini kaliteli optimum mu yoksa icinde kreatinin handikapı olan ama potein oraninin % 60 i konsantre olan 3 matrix mi

• Şukaliteli bu kaliteli denmez ikisi birkere farklı ürünler biri kompleks biri whey
    Ben ikisinide kullandım her zaman kompleks ürünleri daha çok seviyorum. Fakat hardline'ın tadı kötü ben içemem dersen alma. Ben dayandım 1 kutu bitirdim. Kompleks olarak içeriği iyi fiyatı ucuz. Optimumda kullandım tadı güzel içimi kolay
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Peki işte benim sorum en çok senin gibi kardeşleri ilgilendiriyor ikisinide kullanmış biri olarak tat falan bakmadan veya kendi zevkinden daha ziyade bana hangisini önerirsin ? @They Killed Kenny
  • quote:

Orijinalden alıntı: erennkose

Peki işte benim sorum en çok senin gibi kardeşleri ilgilendiriyor ikisinide kullanmış biri olarak tat falan bakmadan veya kendi zevkinden daha ziyade bana hangisini önerirsin ? @They Killed Kenny

Senin amacın nedir ona göre karar vermen lazım. Benim amacım kilo almak ve beslenmemde sekte olabildiği için bana yağ şeker protein hepsinden bol bol lazım o yüzden ben kompleks ürün seçiyorum. Zaten kolay kilo kaybeden yağ yakan biriyim o yüzden uzuuuun bir süre kompleks üründen başka birşey almam . Bana sorarsan 3 matrix o yüzden. Eğer benim kilo alma amacım yok definasyon yapıyorum veya beslenmem yeterince iyi sadece protein desteği istiyorum diyorsan optimum al.
    Bu arada 3 matrix'in içinde kreatinde var istersen aynısının kreatinsizide vardı onuda seçebilirsin.

• They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Ben kilo almak istiyorum bu yüzden tercihim 3 matrix olmalı yani. birde ben 3 matrix in içindeki kreatindende faydalanmak istiyorum kreatin atp artışı yapıyor o zaman antrenman öncesi ve antrenman sonrası şeklinde kullanmam daha mantıklı değil mi ? @They Killed Kenny
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erennkose

Ben kilo almak istiyorum bu yüzden tercihim 3 matrix olmalı yani. birde ben 3 matrix in içindeki kreatindende faydalanmak istiyorum kreatin atp artışı yapıyor o zaman antrenman öncesi ve antrenman sonrası şeklinde kullanmam daha mantıklı değil mi ? @They Killed Kenny

Kreatin daha çok pre workout birürün ama ben bunu post olarak alıyordum oyüzden kreatinden tam faydalanamıyorsun. Ama tabi öyle de yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.