Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Sezon 2 ne zaman bilgisi olan varmı ?

2 Ocak'ta gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Sezon 2 ne zaman bilgisi olan varmı ?

2 Ocak'ta gözüküyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bölümü de izledim konuk oyuncuların performansı kötüydü
  • 5. bölüme geldim dün.Bugünde izlerim 2-3 bölüm.Beni sardı şahsen.Hatta ve hatta Hannibal'ı canlandıran Mads reyiz öyle bir oturmuş ki role.Anlatamam....
  • bende cnbc-e veya e2 de görmüştüm sanırım tam hatırlamıyorum trailerini gördüm sizce başlamalımıyım başroldeki doktor zaten tam psikopat tipli bi adam vardı
  • dizi kesinlikle çok iyi ama herkese hitap etmiyor en beğendiğin 5 diziyi yaz ona göre söylim sana uyup uymayacağını
  • Ilk sezon güzeldi . Bakalım ikinci sezon nasıl olacak.

• Diziyi bitirdikten sonra Hannibal Lecter'a hayran kalmak elde değil. 2 günde piyasadaki tüm filmleri izledim hakkındaki.
  • hello will
  • dizi hep sakin mi gidiyor ilerleyen bölümlerde hareketleniyor mu? ben bile 3-4 bölüm anca izleyebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

dizi hep sakin mi gidiyor ilerleyen bölümlerde hareketleniyor mu? ben bile 3-4 bölüm anca izleyebildim

Bende diziye başlamayı düşünüyordum ama bu yorumdan sonra tekrar düşünmem gerektiğini anladım
  • Ben diziyi çok sevdim.Özellikle bu dizideki cinayetleri gördükten sonra Dexter'daki cinayetler çok sıradan gelmeye başladı.

Ağır spoiler.Filmleri izlemeyenler sadece diziyi izleyenler okumasın sakın.

Dizi "Kuzuların Sessizliği" filminden öncesini anlatıyor.Yani dizide Hannibal'ın nasıl yakalanıp hapse atıldığının hikayesini izleyeceğiz.Zaten tüm "Hannibal" serisini izleyenler Lecter'ı Will Graham'ın yakalayıp hapse tıktığını biliyorlar.Ancak şuan dizide tam tersi bir durum var.Bakalım Will Graham suçsuzluğunu nasıl kanıtlayacak ve hapisten çıkıp Lecter'ı yakalayacak dizide onu göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

dizi kesinlikle çok iyi ama herkese hitap etmiyor en beğendiğin 5 diziyi yaz ona göre söylim sana uyup uymayacağını

TWD GOT Family.g Breaking bad Bigbang

• bu diziyi izleyince acıkıyorum ben
  • breaking bad in biraz daha psikoloji ağırlıklı gideni diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Ben diziyi çok sevdim.Özellikle bu dizideki cinayetleri gördükten sonra Dexter'daki cinayetler çok sıradan gelmeye başladı.

Ağır spoiler.Filmleri izlemeyenler sadece diziyi izleyenler okumasın sakın.

Dizi "Kuzuların Sessizliği" filminden öncesini anlatıyor.Yani dizide Hannibal'ın nasıl yakalanıp hapse atıldığının hikayesini izleyeceğiz.Zaten tüm "Hannibal" serisini izleyenler Lecter'ı Will Graham'ın yakalayıp hapse tıktığını biliyorlar.Ancak şuan dizide tam tersi bir durum var.Bakalım Will Graham suçsuzluğunu nasıl kanıtlayacak ve hapisten çıkıp Lecter'ı yakalayacak dizide onu göreceğiz.

Spoileri okumadım.Yarısına geldim dizinin.Gerçekten sardı.Dediğin gibi Dexter'daki cinayetler sıradan kalıyor, bunların yanında.

• Hannibal filmdeki gibi dizide o malum maskeyi takmayacakmı . Zaten yeni hannibal'a yakışmaz o maske . Kimbilir belki ilerleyen sezonlarda cinayet işlerken takabilir

• Bu diziyi deli gibi izlemek istiyorum ilk bölümü izledim çok hoşuma gitti oyunculuklar harika tam benim tarzım bir dizi gibi geldi.Ama pek vaktim yok, vakit buldugum an izleyeceğim.
  • filmlerinin hepisini izledim hannibalın kurbanlarının yanaklarını dızıde yıyıomu bılmyıorum ama kurbanlarını ısırması zamanında kardesını yemişler soğuk savas donemınde neyse hannibal rising filmini izleyin gorursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

filmlerinin hepisini izledim hannibalın kurbanlarının yanaklarını dızıde yıyıomu bılmyıorum ama kurbanlarını ısırması zamanında kardesını yemişler soğuk savas donemınde neyse hannibal rising filmini izleyin gorursunuz
    şuan spoiler verdiğinin farkındamısın
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.