Şimdi Ara

1 Tb Geçersiz Disk Sorunu? Acil Yardımcı Olun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 1 Tb Samsung 7200Rpm Sata II Diskim Var İçinde 700Gb Bilgim Var Yani Bütüm Emeklerim İçerde Windows 7 Kullanıyordum Sorun Yoktu Tekrar Format Attım Windows 7 Olarak 1 Tb Disk Görünmüyor Aşağadıki Resimde Olduğu Gibi Yabancı Diskleri AL Seçeneğini Seçemiyorum Disk Yeniden Başlat Tıklayınca "Bu İşleme Geçersiz Disk Paketinde İzin Verilmez" Diyor Ama Linux Live Cd Görünüyor Ve Bilgilerim İçerde Bunun Bir Çözümü Vardır Lütfen Yardım Edin ?Xp De Denedim Olmadı

1 Tb Geçersiz Disk Sorunu? Acil Yardımcı Olun Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostx -- 16 Aralık 2009; 14:23:38 >

• Arkadaşım Linux ile açın başka bir diske yedek alın verilerinizi önemli verilermiş riske atmaya değmez. Linux ile açtığınızda istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz verilerin kopyalandığından emin olduktan sonra HDD istediğiniz gibi biçimlendirin bölümlendirin denemelerinizi yapın ama güvenle yapın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.