Bildirim
hard-diski ikiye bölmek istiyorum!!!ACİL Bilen insanlar yazsın...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
c tek parça mı yoksa d ve e bolumleri de varmı?eğer suanda sadece c varsa hdd inde kolay.ama d ve e varsa onlar da silinecektir ona gore..
xpş cd sini tak bekle...seçili bolume win kurmak için enter yazan yerden esc ile çık seçili bolumu sil i seç..sildikten sonra bolumlenmemiş alanda bolum olusturu seç kaç mb istiyorsan yaz(orn:hdd80 ise 30000mb vs yaz)c yi olusturdun simdi altta bolumlenmemiş alan kaldı onu aynı sekilde olustur(diyelim geriye 40000mb kaldı onları da 20-20 bolrbilirsin..dikkat et 8mb sistem için ayrı kalacaktır ona dokunma)..sonra c ye xp yikur_____________________________ success produces success; just as money produces money -
Kur Dosyaları Yükledikten Sonra HDD ßölümü gelcek, Geldiğinde (senin Tek Çıkacak) altta Görürsün Saten c=ßÖLÜM oluştur diyeee o ßölümde c'ye ßass ßölüm OLuştur çıkacak orada senin hdd mesela 80 gb sanırım orada 8000 diye Çıkacaktırr orayı sen 2'ye ayaıracaksan 4000 değerini werip çıkacaksın sonradan ßİÇİMLENDİRME YAPRAK YENİ ßÖLÜMÜN olUŞACAKTIR _____________________________ -
arkadaşın dediği doğru.. olmadı partitation magic kullan windowsu kurduktan sora.. _____________________________ 
-
Partition Magic kullan...
Windowsu kurduktan sonra...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: PEÇİTO
Kur Dosyaları Yükledikten Sonra HDD ßölümü gelcek, Geldiğinde (senin Tek Çıkacak) altta Görürsün Saten c=ßÖLÜM oluştur diyeee o ßölümde c'ye ßass ßölüm OLuştur çıkacak orada senin hdd mesela 80 gb sanırım orada 8000 diye Çıkacaktırr orayı sen 2'ye ayaıracaksan 4000 değerini werip çıkacaksın sonradan ßİÇİMLENDİRME YAPRAK YENİ ßÖLÜMÜN olUŞACAKTIR
evt bi yol bu ama ikiye bölmek için 4000 değil 40000 yazacaksın....senin karşına 80000 e yakın bi değer çıkacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdci -- 4 Ağustos 2006; 16:16:53 >_____________________________ -
windowsu kurulum ekranında eula sözleşmesini kabul ettikten sonra sana ne yapacağına dair sorular çıkıyor bu bölümde makineyi formaylayıp sıfır kurlum istiyorsan (esc/onarma) yaparak ekrana gelen pencerede partitionları d - bölüm sil yaparak var olan bölümleri sil sonra c bölüm oluştur yap ve arkadaşların dediği gibi diskinin kaçta kaçını ayıracaksan xxxxx tarzında yaz 1gb=1000mb dir -
-
quote:
Orjinalden alıntı: fdci
quote:
Orjinalden alıntı: PEÇİTO
Kur Dosyaları Yükledikten Sonra HDD ßölümü gelcek, Geldiğinde (senin Tek Çıkacak) altta Görürsün Saten c=ßÖLÜM oluştur diyeee o ßölümde c'ye ßass ßölüm OLuştur çıkacak orada senin hdd mesela 80 gb sanırım orada 8000 diye Çıkacaktırr orayı sen 2'ye ayaıracaksan 4000 değerini werip çıkacaksın sonradan ßİÇİMLENDİRME YAPRAK YENİ ßÖLÜMÜN olUŞACAKTIR
evt bi yol bu ama ikiye bölmek için 4000 değil 40000 yazacaksın....senin karşına 80000 e yakın bi değer çıkacak..
ßen Mesela Dedim
Tam Değerini ßilmiyorum!!!! ßende ßu Yoldan ßÖLDÜM hdd'yi
- check signal cable ne demek
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bios güncellerken elektrik gitti
- yeni ekran kartı taktım görüntü gelmiyor
- lan ışığı yanmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- iso dosyası nasıl açılır
- gereksiz dosyaları temizle
- bin dosyası açma
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler