Şimdi Ara

Hard disk ekleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 1Tb'lık harici diskimi pc'nin içine taktım , bağlantılarda sorun yok ama bilgisayarımda göremiyorum diski , nasıl yapabilirim ?

• Hdd IDE mi sata mı?
  • bilgisayarım sağ tıkla orda yönete gel

disk yönetiminde görürsün ordan harf ata
  • sata , harf atama nasıl olucak acaba ?
  • ayrıca hard disk içerisinde yaklaşık 700 gb lık veri var , onları da kaybetmek istemiyorum , harf atama için araştırdım ama disk yönetiminden sağ tıklayınca üç seçenek geliyor , yeni bölüm-özellikler-yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkafon

ayrıca hard disk içerisinde yaklaşık 700 gb lık veri var , onları da kaybetmek istemiyorum , harf atama için araştırdım ama disk yönetiminden sağ tıklayınca üç seçenek geliyor , yeni bölüm-özellikler-yardım

yeni bölüm dediğin zaman harf kısmı çıkması lazım yanlış hatırlamıyor isem

içindeki veriler bu şekilde kaybolmaz.... biçimlendir diye uyarı falan verirse sakın biçimlendirme
  • harf atadım dediğin gibi biçimlendirmeden , bilgisayarımda göründü ama içini açmaya çalıştığım zaman biçimlendirilmemiş bölüm şimdi biçimlendirmek istermisin yazıyor , gittikçe cafer bez getir durumuna geçiyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkafon

harf atadım dediğin gibi biçimlendirmeden , bilgisayarımda göründü ama içini açmaya çalıştığım zaman biçimlendirilmemiş bölüm şimdi biçimlendirmek istermisin yazıyor , gittikçe cafer bez getir durumuna geçiyorum :D

disk içindeki verilerin çok önemli ise biçimlendirme yapmadan önce veri kurtarma yazılımı ile verilerini kurtarmaya çalış

recuva ücretsizdir....

acronis true image ücretlidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Ağustos 2010; 10:54:31 >
  • Diskinizdeki verilere ulasamamaniz guc kaynagi nedenlide olabilir. varsa cd-rom vs kablolarinida sokup oyle deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.